Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А інакше і не буде.

Згадайте минулі відбіркові. Англія про все домовилася. Хорватам вже нічого не треба було, а вони взяли і взули Англію і Англія просто пролетіла... При тому... Хорватам було все одно, вони ввійшли ітак...
    Тепер.... Англії по суті вже нічого не тре, але їм тре крові... хорвацької крові....
    і вона її пустять...як книжка пише пустять... мало того, вона і в Києві віддасть, щоб взути Хорватів... от побачите....

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

нє-а, читаю текстову :))) Тепер вимагають плату за перегляд, інакше вирубується трансляція через пів хвилини - хвилину. А раніше завжди там дивилася
    в мене теж такі думки були (про "злив" гри англійцями в нашу користь), але нашій збірній з таким тренером на ЧС нема що робити.

3. budiak

budiak Well-Known Member

Лажа!!!!! Рудий не тренер!!!!! Міля - мудак, йому після цього бацька мусить героя Білорусі дати! Та й загалом з такою грою, хай йдуть під три чорти. А з англійцями якісь шанси лишаются тільки якшо відбувати номер Андори. А поки шо Англія - Хорватія 7-0!!!! ОЛЄ!!!ОЛЄ!!!!

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Для того, щоб взяти те, що віддають потрібно хоча б в ворота попасти:) А наші обведеть м'яч кругом воріт і виб'ють за бокову....

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема в англійців Каладзе.... ой нема...

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

2-0...................

7. budiak

budiak Well-Known Member

Нє!!! Просто тра Суркісу за шубами зганяти!!!:bazar:

• Подобається Подобається x 2
  8. Gron

Gron тафгай

А у мене нічого не вимагають, та невирубується...:)

9. budiak

budiak Well-Known Member

А хочется шоб саме 7-0!!!!!!ОЛЄ!!!ОЛЄ!!!!

• Подобається Подобається x 3
  10. Gron

Gron тафгай

А який сенс?
    Треба було у Харкові не 7-0, хоч 1-0 мати, та не дивитися на Англів.
    Хорвати грають краще наших.
    Нажаль.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

в мене вже теж :)
    Це просто якщо в них трансляція через ДжастінТВ (а переважно так і є), то тоді вимагають оплату.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю десь одинаково...
    А якщо б тренера нам нормального...
    Бо потенціал нашої збірної дуже високий... тут є представники і Барселони і Баварії і Ліверлуля і володарів Кубку УЕФА і ціла плеяда молоді, що виграла Європу... А от тренера нема....

• Подобається Подобається x 2
  13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Надо вместо нашего великого тренера Буратино назначить тренера сборной Фарер, может он заставит наших бороться. Теперь одна надежда на казахов, тому шо с такой игрой Украина вряд ли одолеет Андорру

• Подобається Подобається x 1
  14. Gron

Gron тафгай

Зрозуміло:)
    Я тут тільки футбол іноді дивлюсь, а хокей вже 2 роки за гроші, на хокістрімє.

15. budiak

budiak Well-Known Member

Та думаю як раз з хорьватами ми десь в одному клюбі. Це коли рудого не міняти. А взагалі погоджуюсь тра на себе розраховувати, а не на те шо нам хтось шось подарує.:yes:?

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, в нас є гравці, а команди нема. А чому нема команди? - Бо нема тренера.

Ось такі насичені дні були, що забула виставити моє відео з Андоррою:
    http://www.youtube.com/watch?v=zwclFSRfIU8

Товкотня була, а не гра.

Англія - Хорватія 3:0!!!

17. Gron

Gron тафгай

А хорвати мабудь всі вдома, чи в Таджикістані грають:)
    Якщо грати у другорозрядній Герті, чи сидіти на лаві в Барсє, то не теж саме що грати першу скрипку в Анліі, Франціі або Німеччіні, як більшість хорватів.
    Але ще раз скажу, тренер НІЯКИЙ(хоч з молодью був непоганим)

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не можу погодитися, що з молоддю був непоганий. Ми з чоловіком дивилися кожну гру молодіжного Євро, там теж у команди не було ніякої гри, просто товклися з м"ячем, але реально тоді фартило. Крім фіналу :)

19. budiak

budiak Well-Known Member

4-0 АААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ну ше три!!!!!!!!!

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Народе любий, ну що ви занадили "тренера, тренера"...
    Без сумніву, Михайличенко - одне посміховище. Але міняти треба ВСЕ! Проблема в системі, головах, суспільстві, гравцях...
    Їм насрати на "сборнаю Украины".
    Ви подивіться, де клуби Голландії, Бельгії, Хорватії, Німечинни, Швеції, Данії, Шотландії... і решти цивілізованого світу - а де їхні ЗБІРНІ.

Ламати треба все, лише авторитетний іноземний тренер, якому начхати на наші тьорки, може хоча б розпочати той процес. Хоча нічого не змінить, занадто розрослось болото.
    Але КОМУ ТО ТРЕБА?! Сцуркісам, Ахметныковим?! КОМУ ТРЕБА ЗБІРНА, і хороший тренер до неї? Та нікому, вона ж в Лізі чемпіонів не виступає. А за УкраИну задничину рвати, чи бабло давати - нафіг нужна...

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)