Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гиги. :)))
    Вболівальники наших карпатОвців вже би дідичами стали.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ronin

Ronin Active Member

Вірю в Шахтар! :)

Хоча буду вболювати за Динамо

3. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

дивилась і Динамо - ПСЖ і Шахтар - Марсель

захист ПСЖ просто вражає. Мілевський біг один на один проти французького воротаря не один раз. його ніхто не зупиняв. а ПСЖ досить солідна команда.

а гра Шахтаря не дуже. мені здається, їм просто пощастило. не можна підпускати суперників так близько до воріт. треба їм трохи підтягнути захист, бо не завжди так буде щастити.

в матчі Динамо - Шахтар, мабуть, буду за Динамо вболівати.

• Подобається Подобається x 2
  4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

natkanetka я також більше за "Динамо";)

"Мілан" познущався над "Торро", Шева грав майже тайм і нічим не запам"ятався! Я в шоці!!! Невже це кінець? Його колега - також "пенсіонер" Індзагі зробив хет-трик.... нашому завжди щось заважає, може в "Зеніті" нарешті заграє!

http://www.youtube.com/watch?v=0hm3JVkLV20

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

чого кінець? піде онуків бавити.

6. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Здається мені Карпати знову "злили" матч. Вони так дограються що у Львові на їх матчі ніхто не ходитиме.

7. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Повністю погоджуюсь! Після гри з ФК Харків вирішив взагалі не ходити,бо не міг повірити як з одного метра у ворота можна не попасти:suicide:

8. natkanetka

будем разом вболівати :)

Шева вже дійсно старіє. на жаль.

9. Samojlovu4

Ну що, так би й не згадував, але може комусь цікаво буде почути про стан одного з суперників наших бамбуків в фіналі УЄФА…

Вчора відбувся перший раунд затяжної боротьби Вердера і Гамбурга. Нагадаю, майже як і наші Дінама і Шахтьор(співпадіння таке, завал!) вони зустрічаються між собою в ці тижні не лише в півфіналі УЄФА, а й в Кубку Німеччини і бундеслізі.

Вчора був півфінал Кубка Німеції, по грі 1:1, по пенальках бременці пройшли в фінал.
    Було ДІЙСТВО! Це одне з нім. запеклих дербі, Північне Дербі. Підігрів за кілька днів до матчу, обмін матюками, фанатовські «вистави» і шикарна куліса на стадіоні. Гра була в Гамбурзі. До нього далеко, але я спостерігав по великому екрані в місті, що підтверджує інтерес до матчу в країні.

Вердером був я приємно здивований. Абсолютно домінуюча команда була вчора, мега-сильна. Гамбург не мав практично ніяких шансів. Бремен зіграв не в своєму звичному стилі «бий-біжи-забивай-пропускай» - а навпаки мудро відібрав в гамбургерів гру, на полі була одна команда. Сам створив не так багато коло їх воріт, але Гамбург взагалі може пару раз до брамки бременців дійшов, і вдалося при чому досить халявного гола відкліпати. Повторююсь, сильна команда, одна з найкращих на даний момент в Німеції – але музиканти вчора їм просто ніяких шансів не залишили.
    То не Гамбург програв, бо слабий – то вчора Бремен був просто надто сильний.
    Якось вони там на біду зрівняли, якось доданий час ледве вистояли – довели до пінальок. Ну, думаю собі, ну шо за курча ляга з тим клятим фусбальом?! Невже програють лотарею і буде обідно і несправедливо… В Гамбургу, кстаті, воротар спеціаліст по пінальках, надіялися на нього.
    Але справедливість на цей раз на дивину восторжествувала - бременець Візе три підряд одинадцятиметрові взяв…
    Тут огляд цього цікавого матчу, прошу переглянути…

Що, на мою скромну думку, світить нашим в фіналі УЄФА з котримось з німців…

Вердер: якщо дінама-шахтарьонак нарвуться на «вчорашній» Бремен – пиши пропало. Малі шанси, зливай воду. Тим паче, німцям то приорітет, вони хочуть реабілітуватися за провалений чемпіонат.
    Тільки от це музики – і Бог його святий знає, що тим чортякам в голову встрелить! От вийдуть як з бодуна, і в звичному для себе стилі не просто програють, а позорно провалять гру, і хоч ти їх стріляй. Дуже полюбляють напівпрофесійним аматорам влітати… Так що шанси в наших дуже непогані.

Гамбург: дуже сильні, зараз на ходу. Але й тут нашим може підфартити:
    1. гамбургери просто фізично видихнуться, вже вроді починають. Не вистачить сил на три фронти фаворитами бути. 2 багато травмованих в них. 3. вони підзабють на КУЄФА, а зосередяться на бундеслізі.

Ну отаке. Так чи інакше – буде цікаво.

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чує моє серце, що фінал буде:
    Динамо К - Вердер...........

11. Samojlovu4

Може бути.
    Але шахтарьонак мені видається всеодно дещо сильнішим за дінама. Та вам краще знати, я вже стосовно наших трошки ритм втратив.

Відносно Вердера в фіналі... Шось я всеодно не впевненний, з ними важко гадати. Хто його знає, гамбургєри на ходу зараз... 60 на 40, що Гамбурґ в фінал вийде.

12. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Суркіс допоможе Ахметову очолити премєр - лігу а дінамо зато пройде шахьтьор!

13. Samojlovu4

Та нє, я не думаю - то вже трошки інший рівень, щоб безсоромні договорняки катати.
    Хоча хто їх, ту нашу братію, знає...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Львів-Кривбас - 1-0!!!!!!!!!!!!!!

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

16. Samojlovu4

Трошки зробимо антракт...

От ніхто не помічав, що в спорті свої, досить таки своєрідні жести?!
    Особливо в футболі, завше цікавило, чому прийняті досить таки вільні, а часто і відверто сексуальні жести?!

В жіночому спорті то якось не так в очі кидається - жінка в принципі завжди асоціюється з коханням, в любій ситуації. І тому лесбіянки, хоча то вроді і не дуже нормально, не так сильно ріжуть очі, як гоміки. Секс "вона-вона" можна дивитися(часто досить прікольно), зато навіть при думці про "він-він" всіх нормальних людей вивертає.

Але гляньте на футбол!
    Новітні гладіатори і секс-символи, але під час гри часто поводять себе досить фривольно. Поцілунки під час святкування(деколи аж мороз по шкірі, як вони сосуться), покусування суперника, язики, гарячі обійми, хапання за піцюрину... А ще при заміні, при вітаннях чи просто при підбадьорюванні, звернули увагу?! - футбальори похлопують одне одного по задниці. Лагідно так, любовно. Дуже поширений жест. Замість того щоб по-хлопськи ляснути з силою одне одного по плечах чи просто міцно потиснути руки наприклад...
    Цікаво було б почитати, що кажуть психологи. Бо тут явно під час гри якісь імпульси включаються. :)))

Тутка є смішна збірочка подібних фоток. Звичайно, багато просто співпадінь і накладок, але всеодно смішно...
    http://live4fun.ru/joke/309704

• Подобається Подобається x 4
  17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якщо з кiмcь займаєшся це буде нормально допомогти розтягтися i з массажем о жодном коітусе не помислишь якщо помислишь хiба то
    свідчить що замало займалися, про стать партнера можна згадати коли в неї місячні. IMHO.
    Занадто радикально висловився знаю.

- футбальори похлопують одне одного по задниці. Лагідно так, любовно. Дуже поширений жест
    Ось цього в момент навчився .:blush:

Останнє редагування: 26 кві 2009
  18. natkanetka

і я то помітила))
    останнє - як в матчі Україна - Англія Тимощук когось вдарив по заду. і не одна я то помітила :)

19. Samojlovu4

Тренера Клінсмана нині звільнили з Баварії. За 5 ігор до закінчення чемпа.
    Навіть не звільнили – а вигнали. Спеціально наголошую на різниці в цих двох поняттях.
    Шкода трохи – мені особисто його мертва Баварія так подобалась. Мало не завдяки цьому бундесліга того року чи не найнапруженіший чемпіонат в Європі…

Цілий пост тій «події» присвятив, бо ви собі не уявляєте яке значення то має в Тевтонії – нині мало не основна новина. Бо Клінсі прийшов 10 місяців тому з великою помпою і величезним піаром. Месія. Наобіцяв золоті гори, запровадив власну систему, навіз купу помічників і фітнестренерів з Америки. Контракт йому зразу на пару років, найвисокооплачуваний тренер в Німеції… Коротше, шуміха була страшна довкола – та шо там говорити, на перших пару своїх ігор Клінсі виходив… з двома охоронцями! Уявляєте комедію?! Звізда гулівуцька, блін…

Був тут один чувак прікольний, фанат Баварії. Розуміється нехіло в принципі, приємно було з ним сперечатися. Минулого літа дискутували ми з ним на рахунок Клінсмана, ще тоді казав я шо він певно і року в баварії не витримає. Неохота гіляччя перелопачувати, дописи шукати…
    Роздута мильна бульбашка, якому вдалося випадково піднятися тренуючи збірну на ЧС 2006(тоді збірну Нім. і я міг спокійно тренувати – з таким настроєм, в себе дома. Головне було футболістам не заважати).

20. Samojlovu4

Шева рекламує Дубаї.

http://rutube.ru/tracks/1827354.html?v=acf47dccfece5a747973f639e865e515

Я просот в шоці, наскільки паскудно зроблена реклама. Пазік жахливо читає текст, натягнуто, збивається, нереальним голосом робота Вертера з "Гостьї з будущєва".
    Надзвичайно непрофесійно, хто той ролик взагалі в ефір випустив.
    Андрюшка, до-речі, як на мене на мордочці замітно постарів

Особливо сподобалось "...пажалуйста пристегнитє свои привязниє рємні...", "... ето невєрахатно раскошний курорт, нє с адной пятізвьоздачной гостинницей, а с двумя...", "... самиє бальшиє рукотворения островов на планете..."

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)