Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Той Мілан не міг захотіти виграти Кубок УЄФА. То ж очевидно. :) Я зразу казала, що вилетять.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Але вже крутять з тими трансферами, але крутять... Шию зламати можна.
    Тутка пишуть, що Бремен на того Жажа замахнувся. Хоча думаю, кроти таки куплять.

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Після першого тайму 1-1!!!
    Я в шоці! Казахстан не така вже й ліва команда, як могло здатися, ще й першими забули, ех не повторити б помилок з Вірменією і Ісландією! Противник всією командою захищається, а наші абсолютно нічого не можуть зробити.
    По грі, більше було шансів, що тайм закінчиться 1-2 ніж якось інакше, на останній хвилині тайму грубо помиляється Богуш....

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Це одна з найгірших ігор збірної.
    :sad:

5. Speedo78

Просто ганьба! Забили другий гол і грали на утримання, ще й чуть не пропустили, таке враження, що їм просто нас**ти було сьогодні на вболівальників. :sad: (яких і не так багато прийшло на стадіон, чому у Києві грали?)
    З такою грою нам на ЧС нічого робити... Думаю, треба задуматися над зміною тренера..

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яковенко..................

7. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Скльки вже говорили Михайличенку що Київ наївся футболу а збірна і далі продовжуює грати в Києві. Вчора НМВД навть не було 60 відсотків вболівальників. Гра збірної це просто жахіття якесь. Збірна ще пошкодує що так тринькала моменти у вчорашньому матчі. Коли постане питання забитих і пропущених то нас навіть збірна блорусі обскаче. Згадаєте мої слова. Поки не пізно тре МІНЯТИ ТРЕНЕРА. Думаю навіть Маркевич вніс би у гру свій стиль і результат.

8. Speedo78

Яковенко ?????
    Думаю з українських тренерів Маркевич би "потягнув", хоча я особисто - за тренера-легіонера!

9. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Гус Ніддінк думаю підійшов би а ще? ?????? Хто захоче очолити збірну?

10. Samojlovu4

Та який там Яковенко...
    Я теж за іноземця - менталітет ламати треба, плюс йому були б до фєні наші типові двіжняки, течії і росклади.
    Шось мені то вже тяжко зрозуміти... Як можна наїстися футболу збірної країни???!!!

Збірна на чолі з тим хлопчиком дійсно жалюгідна. Деколи маю враження, що наші футбольні функціонери і герої футболу суроахмєтови, на яких всі моляться, на неї взагалі поклали...
    Звичайно ж, ні змагання під себе не застругаєш, як власний чемп, та й збірна в Лігу чемпіонів з тамтешніми міліонами виходити не буде - кому воно нафік треба...

• Подобається Подобається x 1
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нет слов. Я всегда считал Михайличенко бездарным тренером, какая сволочь назначила его. Такой трусливой тактики я еще не видел. На фоне игры сборной России конечно хочется, чтобы тренер был из за кордона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

братья суркісята... хто ж ше?

13. Speedo78

Цілком згідний!
    Мені як тренер подобається Отто Рехагель, тільки він, по-моєму зараз зайнятий...

14. Тим22

А причем тут Ахметов, с Суркисами он не дружит, а если бы он взялся за сборную был бы такой же успех, как и у Шахтера

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Збірна - то не команда і тренувати збірну та команду - то дві великі різниці.
    Михайличенко був чудовим гравцем, але не завжди чудовий гравець - чудовий тренер.

16. Samojlovu4

Німці трублять вже, що трансфер відбувся. 94 міліони євро.
    Що думаємо, браття і сестри, про Рональду і Реал?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Глупий Реал з глупими грішми.

18. Samojlovu4

Пауза в чемпах, час на підбиття пісумків.
    Бременський Вердер котрий рік підряд визнаний офіційно німецьким футбольним союзом найсимпатичнішою командою Бундесліги. Клуб, який практично немає ненависників, який тепло приймають на виїздних матчах... Чемпіон сердець, як вони кажуть.
    Майже 28 міліонів німців назвали Вердер найсимпатичнішою командою. Це 54% від футбольнозацікавлених. Далі йдуть сільський Гоффенгайм(53:wacko:, Шальке 04(50:wacko: і Баварія(48:wacko:.

Ну. Вони ж не Фергюсона купили. Тих зірок ще в команду зліпити треба...

А взагалі трошки вони подуріли. Я приміром підтримую Ватикан, який ще десять років тому, коли Вієрі за 42 міліона з Лаціо в Інтер перейшов, сказав, що такі суми - це наруга над бідними людьми в світі і всіма, хто чесно і в поті лиця заробляє на хліб.

• Подобається Подобається x 1
  19. Speedo78

Навіяно виступами нашої збірної...
    Один мій родич вже досить давно живе у Швеції, також цікавиться футболом, а останнім часом і ходить на матчі "Аллсвенскан", щоби повболівати за команду зі свого міста (яка не так давно було чемпіоном), недавно приїжджав, то розповідав, що там навколофутбольна атмосфера - просто супер! В його місті (а воно величиною, напевно як Стрий - 64000 населення) 17000 ний стадіон завжди, на матчах шведського чемпіонату заповнений на 2/3, а на важливих матчах і взагалі, повністю! І то вболівальники такі серйозні, з атрибутикою плакатами...
    Ну, одним словом - абсолютно не те, що в нас!!!
    І то при тому, що рівень нашої "прем"єр ліги" є набагато вищим! Навіть по коефіцієнту УЕФА!!!
    А ви кажете, Швеція - хокейна країна....Одним словом - Європа!

20. Тим22

Забавно, только Алчевск при историческом материализме называпся Коммунарском, а не Ворошиловском

Last edited by a moderator: Jun 15, 2009
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)