Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

а наша юнацька збірна таки виграла чемпіонат Європи! Молодці! У фіналі наказали англійців 2-0! [​IMG] [​IMG]

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Два слова про наших.
    Сезон розпочався кубком Тевтонії.
    Тимощук в першому матчі на поле навіть не виходив, грів лавку.
    Морено в Вердері вийшов на поле на 79(!) хвилині, і забив два голи.

3. Samojlovu4

Тепер це офіційно - Тимощук почне з лавки запасних в Баварії. Тренер ван Гааль не лише надає перевагу його візаві ван Бомелю, а навіть зробив його капітаном і наголосив, що в його команді капітан завжди на полі.
    Пишуть, Тимко злий досить. Він звичайно на таке не розраховував. Це додає йому якоїсь невпевненності на полі чи що - він дійсно досить блідо виглядав в товариських матчах.
    Отак, Баварія ще більше підтвердила свій дещо негативний імідж.
    Чесно кажучи, я думаю що все це закінчиться переходом Тимощука зимою кудась деінде на схід, можливо навіть в той самий шахтьор.

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

о, а я якраз хотіла вас запитати, чи то правда, бо натрапила на інтерв"ю ван Гааля. Думала, може то наші журналісти перекрутили слова. А виявляється, що таки правда.

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну то что Тимоха не играл в матче с любительской командой, это не показатель
    А какой гол забил Аршавин в матче с Атлетико, это шедевр

6. Samojlovu4

Так, правда нажаль. На цей раз не перекрутили, хоча багато люблять допускати "неточностей".
    Але і так далеко не все перепечатують, люблю першоджерело читати - вони тут дають кучу деталей щодня, від де в футбальора які бородавки і татушки, до зарплати, настрою і що робили на останньому тренуванні детально.
    Справа в тому, що Тимка брав Бекенбауер з Хьонессом, а не ван Гааль. Голандець не дуже за ним.
    Толика Bild вже офіційно записав в невдахи початку сезону. Але шанси, що він таки прорветься, є великі. Ван Боммель дуже нервовий, неврівноважений тип, який часто зривається і поре.

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

А сьогодні Шахтар попустився не трошки, а так сильно їх попустили румуни. І хто би міг подумати, що невідомо яка команда не пустить Шахтар в ЛЧ? Я просто в шоці від гри. Хоча то треба було в першій грі моменти реалізовувати, а то той дерев"яний Андріано ніяк в ворота попасти не міг

8. yucore

yucore New Member

В шоці від гри Шахтаря =(
    Так вибачте на слові, про*рати Лігу Чемпіонів о_О :suicide:

9. Samojlovu4

Тепер хай на Донбас-арені худобу пасуть, "лучшая каманда Європи".
    Тільки коофіцієнти попсував, "гранд"...

Коментатор наш дістав. Настільки непрофесійний. Мав би хоч для блюзіру хоча б намагатися якийсь нейтралітет зберігати. Його там ближче до кінця конвульсії певно розбивали, а в кінці точно кондратій обійняв.

Злий я на кротів. Ну як так можна???!!!!

10. yucore

yucore New Member

Ну нічого, у всьому є щось файне :) може цього року і Лігу Європи виграють :D

11. Samojlovu4

Gazeta.ru: проблемы Тимощука в Баварии

Про що й писав раніше. Тільки вони виклали професійно.
    Там багато гнівних каментів, брехня буцім, бла бла бла...
    Підтверджую - в статті описана правдива ситуація.
    Подивимся далі за розвитком подій.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, Ви ще там живий? Я знаю що важко, приношу свої співчуття, але хоч трохи прокоментуйте перший тур. Так виглядає, що Тимощук грів бенч, бо бачив уривки гри а його не було видно.

• Подобається Подобається x 1
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Pedro, можна поки нема Самойловича я відпишу?
    Ван Боммель отримав травму, Тимощук змінив його на 10 хв. Пишуть, що ван Боммеля приблизно місяць не буде, так що Тимощук має щанси проявити себе.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

як-як... Луческу своїх не продає.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Трошки неправильно написала. Не на 10-тій хв, а наприкінці гри на десять хвилин.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дякую. Якщо так то погані його справи. Адже, Рібері травмований, Лука Тоні не грає, Ван Боммель травмований.
    А Тимощуку так і не знаходиться місця.

17. Samojlovu4

Знаєте, я перший тур абсолютно профітькав. Тому не триндю. Мав справи, хіба огляд на комп записав.
    Та, то шанс для Тимка. Нині тому цілому ван Боммелю операцію роблять, на 4 тижні випадає. Крім того, його федерація хоче трохи штрафанути - він знов відзначився неспортивною поведінкою. Псіханутий той Боммель, то ліктями зуби вибиває, то факами розкидається.
    Тепер цікаво буде за Анатоликом поспостерігати. Але я чогось далі думаю, що він довго не затримається в Баварії і не дуже чогось доб"ється.

18. Samojlovu4

Ну то дійсно середня ціна. Я ніколи не платив в стоячий сектор більше 15 євро, а в середньому 9-12.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от і все... по футболу....
    Михайличенко... такий тренер, як з мого кума балярина.

3-0 Турки виграли.

• Подобається Подобається x 4
  20. night

night Well-Known Member

Мене обурює наша збірна. нема мотивації вони і не грають. Товариський матч вони не вважали за важливий. Ходили собі по полю. Таке враження що ні планів на гру ні тактики в них не було. За 7 хвилин пропустити 3 гола це вже занадто. А що буде на грі з Андорою і важко уявити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)