Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. illia

illia Well-Known Member

в жодній мірі не підтримую Карпати... я їх ще до виходу Львову у вишку не долюблював, але потрібно бути об"єктивним. ФК Львову потрібно було просто виграти цей матч, а тепер ображатись потрібно тільки на себе. це ми, вболівальники, можемо засуджувати Карпати, але Львів не мав права сподіватись на "лояльність" суперників. нмд.

сподіваюсь сьогодні отримаю масу задоволення від гри геніїв. і як би не подобались обидві команди, серце лежить до перемоги МЮ. особисто для мене це команда мого футбольного життя. така команда як МЮ кінця 90-хх просто неповторна. чого лише один Раян вартий, однозначно кумир певного відрізку життя. і сьогодні саме це подобається в манкуніанцях - традиції, пошана до ветеранів, незмінна манера гри.. ну і, звичайно ж ... сер Алекс.. ))

2. Wertyn

Wertyn Active Member

Був я на стадіоні.. Чесно скажу не очікував такого розкладу вболівальницьких симпатій і був приємно вражений, що майже весь стадіон був за ФК "Львів". По грі описувати нічого не буду і розказувати який Димінський гандон, бо ви все самі прекрасно бачили і знаєте, а от що творилося після гри варто написати. Після фінального свистка ті продажні :cesored: так тішилися і обнімалися немов би Лігу чемпіонів виграли, але розділити ту перемогу небуло з ким. Всі сектори, до яких гравці "Карпат" пробували підходити одностайно кричали їм "ганьба", "вівці", "запроданці" і т.д., після чого під свист і гул трибун вони пішли з поля. Натомість гравці ФК "Львів" обійшли весь стадіон по колу і кожен сектор стоячи аплодував їм і скандував ФК "Львів". Я думаю після цьго тим дятлам, які у фанатському секторі "Карпат" повісили банер типу "У Львові одна команда" треба задуматись яку назву має та команда.

• Подобається Подобається x 1
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Емоції переповнювали глядачів через край. Кричали і на адресу Димінського, і на адресу гравців «Карпат» – хто як міг зливав свій гнів. Але чим тут було зарадити. У чесній боротьбі саме у цьому матчі ФК «Львів» програв землякам із «Карпат» і вилетів у першу лігу. Але чи виграв від цього львівський футбол?..
    http://turnir.com.ua/futbol/premjer_liga/26052009-karpati_pohoronili_fk_lviv

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хотів в тому тріко на фусбаль прийти, кольори клубу якраз підходять. Кульно було б.
    Але вчора перекреслили мені всю маліну.
    Немає ніякого бажання більше на карпатовців ходити.

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

я і не сумнівався, що так буде :)

А чому вони, зрештою, мали допомогати "Львову"?
    http://football.ua/ukraine/news/67341/page5.html
    Це ж як-не як дербі! Ви можете собі уявити, щоби в Шотландії "Селтік" сплавив гру "Рейнджерсу"?
    Чи, скажем "Мілан" "Інтеру"!? Та ніколи в світі! Вони б тільки тішилися позбавити конкурентів по дербі якогось кубка чи, тим більше, місця в еліті!
    "Карпати" молодці! А ФК Львів нехай перейменовуються в ФК Добромиль і їдуть грати у колгосп на картопляні поля, поки не "доростуть" до прем"єр-ліги!!!

Останнє редагування: 27 тра 2009
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

а чому вони, зрештою, допомагали конкурентам "Львова"?
    Якби карпати відіграли свої попередні ігри по іншому, то питань до них було би набагато менше.

а карпати хай переіменовуються в іллічевець-2, нє?

7. Speedo78

Ну то вже окреме питання, яке мають вирішувати відповідні органи ПФЛ, а за те, що не розслабилися в дербі - окремий респект!
    І ще одне, як можна бути прихильником, навіть фанатом "Карпат", а вболівати (хай навіть в окремому матчі) за ФК "Львів"???? ПРОТИ СВОЄЇ КРМАНДИ! :wacko:Такого в жодній країні немає!
    А те що і "Юве" і "Мілан" і "фіалки" і інші мали проблеми з ФФІ, навіть дехто був вигнаний в серію Б, абсолютно не заставило прихильників цих команд перекинутися в табір інших (з тих же міст, допустим), чиновники-чиновниками, а кольори клубу - святе! Навіщо мішати політику з футболом!

ПС: Ніколи не був великим прихильником ні "Карпат", ні особливо Димінського, але те, що вони в останньому матчі не склали зброю (а те, що "Львів" бився з останніх сил сумнівів не викликає) - викликає в мене одночасно і здивування і повагу до біло-зелених!

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

А викликає у вас повагу те, як карпати "билися" з ФК Харків? на своєму полі 0:2? Або 0:4 з Арсеналом? 1:4 з Динамо?(тут могло би бути і 1:10) Аж в останньому турі вони, бачте, битися захотіли! Як дим вирішує, так вони і "б'ються" і поваги ніякої це не викликає.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

А ви колись бачили щоб скажімо мілан, чи фіалки, чи інтер зливав матчі?

10. Speedo78

не бачив, але суддів "підмазували", чомусь жеж їх вигнали в С2. Значить "било дєло"("Моджігейт")

11. Samojlovu4

Хтось казав про "сплавив"? "Сплавити гру" і "рвати траву під собою з заздрощів і помсти" - два різні поняття.
    Від карпатовців вимагалося лише людське обличчя показати, а вони виставили перекошену від злості і ненависті гримасу. На своїх.
    Ми можем собі уявити, що команда з одного регіону, і так різко протиставленого іншій частині країни і постійно звідти принижуваного у всіх сферах, мало того - з одного міста(!)... команда, яка вже вирішила свої питання і якій ні тепло ні холодно... не буде рвати собі задничину на німецький хрест, опускаючи своїх же і показуючи всю свою ницість.
    Я вас прошу... Сплошь і рядом!
    В мене один добрий знайомий ото недавно, будучи болільником Вердеру і носячи бременську футболку по суботам, вболівав за Шахтар чомусь в фіналі...
    Бо є речі, важливіші за футбол.
    Прошу дуже!
    То ще зверху видно було. Ніколи особливо бундесліги не бачили, але взялися чорнити. Як і певно Герти не виділи, але взялися хвалити багаторічно офіційно визнану найнуднішу і найнепопулярнішу нім. команду лише мабуть через ворону.

• Подобається Подобається x 2
  12. Speedo78

Ну не знаю, на матчі не був гримас не бачив, але результат, як то кажуть, "на ліцо"

Чому ж не бачив? Бачив так само "по ящику" як і серію А, французький чи іспанський чемпіонати.... Та й я її і не чорнив, просто поділився тільки своєю власною думкою, що італійський, іспанський, чи там, допустимо, голландський чемпіонати є цікавішими (і зі мною тут багато хто погодиться). А що поганого в тому, щоби вболівати за команду нашого легіонера?

Справжні поклонники, чи хай буде, фанати (наприклад з 10-го сектору "України") завжди залишаються з "Карпатами" ;-)

Ну добре, залишимо "наших баранів і овець"
    Барса взяла КУБОК ЧЕМПІОНІВ!
    З чим і вітаю прихильників цього легендарного клубу!
    Повна перевага, яка втілилася в 2 м"ячі! МЮ, також мали моменти, та й не знати як би склалася гра, якби Роналду забив в дебюті зі штрафного... що вже тепер гадати.
    БАРСЕЛОНА - ЧЕМПІОН!
    І чекаємо на суперкубковий реванш "Шахтаря" за досадні 1:2 в Донецьку...;)

13. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Власне, про що іде мова, підмазувати і зливати діаметрально протилежні речі.

14. Тим22

Как Барса билась, еще бы она выиграла право играть с "Шахтером":good:
    Месси конечно потрясает, а МЮ почему то был скушен, такое впечатление, что все, особенно Руни, старались пхнуть мяч Рональду, авось забьет

15. illia

illia Well-Known Member

розчарував МЮ, приречено виглядали якось... ех...
    результат по грі. Барсі ріспект.

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тепер треба щоб Шахтар показав Барсі "fairplay". :)

17. Samojlovu4

Шось здається мені, що Барса на цей раз яскраво продемонструє різницю між Лігою Чемпіонів і Кубком Лузерів(назва не моя - так його називають в Європі).
    Але всяке може бути, лишається побажати шахтарьонку удачі.

18. Тим22

Донецкий "Шахтер" возглавил рейтинг клубов УЕФА сезона-2008/2009. Об этом сообщает liga.net.

Подопечные Мирчи Луческу, набрали в 15-ти матчах Лиги чемпионов и Кубка УЕФА 26 очков, пополнив свою клубную "копилку" 29.3250 баллами.

Обойти украинский клуб мог английский "Манчестер Юнайтед", но англичане 27 мая проиграли в финале Лиги чемпионов каталонской "Барселоне" со счетом 2:0.

Первая десятка лучших клубов Европы сезона 2008/2009:

1. "Шахтер" (29.3250)

2. "Барселона" (28.6625)

3. "Манчестер Юнайтед" (28.0000)

4. "Челси" (25.0000)

5. "Вердер" (24.5375)

6. "Гамбург" (24.5375)

7. "Ливерпуль" (23.0000)

8. "Бавария" (22.5375)

9. "Динамо" (22.3250)

10. "Арсенал" (22.0000).

19. Speedo78

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

як на мене, фінал УЕФА був вищим у всіх відношеннях і цікавішим, ніж фінал Ліги Чемпіонів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)