Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Останній спаринг літнього міжсезоння львівських «Карпат» з луцькою «Волинню» закінчився достроково: на 62-ій хвилині за рахунку 0:0, головний тренер волинян Віталій Кварцяний, обурений призначенням пенальті у ворота його команди, наказав своїм гравцям залишити поле. Тож в останні 30 хвилин ігрового часу «Карпати» змушені були провести двосторонню гру. Про це повідомляє кореспондент ЗІКу.

2. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Кваряцяний в своєму репертуарі!! поганому .... судді заважають!

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Баварія свій перший матч, товарняк, під Ван галом програла. Гамбург - Баварія 1:0.
    Тимощук відіграв, але нічим особливим не відзначився. Отримав оцінку три.

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну і що Ви панове скажете про вчорашній Динамо-Чорноморець? Як не дивно, але від цієї перемоги киян у мене якийсь пригнічений настрій.:sad:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому?...................

6. рівнянин

В другому таймі я вже не радувався перемозі Динамо. Я зловив себе на думці, що почав уболівати за Чорноморець. Команда пропадає. Від цієї поразки вона може просто не відговтатись...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та все буде добре, дадуть на горіхи і команда заграє...

8. рівнянин

Миху! Я це все розумію. У нас чемпіонат не один а три...:)
    перший- дві команди борються за чемпіонство
    другий - п'ять за участь в єврокубках
    третій - лише б не вилетіти...

9. Samojlovu4

Ну що ж ви?!
    Газаєв поставив же ж високі завдання - виграти Лігу Чемпіонів?! Цій команді це під силу!!! :haha::haha::haha:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аналогічно як і Карпати....

11. stefcjo

stefcjo Member

карпати львів - ворскла (колхозник) полтава
    2-1
    вперед карпати, ми з тобою!!!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ФК Львів на виїзді виграв 4-0... мітить на вишку....

13. stefcjo

stefcjo Member

Волинь і Олександрія, і Севастополь також.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вчера по каналу Украина посмотрел послематчевую пресс-конференцию Игоря Гомулы - гл. тренера Закарпатья. Это шо то, Кварцяный может уходить в отставку, вот шо значит хлоп с Донбасса http://www.terrikon.dn.ua/posts/26759

"Нам есть над чем работать. У нас есть еще 30 дней дозаявки. Мы смотрим, ищем, потому что имеем впереди одного нападающего.

Я выпустил второго, думал, что он нам поможет, а он нам поможет только умереть бл… Нападающий бл…, как чувствовал бл… Надо было выпускать этого нападающего? Ну я теперь знаю, что с ним делать бл… Собрал сумку и нах… домой бл… Так нельзя бл…, так в Премьер-лиге в футбол не играют бл… Я это и сейчас футболистам сказал. Все головы повесили и сидят. Так в футбол не играют, за деньги тем более, за очки, за родину закарпатскую.

- Журналисты считают вас первым по высказываниям на пресс-конференциях. Вы можете назвать последнюю книгу, которую вы прочитали, и когда это было?
    - Футбольные книги читаю в последнее время. Чему-то хочу научиться, а чему не знаю. А если честно сказать, то некогда мне читать книги. С работы приходишь, в Интернет заходишь, кнопку нажал и уснул бл… Книги почитаем потом, на кладбище."

И это все о нем http://www.terrikon.dn.ua/tags/2226/page/1

15. Samojlovu4

Не знаю, як на мене - казляче бидляцтво і кричуще безкультур,я. Шо той, шо кварцяний.
    Паяца з себе корчити, тим більше з матами... Якщо ти який не який публічний виступ маєш, то тримай себе в руках, поводься гідно.
    Найгірше, що народ до того рагульства давно звик і хаває без солі.

16. drummerUA

drummerUA Active Member

А як на мене, то без от таких от "відірваних" різного роду прес-конференції були б дуже не цікавими...Що там, по суті, слухати?? "Ми грали краще і виграли...", "Ми грали погано і програли..." і т.д.
    Футбол, та й інші види спорту це шоу і шоу має бути у всьому, крім, власне, спортивної боротьби...
    Хоча з тим, що народ звик до рагульства цілком згоден, це дійсно не є добре...

17. Desant

Desant миється в бані

Шкода Ниву! Але думаю не варто засмучуватись, багато ігор ще попереду, тому бажаю тернополянам успіхів і перемоги в добромилі!

18. Samojlovu4

Згідно з даними футбольного союзу Німеччини, в країні налічується 13,7 міліонів(!) жінок, футбольних фанатів.
    В сезоні 2007/2008 на стадіонах офіційно було 23%(!) жінок, цього сезону очікується більше 30 процентів представниць прекрасної статі на стадіоні серед глядачів. Ці дані підтверджують і телевізійники - найпопулярніший футбольний огляд зразу по закінченні чергового туру в суботу має 30 процентів глядачок.

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Самойловичу, а ваше хфото? :)

Вчора Динамо розбомбило Таврію 6:0. Мені особливо сподобався перший гол Гусєва, 5-й гол (хоч забив Ярмоленко, та зробив Міля) і 6-й гол Гільєрме
    А Металіст програв Дніпру, шкода

20. Samojlovu4

Ну, я маю дещо від Вердера звичайно... футболку, дві сумки, браслет, шалик, годинник, полярис, прапорець, обгортку до паспорта, не рахуючи наклейок і брілочків... Але фоткатися я по життю не дуже люблю... Тим паче, як відомо, неухильно дотримуюсь правила інкогніто - ніде в Інеті не виставляю фоток на форумах. Так що вже звиняйте, але колись на "Дружбі" може зустрінемось... ;)

А металіст маркевичів, як на мене, трошки переоцінений. Здується того сезону, певно.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)