Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шева рекламує Дубаї.

http://rutube.ru/tracks/1827354.html?v=acf47dccfece5a747973f639e865e515

Я просот в шоці, наскільки паскудно зроблена реклама. Пазік жахливо читає текст, натягнуто, збивається, нереальним голосом робота Вертера з "Гостьї з будущєва".
    Надзвичайно непрофесійно, хто той ролик взагалі в ефір випустив.
    Андрюшка, до-речі, як на мене на мордочці замітно постарів

Особливо сподобалось "...пажалуйста пристегнитє свои привязниє рємні...", "... ето невєрахатно раскошний курорт, нє с адной пятізвьоздачной гостинницей, а с двумя...", "... самиє бальшиє рукотворения островов на планете..."

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

30 квітня, у четвер, о 19:10 на "Інтері" відбудеться пряма трансляція з Києва, зі стадіону імені Валерія Лобановського, першого матчу півфіналу Кубку УЄФА "Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк). А наступного тижня - у четвер 7 травня о 19:10 - дивіться на "Інтері" матч-відповідь між цими командами, який відбудеться у Донецьку, на стадіоні "Олімпійський". Телеканал "Інтер" володіє ексклюзивними правами на показ обох матчів на території України.

Вчора на цьому ж каналі Калєсніков фекав-бекав і всяко опускав Суркіса.:):bad::ireful1: Психологічна атака називаєцця.:bomb:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Шева? голос маланця....мнямляння таке...

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И правильно делал, полуфинал Еврокубка проводить на стадионе вместимостью 16 тыс. это ПОЗОР и даже ГАНЬБА

5. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Ага для такого солідного матчу такий несолідний стадіон! Пора вже Динамо задуматись на більшим стадіоном для проведення ігор!!!

6. Samojlovu4

Так то ж Шева і говорив. ;)

7. Мартин Боруля

До першого Українського протистояння в кубку УЄФА залишилось орієнтовно 6 з попловиною годин. Пивом і чіпсами вже запасся. Хоча думаю гра буде більше брудною ніж цікавою.

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Може й так, бо вже не раз билися між собою, хоча ніхто не захоче у випадку дискваліфікації пропускати можливий фінал. Так що повинні би стримуватися.
    П.С. Хочу щоб виграло Динамо!

9. Samojlovu4

Вони тягучі, ті фінальні матчі за кубковою схемою. І дійсно часто бувають нецікаві, зато напружені.
    Я люблю в такій ситуаціі до першого гола. О, тоді двіжняк починається.

10. Мартин Боруля

Так його ще дочекатись тре. І не факт що шахтар попре на ворота Динамо навіть якщо пропустить у Києві. В них ще гра у запасі. А от коли в Донецьку виникне така ситуація при 0-0 у Києві ото буде заруба. там і двіжняк і всьо шо хош можна буде зувидіти!!!

Хоча ставлю на перемогу Динамо сьогодні 2-1 (Алієв, Бангура - Жадсон)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я й не сумнівався......

12. Samojlovu4

Ха-ха, ну шо я казав... :))) Зіграєм в Римі Шахтарьонак - Гамбург?!

Бремен в себе дома зараз просто мертвий, Гамбург їх вже 0:1 виносить, шойно перший тайм скінчився. :preved:

13. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

результат матчу не шокуючий. тупа помилка динамівців, яка призвела до голу в їхні ворота. мені чомусь здалося, що вони розслабились. Мілевський нарешті перестав падати, коли треба пробивати. і взагалі сьогодні непогано грав. Бангура... не той, що у матчі з ПСЖ, не йде до кінця, не бореться за той м'яч на повну... Сабліч в минулих матчах краще виглядав. і Ель Каддурі не видно було. але загалом непогано. багато штовханини.

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так і залишилося 0:1
    Шкода Динамо...Але коли Сьомін випустив Гіоане - ми зразу вдома сказали, шо то не до добра, бо тоді в Динамо грає не 11 чол, а 10. Так не хочеться, шоб Шахтьор пройшов далі

15. Ronin

Ronin Active Member

Результат матчу - це помилки Сьоміна. Навіщо було випускати Гіоане замість Бангури? При тому розвитку подій Навіть ненайкращий Бангура мав би шанси. Тренер вирішив грати на утримання, замість того щоб ловити Шахтар на контратаках. Чи він розраховував на Мілевського, який не має швидкості?

16. Samojlovu4

Ну шо я скажу.

Наших не бачив, але пишуть німці що гра була ніяка і нецікава. Думаю, Шахтьор пройде.

Вердер успішно просрав, хоча в другому таймі виглядав непогано. Але гамбургєри сильніші всеодно. :)

Думаю, для наших вигідніше, щоб Бремен пройшов. Хоч шанси мізерні.
    Просто Вердер традиційно нестабільний, був би зручніший суперник нашим. І кажу всоте - Гамбург при Йолі набагато організованіша і сильніша команда, явний фаворит.

17. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

та Гіоане й так не дуже добре грає. в матчі проти Валенсії купу помилок наробив, дає неточні паси, задалеко м'яч відпускає...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дніпро виграє на виїзді від Металург Д. Гол забив Калиниченко, певно той, шо форумі у нас в релігії сидить.

19. Samojlovu4

Реал - Барселона 2:6!!!

Ех, я пропустив. Хтось видів може?
    Гранатові просто нема слів, так би й з Членсі.

20. Samojlovu4

От вони відсмажують, чортяки... :))) То вам не сергій дерепа.
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)