Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Мілан...... по-моєму йому кінець... ну не кінець... але...

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, бременська школа... сам тепер троха за ювентусом спостерігаю...
    Але є в Дієго одна особливість - він грає і відробляє всюди, як має охоту і настрій. Яке немає настрою на гру - то ще команда за ним валиться, бо він як дерижер.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та я Вас прошу. :) Бувало й гірше.
    Юве - не та команда, яка залежить від одного гравця. З їхньою лавкою є простір для маневру.

4. drummerUA

drummerUA Active Member

Реально Мілану в цьому сезоні боротися за якійсь трофеї буде практично неможливо і причин дуже багато: нема підсилення, "мутний" тренер, "коротка" лавка запасних + сильні конкуренти, як Юве так і Інтер літом досить суттєво підсилилися..
    і якщо в матчах з середняками Мілан ше може вигравати, то з прямими конкурентами поки що це нереально, як не прикро це констатувати...:sad:
    Будемо сподіватися, що Леонардо таки "вижме" максимум з тої команди шо в нього є, а це як на мене бронза в чемпіонаті і чи 1/4 в Лізі Чемпіонів, хоча тут багато від фарту при жеребкуванні буде залежити..

• Подобається Подобається x 1
  5. budiak

budiak Well-Known Member

Може хтось знає - Україна Андора по якомусь з загальнонаціональних каналів транслюватись буде?

6. Gron

Gron тафгай

На ТРК Україна о 17-00

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ну всьо файно... наші виграли в Андори... все ок.... 5-0 Догнали Хорватів по різниці.
    Шева ніякий... і йому нічого робити в збірній і в Динамо. Як грок він закінчився.

Але мене здивувала Грузія... тобто Каладзе.
    Уявіть.... Грузія - Італія - 0-2... Два голи забив Каладзе... у свої ворота...!!!
    Таке можливо?

8. Gron

Gron тафгай

Шева потрібен в грі з Білорусью(і далі), а сьодні нехай другі працюють, їм треба.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так...
    Шева кращий, ніж Каладзе... безумовно...

10. Gron

Gron тафгай

А мені завжди сумно як забувають вчорашніх ВЕЛИКИХ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то я так.. пожартував...
    А Шевченко дійсно великий футболіст. Легенда українського футболу.
    В Мілані, за всю історію ніхто більше не забивав.... (не памятаю чи обігнав Ван Бастена).

12. Gron

Gron тафгай

Ні, там грав швед Нордаль(в 50-х) він кращий бомбардір, більш 200, а Шева, десь за 170, Ван Бастен курить :)

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Шо делается, белорусы гоняют наших, как пацанов, Милевский радует земляков своими клоунскими падениями. Фареры обыгрывают литовцев, армяне бельгийцев ( со счетом 2-0). Никакого почтения к великим

14. Gron

Gron тафгай

Немає мартіні-немає вечірки(c):sad:
    Немає тренера, немає лідерів, немає зірок, немає фарту-немає команди-немає ЧС:cry:
    Спробую дочекатися наступного.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

0-0............. Михайличенко не тренер..........

• Подобається Подобається x 2
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

В нас людина, що рахується тренером - сикун і :cesored:
    Нафіга було випускати Вороніна на 3 хв? Ще й замість Шеви...Як вже влаштовувати штурм воріт, то влаштовувати, а не сикати по ногах, лиш би не програти. Фе!

Білоруси - теж западлісти. Їхній тренер сказав, що Хорвати мають вийти з групи.

Чекаємо, що там англіки з хрватами покажуть. Терпіти не можу хорватів! Балаболи і хвастуни! Два рази ФЕ!

• Подобається Подобається x 2
  17. Gron

Gron тафгай

Щоб штурм влаштовувати, треба м яч відбирати, та віддавати його ТОЧНО.
    А як середньої ланки нема, а попереду гламурний Міля....
    По тренеру, згоден.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, центру в нас не було. Але ж ніби Гвардіола хвалив Чигринського, що той точний дальній пас віддати може? Во наш "тренер" певно на то і розраховував :crazy: Нашо тоді середня лінія?
    А англійці вже ведуть 1-0. Хочу, щоб розмазали хорватів по полю, щоб ті надовго роти позакривали. Шось я така кровожадна...То всьо через Михайличенка! [​IMG]
    Ха! поки писала, вже 2-0!!!!!

19. Gron

Gron тафгай

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не те слово..."Кіпіт мой разум возмущьонний...". Треба молити Бога, щоб з нами англичани виставили третій склад...бо з такою грою як зараз в наших вони другий склад англійців не подолають...Як не достачає Сашка Алієва...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)