Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніц дивного, наша "зборная" яскраво відображає стан справ в українському футболі.

Кацапські жидо-масони суркісо-ахмєтави турбуються лише своїми двома "грандами". Подерибанили внутрішній чемпіонат і затесали його під потреби двох клубів, з метою отримання повної гарантії щороку виступати в Лізі Чемпіонів з її міліонами. Час від часу до компашки підтягується ще одна змінна дєжурна командочка, вірніше її підпускають для блюзіру, під проводом - хто б подумав?! - чергового "ізбраннава".

А на інтереси національної збірної цим дєлаварам, вибачте мені мою погану французську, НАСРАТИ! Мотивації - нуль, патріотизму - мінус 10. Звичайно, хіба збірна принесе бариші, чи відволіче шахтарів від побутових проблем і закриє їхні очі на дєрібан?!
    У всьому світі збірна країни - межа найвищих мрій. Гляньте на голандців, на скандинавів, на тих самих німців: де їхні клуби, а де їхні ЗБІРНІ!
    В нас навпаки.
    Яка країна, такий і теракт.(с)

А рівень наших двох так званих "грандів" підтверджується з року в рік стабільними "виступами" в Лізі чемпіонів, а то й ще в кваліфікації.
    І вся любов.

• Подобається Подобається x 3
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Після вчорашньої "гри", (якщо це можна назвати грою) навіть писати нічого не хотілося. Михась - стоїть і дивиться тупим поглядом, він певно думав, що треба назбирати гравців і просто їх випустити побігати. От вони і "бігали" навмання.
    Мені сподобалося, як Мілю підкололи: під час гімну витягнули величезний банер "Тьома, співай голосніше" :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я??????????

4. Gregory House

Gregory House New Member

Не бійся не ти,а Михайличенко.:) Зато Аргентина3:2Росію взула

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

То були Ви??!!!!!:girl_haha:
    (та нє, ви не такий, я знаю :girl_blum: )

страшно подумати, з яким би рахунком Аргентила взула нас (((

6. Gregory House

Gregory House New Member

Шо правда,то правда))))))

7. Samojlovu4

Педро, все хотів вас спитати, та постійно забував...
    Розкажіть два слова про регбі, в Австраліїї і Новій Зеландії.
    Може десь можна кавалки переглянути?! Я деколи як на відео натраплю, то аж мороз по шкірі... як там хлопаки грають.
    Справжні легіні.

8. Samojlovu4

Про Тимка.

Баварія - Вердер 1:1. Тімошчуг грав всю гру - нічим не виділявся. Був одним з 23 на полі. Отримав парочку негативних коментарів за: 1) М.Марін його там кілька раз здорово накручував 2) фактично гол був забитий з його зони, хоча на нього відповідальність не спихають.
    Шось він наразі як не в своїй тарілці.

Цікавинка: в грі Гамбурґ - Боруссія рахунок на 12 хвилині(!) матчу був вже... 3:1

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

як буде мати побільше ігрової практики, то освоїться. Я сьогодні тільки перший тайм змогла подивитися.
    А тим часом Мілан грає так як грала наша збірна з турками - вже 8 підряд поразок у товарняках, гри практично нема, ходять по полі хто куди. Правда, багато нових імен появилося, але чи збудує щось з того Лео - дуже важко сказати.

• Подобається Подобається x 2
  10. Samojlovu4

Тимко отримав оцінку 4. Лише.
    Нагадаю, в Тевтонії обернена до нашої система оцінок. Найкращий в мюнхену був Оліч, в нього - 2.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Аж тепер побачив Ваше запитання. Чесно кажучи, я ніколи серйозно не цікавився регбі (точніше по-англійськи слово вимовляється раґбі).
    Є два види цієї гри: rugby union i rugby league. Перший має більш аматорський статус другий - професійний.
    В Новій Зеландії - це як релігія. Я люблю їхню "ментальну" розминку, так звана гака. Це традиційний танець (якщо його так можна назвати) перед боєм корінних жителів - маорі.
    Гра мені не дуже подобається - дуже фізична, груба, силова, але малокомбінаційна. До речі, регбі дуже популярне в Франції і Англії, то в Німечині повинні це коли не коли показувати по-телебаченні.
    На жаль, не знаю де можна знайти відео про цікаві моменти цієї гри.

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

угу, тіко в нас ще й дванадцятибальна денеде стала. 4 то з 5-тибальної оберненої?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самойловичу, хто би шо не казав... а в Україні футбол ліпший, ніж в Тевтонії і всій Німеції в купі взято.

От вам чого вартує пресконференція тренера Закарпаття:

http://www.youtube.com/watch?v=f2TgMvxDJpI&feature=player_embedded

14. Samojlovu4

Дякую Мих, вже м видів...
    Сміх сміхом, але для мене то незрозуміло. Це якесь кричуще безкультур"я, неповага, дрімучий кацапізм якийсь...
    Як то чудо терплять?! Та федерація його вже давно мала попередити, а потім і штрафувати. Колгосп якийсь, чесне слово... )))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

колєґа Шуфрича... есдеки, Суркіси, Медведчуки...
    Закарпаття - їх дєтіще...

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та вже ніби його попередили і оштрафували, хоча він каже, що нічого поганого не зробив :)

До речі, сьогодні за Юве Дієго забив, правда, з рикошетом від захисника. Але досить таки добре грав, видно що вписався в команду.

17. Samojlovu4

А видите, я шо казав! Мій пацан, не підведе.
    Якщо чесно, я навіть дивився той матч. Аккурат, поки Дієго не замінили, гиги... Я тепер трохи слідкую за Юве через нього.
    Нє, він таки дійсно золотий хлопака. Думаю, з Юве підніметься ще на вищу сходинку, як все буде добре. Я собі в останній місяць ще пару аксесуарів від Вердера з Дієго прикупив, поки Бремен їх ще продавав...

Нічого йому, звичайно, не буде. Але це абсолютно НЕНОРМАЛЬНО! Він через слово, нехай і приглушено, "мля" вставляє - хіба так може бути?! В барі серед собутильників собі вставляй, рагуль - а на людях тримайся гідно.
    Просто черговий пунктик до загального стану "яка держава, такий і теракт".(с)

Деінде він би кількатисячні штрафи федерації і клубу платив, а при рецедиві тренерську ліцензію взагалі забрали б.
    Але в нас певно такого й поняття як "ліцензія" нема. )))

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я би нашому Михасю (не плутати з Михом!!!) ліцензію забрала :)
    А Гамула - просто клоун, Кварцяного із себе корчить. А може то в нього такий спосіб стати відомим?:crazy:

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Взула Турция Украину, а Россия выглядела вполне достойно. Вот Россия попадет на ЧМ, а у Украине шансов мало, тем более с таким тренером. На фига во 2-м тайме заменил пол-команды, отборы подходят к концу, а этот Буратино с составом никак не опредилится

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

В Росії група набагато легша, ніж у нас.

А сьогодні був раунд плей-офф ЛЧ. Добре знайома нам команда програла вдома: Тимишоара 0:2 Штуттгарт. Хіба Шахтар так не міг?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)