Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. - подборка пары десятков отрицательных (и то, об игре Шахтера несколько всего) отзывов с фанских гостевух, на которых каждый день толпятся сотни отмороженных "тиффози" - даже без попыток отразить объективность, ни одного поздравления - это особое блюдо для земляков Захер-Мазоха? :))) Заздрять, заздрять... В основном - по-хорошему. В т.ч. и на этом форуме. Но это ж не так интересно, да? :)

2. Полковник

Полковник миється в бані

Тут ведь НИКАК угадать не возможно (потрафить т.е.).
    Поздравишь - обосрут!
    Позавидуешь - обосрут!
    Обосрёшь - трижды обосрут!

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, є таке.
    Морено вони якраз тоді в останню годину в того самого Вердера перекупили, гордо переплативши міліон. Вже навіть висіло оголошення на оф. сайті бременців про купівлю, яке потім зняли.
    Спочатку німці сердилися. А потім заспокоїлись і зраділи.
    Через півроку з такою динамікою показників в Морено його за 2 лімона купити мoжна буде...

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да шо там москали. Посмотрите на это фото, кто с унылыми лицами стоит?

И на динамовских сайтах почитайте, как хохлы успех Шахтера поливают.

А насчет москалей, почитайте здесь http://www.terrikon.dn.ua/posts/23494

5. Но обос..ть попытаются в любом случае! :)

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

А може давайте про футбол? А не про
    Щось починають писати, ніби Сьомін піде з Динамо, сватають його знову в Локо. Мені, наприклад, буде шкода, якщо він піде, бо при ньому тільки почало динамо хоч якось в Європі грати, а до того тільки позорились . Та й почав потроху молодих гравців залучати.
    І ще є чутки, що Шева в Динамо перейде і що в нього клопоти трохи у сім"ї з Пазік.

Останнє редагування: 22 тра 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. Samojlovu4

Ну дык за то ведь пагоны и звание дадено, домишко в Паскудниково отгрохан...
    Издержки собачей службы кремлядскому Ымпэрыализму, нычего не попишешь. Надо терпеть.

8. - сочувствую.

Извините, но тему про "обос..." не я начал, так что Ваше цитирование некорректно. Давайте про футбол. Сёмин в Локомотив вернулся бы не раздумывая, это его любимое детище, если вопрос с расторжением контракта с "Динамо К" удастся решить.
    http://www.vz.ru/news/2009/5/20/288507.html
    Про отказ от неустоек он, конечно, не говорит (с чего бы?). От финансового вопроса и будет всё зависеть. В Локомотиве его очень ждут, и игр в Европе - тоже...

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

просто ваше повідомлення останнє було, тому так і вийшло з цитатою. Виправила, перепрошую :)

Я щосб не бачу поки що альтернативи Сьоміну - не хочеться повертатися знову до так званих послідовників ВВЛ, які нічого толкового зробити не могли.

10. - к лету, когда вопрос с Сёминым решится, кто-нибудь высвободится. Не хотелось бы, чтоб Хиддинк... :)))

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Хіддінка РА так просто не відпустить.

12. - уже отпустил. Он возвращается к сборной России, готовить к играм отборочного тура ЧМ-2010. Так что, надеюсь, до 2010 не высвободится :)

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

та я ЗР мала на увазі - РА ж ніби частину зарплати йому там платить

14. - Хиддинк заявлял, что если не выведет ЗР из группы - уйдёт. Что логично.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

може й так.

Фанати "Гамбурга" надіслали привітння донецькому "Шахтарю у зв'язку з перемогою у фіналі Кубку УЄФА над бременським "Вердером", повідомляє офіційний сайт "гірників".

"Вітаємо "Шахтар" з перемогою над бременським "Вердером" у фіналі Кубку УЄФА-2009. Ви не уявляєте, як всі фанати "Гамбурга" щасливі, що бременці не здобули цей трофей".

Нагадаємо, що у півфіналі турніру "Вердер" за сумою двох зустрічей здолав саме "Гамбург".

16. NIK

NIK Well-Known Member

Вместо Семина скорее всего будет Газзаев. Газзаев - первый россиянин прервавший гегемонию московских команд в чемпионате россии и первый россиянин выигравший кубок УЕФА с ЦСКА. То есть равнозначная замена. И он с оборзевшими динамовцами панькаться не будет. Будут все у него в узде.:good:

17. Samojlovu4

Та то шось несерйозне, певно якісь пацани-русаки позбиткувалися. Треба, щоб вони копію привітання виставили. Я от можу шахті також вислати привітання, від "армії" вболівальників Санкт-Паулі приміром.
    В Німеції, якби то було навіть не від клубу офіційно, а від більш-менш серйозної фанатовської групи - не пройшло би непомітно ніколи.
    Тут "Більду" тільки наживку закинути - вони зразу шуміху таку закотять!

Блін, за майже дві години вже останній тур Бундесліги. Мандраж... :)

1. Вольфсбург - 66
    2. Баварія - 64
    3. Штуттгарт - 64
    4. Герта - 63
    5. Боруссія Дортмунд - 58
    6. Гамбург - 58

Тобто пісець як все напружено: та сама Баварія приміром може стати як і чемпіоном, так і профітькати навіть Лігу Чемпіонів і закінчити сезон на 4-му місці і грати в УЄФА. Але вони певно свого не упустять і вискочуть як завжди на сходинку в останній матч і в останні хвилини, паразіти...

А матчі-то які: Вольфсбург - Вердер, Баварія - Штуттгарт, Карлсруе - Герта. Гру в Мюнхені вже називають битвою за 30-40 міліонів...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо Динамо хоче чогось досягти, тре брати голандця, однозначно.

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Залишилося трошки почекати - і будемо знати. :)

Самойловичу, а таки Вольфсбург став чемпіоном!

А от Карпати як можуть, так гадять ФК Львову. Здули сьогодні 0:4 від Арсенала, а в останньому турі грають з ФК Львів - там, думаю, будуть боротися зі всіх сил, щоб виграти. Іллічівець буде грати з Таврією - думаю, Таврія уступить їм, тоді ФК Львів вилітає в першу лігу. Мусять виграти від Карпат.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

то правда, Карпати будуть землю гризти.

але ФК Львів, якщо виграє, залишиться на 3-му знизу місці, при порівній кількості очок з "дітьми Ілліча", буде додаткова гра у тій ситуації.
    ще одни момент. Бувший тренер "Львова" Юрчишин зараз директор Карпат, не думаю, щоб вони не домовилися.
    І ще один момент:
    ФК Харків та Арсенал позбавлені вищої ліги на наступний сезон. Як з тим бути?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)