Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Самойловичу, виходить що Морено таки буде у Вердері:

Согласно информации Globo Esporte, форвард «Шахтера» Марсело Морено в следующем сезоне будет защищать цвета «Вердера». Боливиец в ближайшее время пройдет медосмотр и все необходимые формальности, после чего подпишет арендное соглашение сроком на один год.

Финансовая сторона сделки такова: «Вердер» заплатит «Шахтеру» около 2 миллионов евро, а если по истечении аренды захочет выкупить права на Марсело Морено - то бременцам придется раскошелиться еще на 9,5 миллионов евро. Кроме того, «Шахтеру» будут полагаться 30% в случае перепродажи боливийского нападающего.

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дякую! Вже й на офіційному сайті інфа висить...
    До-речі, в інтерв"ю каже, що на жаль рік тому в останній момент вирішив в Донецьк їхати - а тепер готовий задничинку за Бремен рвати. Ну, ну, подивимся - всі вони заробітчани, там не вийшло, то тепер тут медом підмащує.

Ой як цікаво тепер буде, чи він в Вердері заграє. Бо в Шахті явно не пішло.

Во як гешефти робляться, нє?! Рік тому брали вже його за 9 лімонів, фотка вже висіла - і тут Шахта наскочила, міліон переплатила і забрала. Тоді буча була. А тепер легко, без ніякого піару і великих фінансових вкладень в оренду взяли. :)

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

chilavert Дааа МЮ собі напевне лікті кусає, такого форварда віддали... добре якщо тільки в оренду...

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вітаю "ВОРСКЛУ"! :yahoo:

вот тебе "Шахтер" и ворсклов день!:)))

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

як гарно "Ворскла" "взула" "Шахтар"....молодці полтавчани...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... Ворскла - то вам не Вердер.

7. Speedo78

Еге ж, вже навіть наші середнячки крутіші від німецьких :)

8. Samojlovu4

Ну чого.
    Ті зелені, і ті зелені. Одні Кубок виграли, і другі Кубок виграли... Тільки одні вчора, а другі сьогодні.

9. Samojlovu4

О так, ваші середнячки, без сумніву, крутіші навіть і від англійських чи іспанських, не кажучи вже про італійських...
    Добре що FIFA 08 і плейстейшн надають таку можливість.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

у Сабо вже старческий маразм....

11. Speedo78

Спеціально для вас пориюся в статистиці і подивлюся за останні 5 років єврокубкову статистику Україна-Німеччина. Готовий навіть побитися об заклад, що наші будуть у виграші ;-)
    А плей-стейшени, то ви собі грайте, мені це абсолютно не цікаво, давно виріс з того віку...

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Поздравляю Ворсклу, бойцы. А игроки Шахтера как будто номер на ковре отбывали. Даже Срна еле ноги переставлял. Фернардиньо зачем то ногами соперника затоптал. Одна надежда была на земелю, Селезнева, он одним своим видом д.б. защиту запугать, так нет же растерялся, как Ростова на первом бале. А какая сцуко подсказала Кучеру в нападение пойти, неужто Мирча так лоханулся?

13. Samojlovu4

Ну порийтеся, порийтеся... Статистика справа сурйозна...
    За їхніми статистиками Шахта зараз - найкраща команда Європи, а динаміка розвитку економіки України - одна з кращих в світі... :haha:

Та ну, справді?! о_О
    Ніколи би не сказав, за дописами ви дуже молодо виглядаєте.

14. Speedo78

А хіба не так? Маєте щось проти?
    Ну, якщо не найкраща, то в п"ятірку точно входить!

Ото вже брєд, в житті такого не чув!

Ясно, як і всі недалекі люди, переходимо на особистості, чого слід було чекати...
    Про вас я взагалі мовчу, так як не в моїх правиах флудити. А мірятися піськами, або в кого краща приставка, я би вам порадив в іншій темі, або у вашій старшій групі дитсадка.:ireful:

15. Samojlovu4

Звісно. Це вам приклад статистичної правди.
    Та практично люба команда першої п"ятірки любого чемпіонату великої п"ятки Європи, навіть з тої самої Італії, чий серіАл в останні роки семимильними кроками втрачає свою популярність і по вуха загруз в корупції і проблемах, що явно підтвердили виступи італійських команд на європейській арені минулого сезону - і то об"єктивно краща за шахту.
    Не спорю, шахтьор явно на даний час краща команда України, в Донецьку зліпили шикарнєйшу команду і перспективи розвитку також досить райдужні - але говорити що шахта найкраща в Європі - м"яко кажучи, не розумно.

Ну що ж, як маєте бажання - переходьте прошу дуже. Я утримаюсь. ;)

Поясніть хтось будь-ласка, що намагається мені довести цей дивакуватий хлопчина?!
    В людей розпитати і за чужими враженнями свою "думку" будувати - це хіба ваш метод, юначе.
    Щодо мене, то на відміну від вас бундеслігу я дивлюся в оригіналі. І також в оригіналі мав можливість пережити французську лігу і "ваші" італійські серіАльні команди (Мілан, Ювентус і також разок мене в Геную занесло на стадік сампдорії). Уточнення, "оригінал" - це на стадіку, під час матчу. Так що не вам мені про далеку чи близьку навколофутбольну атмосферу розказувати...
    Звичайно, склалися певні симпатії і антипатії, але я собі ніколи не дозволяв відверто хаяти якийсь певний чемпіонат. І не давав особливих приводів форумлянам цієї гілки зрозуміти, що насправді я не дуже великий симпатик, м"яко кажучи, як серіАлу так і Італіїї як країни в загальному. Бо зрозуміло ж, що то є чиста справа смаку...
    Але якщо вам так необхідно самоутвердитися - то я ніц не маю проти, футбольний "експерт", дерзайте! :)

16. Speedo78

Не люблю задавати особисті питання про вік на форумах, але думаю, що я вам, як мінімум, у батьки годжуся, так що помиляєтесь, юначе ;-)

Не думаю, принаймі навіть наш "метал" порвав на німецький хрест "Сампу" (я до тепер в шоці). Та що там "Сампа"? Такі грізні і титуловані французькі гранди (ПСЖ, Олімпік Марсель) були просто розгромлені о_О Не думаю, що всі дружньо "катали договорняк", просто наші клуби таки дійсно виросло і хоча до грандів їм далекувато ще, але "правільним путьом ідьотє таварісчі".

Я, звичайно, дуже радий за вас, що маєте можливість не просто "кататися по Європах", а ще й відвідувати футбольні матчі! Я також в молодості поїздив, був і на матчах французького чемпіонату (правда 2 дивізіону :)) і італійської серії А (ще коли Шева тільки починав грати в "Мілані") і зрозумів що таке футбол для Італії, що таке, його величність "кальчо"! Думаю схожу відданість футболу, свому клубові можна побачити ще тільки в Англії, ну можливо і в Бразилії чи Аргентині. То вам не "вівці" кричати з сємками на стадіоні Україна. Ну, думаю, ви в курсі.
    Та нічого нікому я тут доводити не збираюся, це ви щось дуже різко відреагували на мою, навіть легку, критику бундесліги, а те, як я охарактеризував цей чемпіонат, не моя особиста думка, навіть Артем Франков, якщо не помиляюся нераз "проходився" по німецькому чемпіонату...ну, якщо це вас заділо за живе (дехто і за якийсь-там "Газмяс" "пасть порве"), то прошу вибачення... любов зла...

17. Samojlovu4

Я не маю можливості кататися, я тут покищо, дякувати Богу, вже 6 років живу. А як далі буде побачимо...

Не лише. Ще в Німеції і Голандії як мінімум. Варто подивитися на ігри їхніх деяких команд третього дивізіону, що там твориться.

А загалом браво! Вже якась більш-менш конструктивна відповідь, проглядається нарешті розуміння, що а вкусах нє спорят і негоже хаяти впусту чуже болото. Бо для когось це може казковий палац. Хоча Фраткова не варто як козир витягувати - файний хлопака, але зі своїми дещо своєрідними думками, і не лише футбольними.

А на рахунок віку ви мене дуже навіть заінтригували... Невже ви мені в батьки годитеся?! ;)

18. Speedo78

chilavert Разом з Фігу і Мальдіні відходить ціла ера славетних футболістів, серед яких ще Верон, Салас, Вієрі, Дель П"єро, Шевченко, Ребров, Зідан, Карамбе, Дюггарі, Бартез, Бергкамп, Давідс, Зеєдорф, Зенден, Креспо, Ларссон, Рауль, Роналдо, Роберто Карлос, Рівалдо, Перуцці, Індзагі, Т-А Фло, Томассон, Кан, Еффенберг та й багато інших... Хтось з них старший, хтось молодший, хтось вже пішов, хтось ще тільки планує "повісити бутси на цвях"... сумно... тим-не менше, час на місці не стоїть... появляються нові кумири...

19. Speedo78

Не знаю чи в батьки, але, скажем в старші брати, так це точно. Чи ви думали що тут на форумі одні студіки тусуються? Старші дяді також футбол люблять ;-)
    І часом навіть знаходять час тут писати...(особливо, коли "на лікарняному") ;-)

Ну, менше з тим, "дєло вкуса", як токажуть... не бачу сенсу сперчатися "хто крутіший Рембо чи Шверценеггер"... може і я трохи "погарячився", каюсь, не маю бажання продовжувати цю суперечку...

Давайте краще поговоримо про щось цікавіше в темі спорту №1. Може про щось цікаве від вас дізнаюся, може щось ви від мене...

От наприклад, цікаво, може знаєте, чим займається зараз Олівер Кан? А Штефан Еффенберг? Дуже поважаю цих (в недавньому минулому) гравців!

20. Samojlovu4

О, нарешті! :good:

Дві легенди Баварії! Еффенберг досі відпочиває вроді, нічим таким серйозним не займається, крім коментування деяких ігор і команд для нім. газет і телебачення. Живе в Америці з родиною.

Олі Кан. Просто ЕПОХА. Один з кращих воротарів всіх часів. Як людина досить неприємна кажуть, арогантний, властний, загнаний і авторитарний. Але як голкіпер, футболіст і капітан - неперевершений.
    В Тевтонії він напевно другий після Кайзера Франца по популярності, Титана всі знають. Хоч і належить до ненависної багатьом Баварії, яка не в останню чергу, до речі, через його відхід досі до купи зібратися не може...
    Його серйозно сватали на менеджера Шальке 04, їздив туда на переговори. Але не склеїлось. В не такому далекому майбутньому він розглядається мало як не основний претендент на місце менеджера Баварії, коли ще одна епоха - одіозний Улі Хьонесс - піде звідти...
    На даний момент Олівер перебуває в Азії. Довготривало вже. Він там ікона. Зайнятий як суддя в популярному телевізійному проекті в Китаї "Шукаєм супер-голкіпера", чи щось типу того. Ніби талант з народу вишукують. А ще наїздами коментує деякі ігри на нім. телебаченні. І стабільно друкується в Більді з будь-якого футбольного приводу.
    Років 3-4 тому на матчі бундесліги в славному німецькому місті Б. мені автограф не дав, редиска. Я стільки коло автобуса дєжурив... Але я йому простив. Голкіпери - моя найулюбленіша позиція, сам колись воротарив. :)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)