Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

а якщо Кучер травмується? на запас треба ж хоч когось мати

2. мамочка

мамочка Well-Known Member

Сьогодні вирішиться доля ФК Львів. Я дуже люблю цю команду. На відміну від інших команд, вона практично не має легіонерів, хлопці грають без шалених преміальних і грають достойно (показові матчі з ШД і ДК).
    І от сьогодні навіть при виграші від Карпат, їм може дорогу перекрити Іллічівець. Маріупольці грають з Таврією, яка в середині турнірної таблиці і боротися їм нема сенсу. Матч в прямому ефірі (та й в записі) ніхто не показує, бо це договорняк.
    От скажіть, куди дивиться наше ФФУ і ПФЛ? Невже матч за вилі т з вищої ліги не заслуговує прямого ефіру???

П.С.: матч Карпати-ФК Львів показує перший національний в прямому ефірі о 18 год.

• Подобається Подобається x 1
  3. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Це якраз були показові матчі, де гра була від глухої оборони.

Незабуваймо про Зорю. Якщо вона не виграє а ФК Львів виграє то вилітає Зоря.
    А Зоря грає з Дніпром яке бореться за Лігу Європи.
    Так що ФК Львів треба вигравати, що цілком реально, враховуючи що Карпати вже дві гри пропускають по 4 голи.

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Карпати пропускають, коли комусь треба, але не сьогодні. Буду за ФК Львів.

5. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

В матчі із шахтарем погоджуюсь а в матчі із Динамо це зовсім не так. Хто зна як би закінчився останній матч між цими командами якби Богуш не стояв у воротах так класно (він так чрмусь грає у тих матчах коли не тре, а у відповідальних ....)

Це правда, вийши із зони вильоту і зливають матчі потихоньку.

Принаймні ФК Львів не програва з різницею більше ніж 2 голи.

Останнє редагування: 26 тра 2009
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і ?????

Хто бачив то позорисько????

Ганьба Димінському, ганьба Карпатам!!!!!:ireful1::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він просто показав, ЩО може бути, коли вони перестануть забивати голи і вигравати.

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В мене чомусь нічого крім відрази ті вівцюваті карпатовці не викликають після того.
    Всім зливають довкола, а такому симпатичному Львову...
    Гниди фальшиві, а Димінського на палю.

9. Samojlovu4

А хтось бачив той матч? Де грали, скільки болільників було?
    Як симпатії розділили, бо я так бачу, що процентів 80 за "Львів" було...

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

я збиралася їхати, але мама не змогла з малим сидіти, так що дивилася по телевізору.
    Людей було багато, вболівали переважно за ФК Львів. Та й як мені здалося, кричали: Ганьба! і свистіли, як карпатівці валялися по полі. Дуже мене розізлило, як ті вівці обнімалися і раділи після гри.

11. Samojlovu4

Чесно - я того не розумію. Прошу вам вкраїншький менталітет, і що особливо обідно - галицький.

Не футбальорів на увазі маю, а вболівальників. Ця западлянка мала би стати для карпатовців і особисто дима точкою рубікону.
    Освистування, кричалки образливі, банери на три сектори, повернення всього стадіону спиною до "героїв", знімання карпатовських футболок і демонстративне тримання їх вниз головою...
    А після гри блокування всім натовпом команди і командного автобусу на годинку-дві-три, допоки не вийде котрийсь з функціонерів чи капітан і не пояснить перед болільниками свою поведінку.
    Наступна гра - повний і організований БОЙКОТ. Або взагалі пусті трибуни, або перший тайм просто весь стадіон повертається до поля спиною.

Так вболівають і впливають на свій клуб болільники в Європі, звичайно передусім Німецію маю на увазі.
    Образливо і боляче, що в нас то закінчиться великим пшиком. Думаєте хтось здогадається висловити своє ФЕ через невеличкий принаймі бойкотичок?!
    Потриндять, посваряться в Інеті, проковтнуть і забудуть.
    Найгірше, що така ситуація у всіх ланках на всіх рівнях, а не лише в футболі...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони раділи так, ніби кубок УЕФА виграли, чи Лігу Чемпіонів, чи Кубок срср в тисяча девятсот шістдесєт девєтім році....

але то все можна б було б зрозуміти, якщо б Карпатам на тому залежало, або просто вони кожну гру старалися, або дійсно до чогось стремилися... а то просто, набрали мінімум, щоб не вилетіти і продавали очки наліво і направо, пропускаючи по 4 голи в матчі, а тут взяли і затялися.

Ганьба. Не піду на Карпати наступного сезону - точно.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Читала тільки що, що дим не міг вийти з віп-ложі десь годину - вболівальники заблокували.

14. Samojlovu4

Дієґо переходить в Юве за майже 30 лімонів. Молоток, дав клубу заробити.
    Безподобний гравець, і людина файна(на відміну від свого батька). Єдиний мінус - ниряє часто, штрафні випрошуючи. Але шо зробиш - бразилівець...

Казав, що Вердер і Бремен назавжди в його серці, і це були найкращі роки в його житті. Дуже йому подобалось, в команді, в місті і в країні. Але що зробиш, музикантів він відверто переріс, треба йти далі.

Є якась містична закономірність: зірки, які відкривалися саме в Бремені і потім їх звичайно перекуповували за грубі гроші різні "галактікос"(Аілтон, Пісарро, Фрінгс, Клозе, Боровскі, Класніч...) - в топ клубах просто губилися, а в деяких, котрі не повернулися в Бремен, кар"єра йшла взагалі по наклонній.
    Щиро бажаю Дієґо поламати цю традицію. Тепер буду трошки за Юве слідкувати...

А ви, якщо побачите у Львові на футболі чи просто в місті красивого, високого, чорнобрового хлопця з неймовірно голубими очима в такій фірмовій футболці Вердера з 10 номером "Дієґо" на спині, і з шаликом "Вердер-Дієґо" - можете сміло підходити і бити го в морду. То самійлович.

• Подобається Подобається x 2
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Карпатам та гра ні в чому не розходилася....фк львів шкода....все могло бути по іншому...лише карпати-"занатурилися"...

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну всьо..тепер точно Вас не пропущу;););)бити не буду...:blush::blush::blush:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє! ліпше підемо і в морду дамо Димінському... просто... шоб знав....

18. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Тут http://www.champion.com.ua/football/4a1ba5463e1f4/view_comments/pagecommentslist191121_10/ можна прочитати і все стане ясно.

На стадіоні було десь тисяч 8-10 і на відміну від 16 сектора і декількох фантіків в інших секторах увесь стадіон вболівав за ФК ЛЬВІВ.

19. NIK

NIK Well-Known Member

Да проплатив їм Іллічьовець, чомусь мені так здається:)

20. NIK

NIK Well-Known Member

Бити не треба

Можете сміливо підходити до нього та пригощати файним пивом - це Самойлович - позаштатний кореспондент Львівського форуму у німецький бундеслізі.:good:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)