Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну що... переможців не судять. Вітаю вболівальників Шахтаря. :) Може, воно й на краще, а то у Динамо і так нема кому грати, а з врахуванням тих карток, що вони нахватались, слабенький склад би вийшов на фінал.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от й рейтинг УЕФА.

Первая десятка выглядит так:

1. Англия – 78,721 баллов

2. Испания – 73,641

3. Италия – 62,910

4. Германия – 56,070

5. Франция – 50,168

6. Россия - 47,625

7. Украина – 40, 100

8. Нидерланды – 39,130

9. Румыния – 38,908

10. Португалия – 36,462

• Подобається Подобається x 1
  3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

ет точно! (Сухов) Хоча не погана збірна намічується!
    А все таки обожнюю Сашка Алієва! Напевне це кращий футболіст цього сезону!

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

"Гамбург" 2:3 "Вердер"
    Самойловичу, вітаю!
    Маємо фінал Шахтар - Вердер

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

я спочатку за Динамо вболівала, але там стільки карток, що у фіналі мало що світить... тільки змінила позицію - як Шахтар почав вигравати... і так завжди... минулого року вболівала за Іспанію на чемпіонаті, то тота на диво виграла:)

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я якшо сильно за когось вболіваю - то програють.. Вчора за Барсу вболівала, на 87 хв перестала дивитися - гол забили!
    П.С. Всі ми, жінки, відьми (с)

От подумала я, заспокоїлася після гри, та може й дійсно то краще, що Шахтар буде у фіналі - так більша ймовірність виграшу кубка. Все-таки в них з дискваліфікованих тільки Хюбшман, а від нього команда не залежить так, як залежить Динамо від Алієва. Та й посилити напад є ким у Шахтаря, і в обороні нема проблем, як у Динамо (Михалик, Діакате). А у Вердера ніби дискваліфіковані Дієго і Алмейда.

Останнє редагування: 8 тра 2009
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вернулся со стадиона. Шахтер заслужил победу, хотя защита иногда творила чудеса. Мы столько лет ждали выходав в финал ЕК. Вы бы видели и слышали этот стадион, который отчаянно болел

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тим22, вітаю вас з перемогою вашої улюбленої команди.

А на початку сезону ми ніби й у десятку не входили. Прогресуєм! :)

9. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Пiсля учора дивне вiдчуття. Вболiвав за ДК, але результатом протистояння, тим не менш, задоволений. I не тiльки тому, що ШД зазнав менших кадрових втрат через картки: сама його гра в обох матчах знов була такою ж розумною i солiдною, як i у матчах проти Марселя i ЦСКА -- i при тому не втратила бразильскої родзинки. Тобто тут i наразi ШД справдi поки що трохи-трохи класнiший за ДК.

Окрiм того, якщо знов звертатися до метафiзичних резонiв (як у випадку з Челсi-Барса), то Луческу все ж заслугував цих успiхiв. Хоч який вiн i одiозний дядько, але команда при ньому вирiсла у якостi гри i у мудростi. I за тi 4-5 рокiв, що вiн її вилiплював, йому має воздатися i у Європi також. А Сьомiн -- вiн вiдтворив Динамо лише за рiк з хвостиком -- тож, вважаю, у нього все ще попереду: команда лише налаштувалася i демонструє мiць, високу якiсть гри i (що дуже важливо i чого бракує ШД) стабiльне дотримання досить високої планки.

Ну i нарештi, враховуючи, що вiд нiмцiв маємо Вердер (Самойловiчу вiтання, до речi), побачимо, я сподiваюсь, абсолютно безкришний фiнал: обидвi команди зберiгають дух Гри i при цьому вмiють цю гру втiлювати на вiдмiнному рiвнi. Може, 5:4, як з Алавесом рокiв 7 тому, i не буде, але i 0:0 не чекаємо :)

ЗI: а Вердер абсолютно у своєму репертуарi: злив дома, отримав банку у гостях, потiм винiс Гамбург ногами вперед, отримав вiд вже мертвого Гамбурга вiдповiдь i кiнцiвку матчу провiв на голих нервах. Смотрєл i плакал -- дякувати Богу, що не всi команди ще обчелсились :bad: :good:

ЗЗI: Дiєгу не буде -- начебто треба радiти, а з iншого боку шкода :pardon:

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ну що ж?

Вітаємо донецьких вболівальників з перемогою "Шахтаря" і українських вболівальників з виходом у фінал кубку.

Олє-олє-олє!!!!!!!!!!!!!!!!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда... Шахтар - молодець. От лише б у фіналі не пролетіли. Будемо тримати кулаки...
    А нам, львівянам приходиться лише радіти, що ФК "Львів" на початку сезону виграв 2-0 у Шахтаря. А тому Шахтарю повезло, що саме не з ФК "Львів" вони у фіналі УЕФА, значить шанси є, музиканти ж - не футболісти, нє?

Шахтар, вперед!

12. Тим22

Главный тренер "Шахтера" Мирча Луческу успокаивает игрока киевского "Динамо": "Ничего, сынок, в следующий раз вы обязательно выиграете".

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дякую, дякую. Ви не думайте, я не є великий фанат Вердеру, типу Парамона - але це найбільш симпатична мені команда останні роки. Тобто я не фанат - я просто вболівальник.
    Вчора дивився на великому екрані разом з сотнями інших, потім братання-святкування(в моєму місті надиво багато симпатиків бременців. Було разів в два більше, ніж гамбургєрів).
    Словами то не передати, матч і атмосфера просто шикарнєйші.

Відпишуся зі стану ворога, ткскзать...
    Вердер типово по свому, правильно Вадюшка - раз так, раз так, з ними не вгадаєш. Включив свої коломийки і переїхав більш організованіший Гамбурґ. Таки так, бременцям як піде - дуже сильна команда, тікай-ховайся.
    Гамбург шкода, надто симпатичні вони того сезону. Були фаворитами в УЄФА, кубку Німеччини і Бундеслізі - все профітькали. З двох кубків вибив їх запеклий суперник Вердер, що особливо боляче.
    В неділю вони знов грають між собою в бундеслізі. Щиро бажаю перемоги симпатичному Гамбургу і надіюсь що Вердер здогадається злити гру (їм вже ніц не світить, а гамбургєри можуть в Лігу чемпіонів попасти). Думаю так і буде - Вердер завжди відзначався "людяністю", це не Баварія зі своєю хижацькою жорстокою немилістю і агресивністю. Досить, і так достатньо Гамбург опустили - треба їм взамін дорогу в лізі дати...

Дозвольте дещо детальніше зупинитися на жовтій в Дієго.
    Млін, до сліз шкода. Незаслужено і нахаляву.
    Але сіль в чому. І це нині в нім. газетах дискутують мало не більше, ніж перемогу:
    Бразилець і колєга Дієго Алекс Сільва, котрий грає в Гамбурзі, ще перед матчом якраз казав, що всі бразильці за кордоном брати. І от саме він наїхав під час гри на Дієго, і ще штовхнув його в груди. А арбітр показавши жовту Сільві, цілком несподівано за компанію показав гірчичник і Дієго.
    І от між обома бразильцями і колишніми колєгами зараз вендетта - в перерві вони мало не побились в роздягалці, їх ледве розборонили.
    А після гри Дієго був сумний і плакав деякий момент...
    Дуже шкода його.

Тут відео цього шикарного матчу. Прошу звернути увагу: вирішальний третій гол бременцям допоміг забити... кавалок паперу, викинутого на поле гамбургськими болільниками.

14. Samojlovu4

Ага, стосовно фіналу ще...

Дуже повезло нашим, що Дієго грати не буде. Ну, і Алмейда. Це - півкоманди.
    АЛЕ: бременці без Дієго в свій час виносили і Реал, і Мілан, і Інтер.
    Тут серед болільників на важливі матчі останніх сезонів навіть приказка є - "Надіємось, Дієго не гратиме". БО - як він грає, вся команда зорієнтована на нього. І коли йому не йде гра - гаплик. Без нього ж бременці часто виглядають зібранішими.
    Думаю, шанси 50 на 50. Бремен безумовно дещо сильніший, але знову ж таки вже набиваюча оскому типовість Вердеру: піде їм гра - кранти Шахті.
    Але велика також ймовірність, що гра не піде - тоді Шахта відносно легко винесе музиків.

Німці мало цікавляться справами в наших - що мені навіть дещо образливо. Ніякого детального висвітлення, навпаки непомітні малі замітки в пресі про неприглядність і сірість нашого футболу(тут треба сказати мають вони таки рацію - наші грають маловидовищно, скучно, тягучо і "болотяно". В європі звикли до живого фусбалю з неймовірною атмосферою). Під час вчорашнього післяматчового братання в центрі виявив, що деякі німаки навіть толком не знають, з ким вони в фіналі грають!
    АЛЕ: нікого шапкозакидального настрою!
    Всі знають що "Шахтьйор Данєц... чи як там воно в вас в Україні називається - до біса крута команда з дурними олігархічними грошима і купою крутих гравців".
    Багато хто навіть казав, що Шахтар виграє.
    Тобто: німці практично не цікавляться хто, де і що, але точно знають що "Шахтьйор" дуже сильна команда і очєнь даже может бить, шо Вердер програє.

В фіналі знову футбол на великому екрані, міні-копії стадіону. За кого ж мені вболівати?! Брати прапор, футболки - і бути одним в полі воїном?! :)))Стрьомно якось, хоча тут не в нас - ніхто тебе ногами просто так за погляд, колір чи слова ногами не загамлесить.
    Шахтарьонак не симпатичний мені зі своїм ахмєтавим, але ж з України!
    Думаю, я не розстроюсь в будь-якому випадку, і буду полюбому довольний, хто б не виграв.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, він дякує за допомогу...

16. Samojlovu4

Ну що, я на стрьомі на передовій лінії фронту, приймайте телефонграму.

В пресі з"явилося помітно більше заміток про "Шахтьйьор Доньєцтк", всі в основному типу "команда олігарха з дурними халявними грошима, крутий Луческу(колишній інтериста) і дуже гарні іноземні гравці, переманені за грубі бабки в донецькі сірість і трясовину. Дуже міцний горішок, треба буде попотіти".

Найпопулярніший таблоїд Більд провів опитування, на нинішній ранок перемогу Шахтаря прогнозують аж... 28% опитуваних німців. Немало, я думав що в перемозі Вердеру будуть мало не всі 100 процентів впевненні. Респектують кротів.

Вердер подає апеляцію в УЄФА про відміну несправедливої жовтої картки для Дієґо. Дисциплінарна комісія засідає в вівторок.
    Є варіант, що просто зроблять амністію всім карточникам - там в шахтарьонка Хюбшман і ще хтось вроді також проштрафлений. Буцім сам Платіні висловився, що несправедливо закривати фінал для футболістів, які всю дорогу задля нього і боролися.
    Але я особисто думаю, що такий варіант розвитку подій малоймовірний.

17. Тим22

А все таки вратарь и защита сборной Украины это Шахтер, плюс Тимощук и Гладкий

18. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

цілком згідна)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ФК Львів - Зоря - 3-1!!!!!!!!

20. Samojlovu4

Млинець, Вердер в затяжному Північному дербі таки жорстко порвав Гамбург на всіх фронтах. Гамбургєрам ту гру кров з носа требуло вигравати, а таки влетіли запасним бременцям 2:0.
    Вибили музики свого запеклого сусіда-суперника немилосердно з кубку Німеччини, кубку УЄФА і з прямого місця в Лігу чемпіонів.
    Шкода, я чи не вперше щиро бажав перемогу Гамбургу.

Нашим на замітку - Вердер без особливих труднощів переміг без Дієґо і Ментесакера(загалом без 6-ти основних гравчунів). Ну але то не показник, їм як піде то вони і втрьох реал взують. А можуть і повною командою проти шести гравців Іллічівця 4:0 програти.

Казав тут народ, що Гамбург на трьох весіллях не дотанцює до кінця. Треба було шось одне брати. Жаль, така кульна команда того сезону.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)