Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

ТАААК, Миху! Вилетіло! А ви шо того не виділи?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, я не дививсі..................

мені кубіти голову закрутили на ЛФ........

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А я в бібліотеці універу зараз сиджу, на лептопі дивився, з навушниками. Як забили, то закричав і з місця скочив - але народу в принципі небагато, глянули хіба і розуміюче посміхнулися.
    Баллак дуже файний гравець, вартий поваги. Але як людина - зазнане чмо. Так йому і треба.

Я по якомусь іншому кацапському каналу дивився. Хтів теж написати - модератор безсоромно боготворив Членсі, просто завал. Аж був на пару хвилин зо злості на китайський канал переключив, поки ті теж не забембали. Настільки упереджено моцкалі коментують, аж противно...

Та з арбітром барсі повезло, треба бути об"єктивним.

Але ж гарнючий удар серпом по банденятах членсі отримало, красотіщя!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

то добре, що Челсі вилетіло...

дуже добре....

5. Samojlovu4

Миху, Миху...
    Ви оце щойно були в кроці від повного провалу - мало не опустилися з почесного першого місця в моєму хіт-параді..
    Але потім глянув... кубіти... біс в ребро - то для хлопа корисно.

Загубили ви багато: половину життя втратили б за 90 хвилин, але на 93-й - повернули б назад три чверті.

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну червона картка - мені здається, то було забагато, можна би було і жовтою обійтися. Та й в самому кінці м"яч більше попав в плече, ніж в руку, та і саму руку гравець заховав.

багато втратили...уявіть собі, Челсі відділяє від фіналу 1 хв, і тут Барса на 90+3 хв забиває гол! Після того голу на полі почалося шось страшне: кутовий у ворота Барси, м"яч попав ніби в руку захисника, челсісти давай нападати на суддю, шоби пенальті давав, Дрогба матюкається в камеру вже після гри, пристає до судді, отримує жовту...Я так тішилася з того всього.:girl_haha: А вже навіть надію втратила до 87 хв гри

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

хе-хе...
    Абрамчик пролетів.........

8. Samojlovu4

Абсолютно правильно! Червона взагалі з неба взята, там жовта максимум, і то під питанням була б. І руки вкінці не було.
    Зато пінальки мав раз назначати, якщо не два. І рука в барси десь там за 10-15 хв. до кінця була стопудово.

Шо, чесно?! Ех, упустив я. Чи вони просто не показали.

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

чесно! вже коли суддя йшов в роздягалку (чи куди там - не знаю), Дрогба почав до нього лізти, його відпихали, а він далі ліз до судді, получив гірчичника, коли його вже остаточно відіпхали, то почав кричати шось в камеру, махати руками, добре було чути "фак". Цікаво, шо дає та жовта картка після закінчення гри?
    Во навіть цитата з текстової трансляції:

10. Samojlovu4

Миху, то вам. Тут маєте голи.

Есьєн звичайно шикарного завалив, шального такого.
    Зато на 93-й своїм промахом по м"ячику всьо зіпсув.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені сподобався коментар одного з вболівальників:
    Игра Челси это просто шедевр. Как мастерски они запирались в своей штрафной. Как грамотно и по спортивному играли в мелкий фол, как элегантно тянули время, как превосходно и технично лупили в аут или подальше от ворот. От такой игры получаешь колоссальное эстетическое удовольствие :haha: По больше бы таких команд и я точно стану фанатом керлинга.

12. Samojlovu4

Ну.
    Це теж нефігове. :good:

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

(прийшла пооффтопити:tongue:)
    Самойловичу, ви б вже в інші теми повертались. Скучно без вас:sad:

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я всьо проспала. :))) Правда, що у Барси один удар в ствір - один гол? :mocking:
    Чого це? Просто треба бігти за квитками зразу, як тільки вони в продаж поступають. :) Нє, я збірну не пропускаю. ;)

15. Samojlovu4

Надибав оце файне відео. Показано більше ніж в інших каналів, і пару хвилин після матчу.

• Подобається Подобається x 1
  16. Samojlovu4

Та нє, не гнівайтесь, але я пас.

І по темі.
    Я взагалі-то філософськи-цинічно життя сприймаю. В Обаму невірю, всі ми споживачі з якимись своїми мінімальними свободами, снісхадітєльна даними нам зверху. Але що нам вдягати, їсти, слухати, дивитися і купувати - вирішуємо давно не ми.
    На Заході теж все тече і робиться так, як то комусь треба. Просто тут воно цивілізованіше і людяніше, краще завуальовано, ніж на нашому дикому сході.

Так от, якщо бути об"єктивним, то суддя вчора дійсно налажав. Файно, що барса далі. Але 2-3 стопроцентових фола рівня пінальки на користь членсі він дійсно "не помітив". Я аж дивувався, як то таке можливо на такому рівні.
    Думаю, УЄФА не дуже було в захваті від повторення фіналу МЮ-членсі. Через гроші, продажі, найк-адідас, бажання дійсно європейського футболу, а не чергової англіцької дуелі, чи з якихось інших причин...
    От і порішали.

17. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А з суто глядацької, емоцiйної, точки зору, як на мене, учора було усе справедливо. Жлобська (пардон!) тактика Челси -- в обох матчах вiдстояти на нуль, а там як поталанить, -- була покарана. Чомусь завжди обурюються, коли так грає якийсь "Iллiчiвець", закидають "Ювентусу" i взагалi iталiйцям -- ну так у першому випадку то суто вiд безнадьоги, а у другому -- погана спадковiсть. Але ж Челсi, з їх складом i рiвнем мислення, з начебто мегатренером... то була просто неповага до Гри, як на мене. I дуже добре, що у фiналi зiграють двi дiйсно стильнi i граючi команди, -- а що їх стилi дуже при цьому не схожi один на одний, так те лише додасть родзинки фiналовi :)

ЗI: i не кажiть менi, що "проти Барси в футбол грати нiзя" -- чомусь iз збiрною Росiї Гус видав iсторичне возiння мордою по асфальту голандцiв -- збiрної десь схожої на ту ж Барсу стилем i потужнiстю гри.

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

валідолу...о_О

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вітаю "Шахтар"! Це гра! Будемо далі вболівати!

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

ех...не хочеться Шахтар вітати, бо вболівала за Динамо..Але в фіналі прийдеться таки вболівати за Шахтар...як не як - представник України

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)