Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Це точно, правда от прощальний матч в складі "Баварії" проти "Зеніту" йому якось, м"яко кажучи, невдався, хоча там вся команда добряче начудила...
    Колись з бундеслігою було якось більш-менш все зрозуміло "Баварія" - беззаперечний лідер, потім "Байер", дортмундська "Борусія", ні, ну траплялися "вискочки" типу "Кайзерслаутерна" чи там "Штутгарта", але це скоріше, було виключенням з правил... А що зараз твориться? Повна нерозбериха (хто лідер, хто аутсайдер???). Таке враження, що 5 команд (включаючи "нашу" "Герту" і "Гамбург") претендувало на "салатницю"...
    На рахунок "Герти", дуже шкода, що вони зупинилися тільки четвертими. Склалося враження, що Ворона дуже багато зробив для перемоги берлінців в першості, тільки-от кінцівка якось не заладилася... а тим не менше, ІМХО, команда би цікаво дивилася в ЛЧ (надіюсь вони туди потраплять?), поцікавіше ніж минулорічний "Вердер"....тільки-от Андрій з Пантеличем точно тут не залишаться :-( А шкода....Натомість, взяли якогось Янкера - захисника (ех, краще би того форварда таранного Карстена:))
    Перехід Тохи Тимощука в "Баварію" потішив! Думаю, гра в цьому клубі йому більше піде на користь, ніж в ЧР. Маю надію, Анатолій суттєво закріпить середню ланку мюнхенців!

ПС: Доречі, мій улюблений клуб Бундесліги - "Борусія", але та що з Менхенгладбаха. Надіюсь, наступний сезон для гладбахців виявится більш вдалим, а то негоже такому легендарному клубові кожен рік за "місце під сонцем" боротися! Удачі! І хоч я й не розумію паерспективу покупки Розенбера з "Вердера", а от Іван Рокитич міг би додати впевненості команді!;-)

Last edited: Jun 2, 2009
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Зазвичай я не користуюсь аргументами "сам дурак", ну але якщо шанувальник німецького футболу чомусь чи не в кожному останньому пості проголосив своєю місією якось принизити італійський футбол, :) то я просто пропоную пригадати, що на рахунку італійських команд 11 Кубків чемпіонів, причому тільки цього року Іспанія "зіштовхнула" Італію з першого місця, а у Німеччини - 6.
    Робити ж якісь далекоглядні висновки про рівень футболу на основі останніх кілька сезонів, чи про традиції і культуру вболівання, кілька разів побувавши в Італії, видається щонайменше дивним. Я думаю, той, хто любить італійський футбол (німецький, іспанський, англійський), любить його не тільки в часи злетів, але й в часи падінь. Я просто хочу сказати, що тактика "когось принижу, то й сам здаватимусь чимось великим" :) - погана тактика.
    Тільки без образ. Я насправді з симпатією ставлюсь як до пана Самойловича, так і, в принципі, до німецького футболу. Але симпатій, як відомо, може бути багато, а любов - одна. В моєму випадку - то італійський футбол. Так що "пройти повз" я просто не змогла. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Speedo78

Персі Італійські клуби останнім часом часто показують, що їм ті єврокубки, м"яко кажучи, до лампочки, а коли вони захочуть, то буде 7 команд з 8-ми у півфіналах (як це було не так давно), але тоді скептики знову почнуть "надоїла, та гегемонія італійських клубів". Головне для них - серія А!!! От я наприклад, на всі 100 впевнений, що "Мілан", якби дуууже захотів то навіть другим складом без проблем виграв КУЕФА, просто, як то кажуть, є завдання серйозніші.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Персі, я вас прошу - прочитайте будь-ласка верхні дописи за останні кілька днів, заспокойтесь і не перевертайте все з ніг на голову. Ви все правильно написали, тільки упустили одну "маленьку" деталь - не я, а Спедо78 перший закинув дошкульного камінчика в бундеслігу. Я почувся задітим, подібно як ви з серіАлом - і вирішив "не проходити повз", теж подібно як ви. Які претензії?!

Дозволю собі нагадати, що на форумі я вже років певно з чотири, якщо врахувати ще старий докраховий хворум... і всі ці роки я звичайно ж активний "футболіст". І лише зараз широка громадскість дізналася про мою не те щоб несимпатію - просто деяку байдужість до серіАлу.
    ТОБТО: всі ці роки я нічим не виявляв свою несимпатію і ніколи собі не дозволяв писати кривих слів про серіАл. Лише зараз в якості адекватної відповіді. Я вже давно не хлопчик, щоб харити речі, якими захоплюються міліони, якщо не міліарди. Це справа смаку, і честь вам зі спедо78 і хвала за вашу щиру любов до італійського футболу.
    Буде нормальне врівноважене спілкування про серіАл - радо підтримаю, якщо щось знаю. Тим паче, трошки хочу послідкувати за б"янконеррі цього сезону.
    А з паном Спедо78 ми вже порозумілися і налагодили контакт. Нашо ті тьорки ваапщє, Ґоспаді боже ти мой... ;)

5. Samojlovu4

Прікол, так в тому ж і вся сіль! Напруга і інтрига. На то він і чемпіонат в кінці кінців, його ж не роблять для двох-трьох команд.
    АПЛ приміром без питань найкраще видовище, але вже нині можна ставити ставку наперед на наступні 3-4 років на чампіонство МЮ чи Челсі, ну може лівер або арсен вклиниться, і то навряд. Мені не цікаво, коли чемпіон відомий і недосягнений вже за 5 турів до закінчення, ІМХО.

Тут я трохи не згоден. Герта - з року в рік дуже нудна і нецікава команда, одна сірість. Правда - її хіба Пантелич з Вороною тягнули.
    Її шкода, ніц не маю проти неї - але в ЛЧ вони б з тріском опозорились, ІМХО, однозначно. Так само, а може й більше, як опозориться Вольфсбург в Лізі наступного сезону.

Таки так, це класно. Головне, щоб йому там пішло. Бо хоч Баварія за останні роки суттєво здала позиції, але всеодно - це особливий клуб, там вимоги до футбальорів зовсім інші. Неодна "зірка" в Мюнхені затухла.
    Подивимся, Толік може стати як і героєм, так і козлом-відбувайлом. Удачі йому!

О-о-о, а кажете що не розумієтесь на бундесі! Не кожен поза Тевтонією зараз і згадає таку команду, для переважної більшості "Боруссія" - то Дортмунд.
    Надзвичайно симпатична і легендарна команда. Був дуже радий, коли вони мало не в останньому турі залишилися таки через "неможу" в першій лізі. Бундесліга б дуже втратила без такої команди. Надіюсь, наступного сезону не вилетять.
    Абсолютно - Розенберг дерево, якого Бремен хоче позбутися. Хоча може там і вистрілити, колись він дуже файно копав м"яча. Ракітічь дійсно класний гравчун.
    Весь сезон Мюнхенґладбах тягнув на собі Марко Марін. Але його купує Вердер, принаймі там вже все процентів на 90 вирішено. Марін сам дуже хоче в Бремен, хоча на нього полювали і більші гранди. Боруссія без нього дуже втратить.

6. Speedo78

Ну не те щоби дуже розуміюсь (в порівнянні з СА, чи АПЛ), просто люблю і цікавлюся всіма чемпіонатами (бо люблю футбол), я написав, що бундесліга особисто для мене просто менш цікава ніж деякі інші європейські чемпіонати (ну, це ми вже "проходили"), але й там є свої "ізюминки", як ото "Гроннінген" в Голландії (дуже люблю цей клуб, ще з 90-х, а не тому, що там грає Левченко) чи "Лідс Юнайтед" в Англії, "Еспаньол" в Іспанії, "Дженоа" в Італії, та таких "ізюминок" (самобутніх дружні "збитих" колективів, "кузні талантів", котрі боряться у кожному матчі, у кожному чемпіонаті зустріти по декілька штук можна:))

Тут згідний. Без цих двох лідерів буде зовсім інша "Герта" :sad: Як я розумію, в берлінців серйозні проблеми з фінансами, от і Шимуніч, скоріш за все їх покине...

Так, цікаво-цікаво ... Канна повернувся, подивимся що з себе представляє Дієго. Тільки, от Феррара на тренерському містку мені більше нагадує ті часи, коли ДК тренував Лужний (і вони "влітали" по крупному і від МЮ і від "Спортинга"). Ні, ну звичайно що один, що другий, легендарні в недалекому минулому захисники, але на рахунок тренерства... промовчу. Та схоже це і розуміє керівництво "б"янко-неррі", яке займається серйозними пошуками. Хоча, особисто я дуже симпатизую Антоніо Конте, може дадуть йому шанс...

Що стосується інших команд...
    МІЛАН
    Найпопулярнішому в Україні клубові серії А, давно пора було міняти наставника. Папа Карло вже зробив для клубу все, що міг! А, те що "наше все" Андрій Шевченко (разом з Андріано з "Інтера") потрапив у список основних розчарувань сезону, думаю, не тільки його провина. Карлетто просто не хотів "заігрувати" арендованого гравця (та й особисті відносини в них, м"яко кажучи...)! В збірній же Шева і далі є лідером, та й думаю буде що ооой як довго (принаймі "змінщиків" не видно і на горизонті :sad:)) Хоча... і це не виправдовує Шеву! Голів пару-трійку в серіїА і за таких умов необхідно було "наколотити", ти ж форвард, "йоли-пали"!
    ДЖЕНОА
    Команда-відкриття, хто би міг подумати? А до зони ЛЧ було рукою подати!
    ІНТЕР
    Легко і невимушено, без особливого напрягу, б"янко-неррі зрівнялися з Міланом за виграними скудетто. Так-с пора би цю традицію порушити, тим більше "інтерісті" виграють вже вчетверте підряд!

7. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

8. Speedo78

Тобто я, звичайно, мав наувазі "нерро-адзуріні" :)

9. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Кака таки переходить грати за вершкових. схоже Мілан розвалюється.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Лев Броварский умер...61 год

Сегодня, 4 июня в 13:30, на 61-м году жизни, после тяжелой и длительной болезни отошел на вечный отдых Лев Броварский – легендарный футболист львовских «Карпат» и выдающаяся личность украинского спорта. Сообщает Информационный центр ФК «Карпаты».

За годы своей карьеры и тренерской деятельности Броварский стал символом «зелено-белых». Его любили и уважали от мала до велика. К сожалению, погасли силы, и остановилось сердце прекрасного спортсмена, прекрасного футбольного тренера, умного педагога и надежного товарища. Он был не только мастером спорта, обладателем Кубка СССР, Заслуженным тренером Украины – Лев Рудольфович был великим, а вместе с этим простым, искренним и добрым Человеком.

С именем Броварского связано немало славных страниц истории «Карпат». Самая знаменитая – Кубок Советского Союза. Львовский футбол, а вместе с ним украинский, понес потерю – не стало Специалиста, который на протяжении своей жизни искренне отдавал себя игре миллионов.

Всегда скорбим по любой преждевременно оборванной жизни, но в стократ больно и печально, когда прощаемся с действительно настоящим Человеком.

Вечная память сохранится в сердцах всех, кто с ним работал, кто у него учился профессиональному мастерству и тех, кому повезло общаться и знать Льва Рудольфовича Броварского.

Лев БРОВАРСКИЙ (30.11.1948–04.06.2009).

Родился в г. Дрогобыч (Львовская обл.). Полузащитник. Карьера в «Карпатах»: 1968–1980 гг. Сыграл 412 матчей, забил 47 голов. Мастер спорта СССР с 1968 г. Обладатель Кубка СССР – в 1969 г. По завершении карьеры игрока началась тренерская биография Льва Броварского. Лев Рудольфович работал с командой «Спартак» (Самбор), был тренером во Львовском спортинтернате (1985–1988, 1992–1996 гг.). В 1989–1990 годах Броварский работал в Камеруне – тренировал юношеские и молодежные сборные команды. В 1996–1997 годах возглавлял Дрогобычскую «Галичину», которая соревновалась во второй лиге. Летом 1999 года Лев Рудольфович дебютировал в роли главного тренера «Карпат», где он работал с перерывами до сентября 2002 года. Во время Гала-представления «Человек футбола Львовщины – 2000» Лев Броварский был признан лучшим футболистом в истории львовского футбола. Заслуженный тренер Украины (в 2001 г.). С 2004 года возглавлял региональный Центр развития детско-юношеского футбола при Федерации футбола.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для мене Кака - зразок порядності і зразок футболіста.

12. Speedo78

Лев Броварский - легенда "Карпат"! Легенда львівського футболу!
    Вічная пам"ять!

13. Speedo78

Ну, що? Сьогодні момент істини в 21-15. Які будуть прогнози на матч з хорватами!?
    Мій варіант - нічия, не беруся сказати з яким рахунком, але, думаю, буде нічия, можливо і результативна! Україна - зараз на підйомі, після виграшу нашим клубом престижного (другого за престижністю) євротрофея. Хорвати, останнім часом нічим особливим не запам"яталися, єдине, що треба остерігатися нашого Даріо... Але і в нас є багато серйозних гравців! ВПЕРЕД УКРАЇНО!

14. Speedo78

Ги, вгадав. Треба було гроші поставити ;-)
    Хоча, такий склад хорватів треба було обігруати однозначно! Ех, якби Шева не травмувався, на куражі могли ще пару голів у першому таймі забити! Як результат, самі чуть не програли, в кінці матчу виручають штанги :sad:

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Кака не переходить, його "переходять".
    А Мілан - так, чекають важкі часи. Команди, яку створив Анчелотті, більше немає. Зараз буде, швидше всього, період "смути і невизначеності". Поки не прийде хтось новий і не побудує нову команду. В Леонардо особисто я не вірю.
    А на Юве оптимістичні прогнози на наступний сезон.

16. Samojlovu4

Він може бути мало не новим Зіданом, а може й провалитися.
    В Бремені, коли Дієго на полі, то вся команда на нього грала і через нього. В Юве такого певно не буде, калібр суттєво крупніший...
    Тут хочеш не хочеш, доведеться цікавитися ювінським Турінтусом. Бажаю Дієго всього найкращого, і поламати традицію, за якою колишні бременські гравці в інших командах м"яко кажучи нє блєщут.

Кака шкода, що переходить. Як би він не посірів в тих галактікос... Шось в реалі гравці часто мільчішають...

17. Speedo78

А може, й новим Недведом ;)

І не кажіть, щось той "Реал" з року-в-рік "ніякий", не дивлячись на те, які світила там грають, вже не пам"ятаю коли востаннє щось вигравали...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та вони всі так кажуть, як вилетять з УЕФА....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

та вони всі так кажуть, як вилетять з УЕФА....:)

20. Speedo78

Та, якби не вилетіли, думаю в серіАлі, були би не вище 5-го місця! Думаєте що місце в ЛЧ 09/10 для них важить менше фіналу чи, навіть, перемоги в КУЕФА?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)