Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Czart

Czart миється в бані

Звичайно.
    Что Вас интересует?

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Багато чого. Але в цій темі - тільки футбол :)
    Тут же є вболівальники різних команд і різних чемпіонатів і ніхто між собою не свариться, просто діляться своїми думками, новинами. Є і Тим22 з Донецька, як і ви, вболіває за Шахтар. Причому у фіналі ми всі разом будемо вболівати, і не за Вердер. Це вас розчаровує? :)
    Краще напишіть свою думку про Луческу. Мене, наприклад, цікавить думка місцевих вболівальників про продовження його контракту.
    П.С. І досить вже сваритися і нариватися ;)

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну це тільки доводить стару істину. Адекватні люди є всюди. А й таке, яке почуває себе чимось "великим", коли прийде і все навколо себе, перепрошую, обгадить.

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гиги, Бремен вчора безнадійному аутсайдеру Карлсруе вдома влетів 1:3, причому з Дієго.
    Воду перд Шахтарьом мутять, музики.

В Германии установлен новый рекорд посещаемости

А ще буде наступний, останній тур, в якому все вирішиться. Ще й третій Штутгарт чемпіоном стати може, хоча певно буде Баварія зі своїм інстинктом кіллера.

• Подобається Подобається x 2
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А Шахтер тоже воду мутил, я такого состава в этом сезоне не видел, хотя рисковал остаться без ЛЧ. Селезнев молодец, что значит доверить ему место лидера.

6. Тим22

Большинство фанов Шахтера сичатают, что раз Шахтер на ходу, то Луческу должен остаться, а если он выиграет КУЕФА, то и молиться на него будут. Хотя осенью требовали, чтобы Луческу ушел в отставку

7. Samojlovu4

Ну, так є.
    Думаю, фінал буде запеклим, прогнозувати щось важко - кожен буде рвати з-під себе.
    Хоча німаки респектують Шахтьор, дехто їх навіть фаворитами називає.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, що то є неправильно так рахувати, але німці праві. Судіть самі, Металіст, який вибив з турніру Герту обєктивно слабший Шахтаря.

9. Samojlovu4

Та ну Мих, та то дві різні речі. Шо то рівняти тодішній Металіст і мертву Герту - мабуть найбільш несимпатичнішу за грою нім. команду, яка певно лише завдяки Вороніну і неймовірній прусі трохи піднялась в тому сезоні...

То буде ФІНАЛ - а в фінал і Барселона може Кримтеплиці влетіти, на то він і фінал. Загадувати не можа нічого.

А німці таки праві - я теж вважаю Шахтар фаворитом.
    Занадто Бремен нестабільний, особливо цього сезону. І мають великі проблеми з травмованими, а не лише з Дієго і Алмейда.
    Ото шойно читаю на оф. сайті, що участь Розенберга і Озіла під питанням.
    Тоді їм дійсно опа буде, гиги...

10. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Вай вай вай так шкода Герту. А мали непоганий шанс. І Воронін із героя на антигероя перетворився!

11. мамочка

мамочка Well-Known Member

ще більше доби до матчу, а вже мандраж починається...
    якщо перечитувати пресу-то боятися нам нічого, і ШД впевнено переграє Вердер, але ж то фінал Кубку УЄФА!!!!, всяке може статися....
    сподіваюсь завтра все-таки будем святкувати ми, а не Самойлович))))

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

та Самойлович при бажанні може святкувати в будь-якому випадку :)
    От чомусь сьогодні думаю, що буде рахунок 3:1 на користь Шахтаря. Але я майже ніколи рахунок не можу вгадати
    Цікаво, які завтра передчуття будуть про гру

13. Samojlovu4

Самойлович буде святкувати полюбасу!!!

Хто б не виграв - буду задоволений.

Шахтар пройде.
    В Бремена проблеми зі складом величезні просто, всі основні, на кого покластися можна, під питанням.

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

15. Тим22

Повідомлення

20:45 Трансляція фінального матчу Кубку УЄФА – гри гра «Шахтар» - «Вердер» - на великому екрані
    Північна сторона, пл. Ринок

16. gryvul

gryvul Well-Known Member

А буде десь в неті трансляція?

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не можна такі зараховувати, розпочнеться анархія на полю.
    Дамочка увійде в історію обох команд.:)
    Раптом стану мільярдером, кубок між такими паненкамі буду фінансувати.
    :scratch_one-s_head:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хм...цікаво чи розбагатію я сьогодні після закінчення футбольного поєдинку???Дуже на то сподіваюся...рідко роблю ставки...але сьогодні не могла втриматися....ше й тато каже...став...став....ти в футболі "шариш"...ну ще би...тато футболіст!!!
    Чекаю результату...

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

??????????

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)