Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. night

night Well-Known Member

Як не сумно визнавати але факт що не дотягують наші клуби до європейського футболу. Ну не вилетіли б зараз вилетіли б в наступному колі. Не можуть наші футболісти підтримати запропоновану швидкість і грати в один дотик. Будемо вболівати сьогодні За Шахтар:).

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Абсолютно згоден, давно відома істина. Хоча деякі деколи і непогано адаптовуються.
    Наприклад, все той самий Тимощук.Чи не основна критика в його бік - він повільний і часто банально не встигає за розвитком подій на полі. Дається взнаки вся кар"єра в нашому футболі. Другий пункт критики в його сторону - довго думає і починає розпасовку за спину і воротарю, згідно кращих традицій нашої нудної "тягучки", замість вперед.

3. night

night Well-Known Member

Цілком погоджуюсь. А ще мене вбиває виконання стандартів нашими командами. Це мають бути чітко відпрацьовані на тренуваннях удари. А в нас що..майже кожний кутовий летить невідомо куди з розрахунком "авось хтось голову підставить і випадково заб'є". Вчора коментатор в матчі Металіст-Штурм сказав геніальну фразу. Наші хлопці будуть пробувати виконати цей штрафний. та пробувати треба на тренуваннях а у відповідальних матчах грати.

4. night

night Well-Known Member

Шахтар вчора приємно вразив якістю гри. Таки швидкостей в українському футболі я не бачила. Пятов взагалі молодець. Йому мають виписати премію за так вдало проведений матч. Трішки розчарував захист. замість того щоб набігати на нападників. Вони відступали і тим самим підпускали ближче їх до воріт. От не знаю для чого Кобіна випустили на поле..Але на загал гра була динамічна і показала плюси і мінуси підготовки команди.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Лінь перекладати. Думаю і так ясно...

Chelsea boss Carlo Ancelotti has given his blessing for Andriy Shevchenko to leave the club before the close of the transfer window with the Ukrainian striker expected to rejoin his former club Dynamo Kiev.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаємо-знаємо... але як казав один хлоп, не люблю підігрітий борщ....

• Подобається Подобається x 1
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да, хорошего человека Педритто не назовут. Но Шахтер неплохо смотрелся

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Докатился Шева до Динамо. Представляю как жинка его отпинала

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, саме жінка забрала у нього весь талант. Грав поки не одружився.

• Подобається Подобається x 4
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та ні, не докотився. А просто вибрав футбол в Києві замість грошей в Челсі (ще й ніби своїх 5 млн виклав, щоб відпустили)
    І я рада, що Шева в Динамо, удачі йому!
    Жінка разом з ним в Києві, діти будуть ходити тут в школу.
    А от Мілан "докотився", програючи заклятому ворогу Інтеру 0-4, причому не показавши ніякої гри і ніякого спротиву.

От можна згадати Шевині голи за Челсі (але не всі):
    http://www.youtube.com/watch?v=mMjAa2C17H8

11. drummerUA

drummerUA Active Member

Сьогодні ввечері будемо дивитися на Шеву, якшо звичайно його Газаєв випустить...
    А всіх вболівальників Карпат вітаю з вчорашньою перемогою, давно від Карпат такої гри не бачив! Молодці!! Головне, щоб в кожному матчі так викладалися!

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

та просто букмекерські закрили, то Димінський вирішив грати тепер у футбол :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. drummerUA

drummerUA Active Member

Ну будем сподіватися, що зливати матчі не будуть, а слова про боротьбу за вихід в ЛЄ будуть підтверджені грою і набраними очками! :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а може наберуть очків і продаватимуть в другому колі, нє?

15. drummerUA

drummerUA Active Member

Я оптимістично вірю, що такого не буде :)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогодні Шева досить пристойно відіграв за Динамо, незважаючи на майже три роки простою і забив гол з пенальті, який сам і заробив. Вболівальники цого зустрічали стоячи.
    Ще пару ігор, з Мілевським краще зіграються, то краще буде і для збірної.

18. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ну Динамо не такой уже и плохой клуб! с хорошей историей, если бы Суркис раньше понял что такому клубу нужен нормальный тренер, может все было б и подругому! Пример этому что сделал Сёмин в прошлом сезоне, давно я уже не видел такой игры от ДК в ЛЧ, когда они против Арсенала попросту могли держать мяч минут 5 мелкими пассами. в этом году ДК думаю будет бороться с Рубином за 3 место, при всем уважении, но Барсы и Интер сейчас на ходу! Шева сегодня пристойно отыграл и забил гол, что от него все и ждали...

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну а чого ще було чекати? Кілька років немає реального підсилення. Єдину людину, яка могла хоч щось вичавити із того складу "попросили" з клубу. В команди нема тренера, нема капітана. Я на щось таке і розраховувала.
    А от Юве - молодці. Ще й Гроссо під кінець відхватили собі на халяву, можна сказати. І Дієго добре вписався, та й інші новачки.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну дійсно так..Якщо Гатузо дозволяє собі викричатися привселюдно на Лео, кинувши капітанською пов"язкою, то порядку і авторитету тренера явно нема
    А Дієго дійсно молодець :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)