Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

а то цікаво
    Читала, що їм зняли по кілька очок, а про позбавлення вищої ліги не знала.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

позбавили і Чорноморець, але одесити подали апеляцію і виграли.....а Арсенал....поки в прольоті, та проте не думаю, що на це тре надіятися.

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

УРА!!!!!!!!!!!!!! Бремен і на цей раз не підкачав - дав пацанчикам на такій мажорній ноті чемпіонами стати! Другий раз підряд вперше в житті бажав Вердеру поразки - і другий раз заканало.

Вольфсбург - Бремен 5:1!!!! Вовки чемпіони! Картаю себе, що не послухався хлопаку одного ще зимою і не взяв квитки на ту гру...

Бляха, команда входить в п"ятірку найбагатших в Німеції (Фольфсбурґ - заводська команда Фольксвагена), вічна сірість а-ля кримтеплиця, ніколи не підіймалася вище законного свого 10-го місця, ще два сезони тому мало не вилетіла з Бундесліги(!) - і тут так вистрілила. Завдяки генію тренера Ф. Магата, якого перед тим Баварія вигнала і який їм здорово помстився.
    Прікол в тому, що Магат... покидає Вольсбург. Переходить в Шальке 04. Парадокс здавалося б, але він мудрий мужик - краще покинути героєм, ніж наступного сезону за любу помилку тебе з гімном змішають. А те, що в Лізі Чемпіонів вовкам нічого не світить, думаю ясно...

До-речі, нинішній матч Вольфсбурґ - Вердер транслювали на... 172 країни!
    До порівняння, фінал УЄФА Шахтар - Вердер передавали на 63 країни.

• Подобається Подобається x 1
  4. NIK

NIK Well-Known Member

[
    До-речі, нинішній матч Вольфсбурґ - Вердер транслювали на... 172 країни!
    До порівняння, фінал УЄФА Шахтар - Вердер передавали на 63 країни.[/B][/QUOTE]

Очень многие матчи бундеслиги транслируют на 160-170 стран, а не только нынешний матч ( по материалам www.bundesliga.de)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

зрівняли... вартість трансляції різна...

6. Samojlovu4

Згоден.
    Але в даному випадку це не критерій до розгляду, бо важливий результат на виході, а саме - величина аудиторії.

Мда, до Вольфсбургу 154 км., вроді мало би чуже місто бути, а за вікном клаксонять машинами і фестивалять вовсю. Годину назад взагалі салют був.
    Шо то значить одна бундесземля...

7. Samojlovu4

Бляха муха, той сезон якийсь історичний і з неймовірними співпадіннями.

Любий Бремен і втретє не підвів: Вердер-2 успішно програв Фортуні з Дюссельдорфу, що дозволило тій вийти з 3-ї ліги в 2-гу.
    Дюссельдорф, місто, де я вдруге народився. Хоч я не був там в центрі, і провів в ньому лише 2 місяці, правда на інтенсивній підтримці в основному... В Дюссельдорфі благословенні німецькі медики врятували моє бренне життя, доволі при цьому попсувши шрамами після чотирьох операцій тіло, але хто би то звертав увагу на такі дрібниці, нє?!

Ні, це не чемпіонат світу і не фінал Ліги Чемпіонів - дозволю собі нагадати, що Фортуна лише перейшла з третьої(!) бундесліги в другу(!).
    Прошу звернути увагу на стадік, болільників і атмосферу.
    І ще цікавий фактик - матч обслуговувався арбітром... Діаною Штайнер, що для нижчих ліг є вже в принципі ділом звичним. Наразі в першу бундеслігу жінок-арбітрів ще не допускають... Для нас це звичайно бомба.

8. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Мдаа виробники валідолу в німеціїї непогано заробили на останніх турах чемпіонату. Оце так інтрига, шкода шо воронінська Герта так і не спромоглась на срібну салатницю.

9. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Да, мені особисто також "Герту", шкода, симпатична така командочка, не то що всякі там "Баварії", що голи п"ятками з 2 метрів пропускають і іже з ними :-(

10. Мартин Боруля

Хто зна чи Вольсбург на наступний рік покаже таку ж гру. Магат іде, думаю і багато футьолістів також. Шкода буде якщо Вольсбург повторить долю Кєво, який свого часу пісял успішного сезону просто провалив наступний.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чутки підтверджуються?

12. Samojlovu4

Основні, а саме Графіте, Дзеко і Місімовіч вроді мають лишитися. Так принаймі обіцяють, хіба Дзеко наразі роздумує.
    Їм переписали контракти, будуть отримувати кожен в два рази більше, тобто десь між 3-4 міліона. Для Фольксвагена гроші не така вже велика проблема.
    Думаю, що від переходу вони програють - просто знайшли свою команду, де вистрілили. Перейдуть - загубляться.

Але так чи інакше - Вольфсбург всеодно відгребе наступного сезону на міжнародній арені по повній. Переконаний, що вони опустяться нужче плінтуса, як це не прикро.

Ну, дійсно.
    Я трошки не розумію, чого так всі вчепилися за того Сьоміна. По-моєму, він досить посередній. Динамо явно втрачає свої позиції.

І Газаев не дуже поможе, як на мене. Суркіс сильно загруз в своїх дінамовскіх традиціях і постійних конспектах Лобана.
    Я б взаяв якось толкового з іменем іноземного тренеруна, і перебудував команду від А до Я. Шось наподобі які кроти зробили.
    Час йде, традиції тре міняти - а вони товчуть воду в ступі.
    Але то ІМХО, я вже в принципі втратив контроль над нашим футболом, ви краще знаєте.

13. Самойловичу, в цю гілку жінки теж заходять! :ireful1:

14. Samojlovu4

Ok, я дуже радий.
    І в чому ви бачите проблему, яка заслуговує аж на такого гнівного смайлика?! Поділіться з нами.

15. Мартин Боруля

В наступному сезоні Карпати знову тренуватиме Кононов. Жах, шкода вболівальників Карпат. Якщо ФК Львів завтра не злетить у Першу лігу то в наступному сезоні буду вболівати за Фк Львів і завтра також.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не вірю, я думаю, що як і минулі роки - Димінський.:haha:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після того, як ЗМІ отримали інфу, що Газзаєв веде переговори з Динамо К, і звернулися до керівництва прокоментувати це, і керівництво спростувало, я зрозумів - Газзаєв буде в Динамо.

Памятаю його ще футболістом у Динамо (М), любив з суддями сперечатися, грав під номером 4.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

це не так вже й несподівано, зважаючи на відмову від ігор за збірну Несмачного, травму Михалика, недостатність ігрової практики Єзерського. В захисті і так невеликий вибір.

19. Мартин Боруля

Та то і так всі знають. Під посадою тренера у карпатах розуміють маріонетку яка буде давати інтервю і віддуватись за програні матчі.

20. Мартин Боруля

Коля Іщенко, якщо я не помиляюсь грає на тії же позиції що й Кучер. а Кучер показав себе набагато краще ніж Іщенко у відповідальних матчах євросезону.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)