Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А що я казав про Алієва?:)
    Блін! Що Сашко витворяє!

• Подобається Подобається x 2
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

3-0!!!!!!!!!Хлопці жгуть!!Вуковіч молодець!!!

• Подобається Подобається x 4
  3. рівнянин

Вітаю всіх! Тепер кулаки за Шахтар! За УКРАЇНСЬКИЙ фінал! Німців ми вже били!
    "...чай запомнился баварцам
    Блохина быстрый проход..."

• Подобається Подобається x 3
  4. рівнянин

" Мы долго, молча выжидали...
    А почему? Французов ждали
    Что б всей Европе показать...
    Что Ла Рошель мы тоже брали
    Что козаков не обыграть...!"

5. рівнянин

6. рівнянин

"...спят курганы темные солнцем опаленные
    ну и что же, пусть поспят...есть еще задел...
    Ведь Донецк то не Марсель, нету здесь в нас рыбаков...
    И "Шахтер" привык не гнать в игре порожняков..."

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Корвалдин есть, с ужасом жду второго тайма Марсель -Шахтер

8. рівнянин

З ужасом смотрю! Но с надеждой и уверенностью! Шыш будет разница в три гола!
    Спасибо за корвалдин. Помог. Я в ступоре....

• Подобається Подобається x 1
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та я вас прошу...
    То ВЕРДЕР, прошу пана. Не пройдуть далі, не дай Бог...
    Вже 3:1 програють, я вже немаю сили з тою командою. Як вони зі своїх симпатиків нерви по ниточці тягнуть...

10. Samojlovu4

Ну слава Богу.
    Вже 3:3, причому Вердер піналькі не забив...

11. Samojlovu4

УРА! Я дуже радий!
    Німецько-українські півфінали і німецько-український ФІНАЛ! Як би не закінчився цей Останній кубок УЄФА - я буду задоволений!
    Дві найкращі і найсимпатичніші національності на світі зустрінуться між собою. :good:

12. Samojlovu4

Вердер - Гамбурґ
    Ну що вам сказати... Я симпатик бременців, але вперто буду об"єктивним - в даний час гамбург вважаю сильнішим. В останній час надзвичайно потужна команда. Бремен зможе їх можливо подолати хіба завдяки чотирьом речам: 1) гамбург просто видохниться, танцюючи на трьох(!) весіллях: УЄФА, Бундесліга і Кубок Німеччини. І всюди вони фаворити. 2) повний лазарет Гамбургу - в них вже купа травмованих, чудо як вони в трьох турнірах досі жару дають. 3) своєму Дієґо. Феноменальний гравець, і просто хороший хлопець. 4) Бремен просто заб"є на бундеслігу, там ніц не світить ітак.
    Цікаво, що Вердер і Гамбург будуть зустрічатися між собою підряд 5 разів: УЄФА, Кубок Нім., Бундесліга! До оскоми, гиги... Нагадаю, що це запеклі суперники, які десятиліттями борються за право називатися сильнішою командою Півночі. Їхнє північне дербі - одне з найцікавіших в Тевтонії. Буде прікольно.

Дінама - Шахтьор
    Хтось ви розкажіть, котре виграє. Я вже трохи не покурсах, хто моцніший...

Пи.Си.: раз така німецько-українська оказія... Може б то я на фінал до Риму махнув, га?!
    Хтось знає, якого то числа?

• Подобається Подобається x 5
  13. Wertyn

Wertyn Active Member

Ви будете довго сміятися, але в нас майже аналогічна ситуація: протягом місяця Динамо і Шахтар зіграють між собою також 5 матчів: 2 матчі КУЄФА, 2 матчі Кубку України і заключний матч Прем'єр-Ліги. :)

14. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

УРААААААААААААААА!!!!!!!!!! дуже хотілось, але до останнього моменту не вірив, коли Динамо виграло думав що Шахтар підведе, але ні. Все супер. Дуже приємно що знайшлась заміна Валерію Васильовичу, нарешті.

15. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Мдааа ну і футбольний вечір. У жабоїдів вчора просто дикий нефарт, десь вже ближче до кінця матчу: 25 ударів у площину і 1 голу Марселя а у Шахтаря 2 удари і тоже один гол. Просто супер тепер точно український клуб у фіналі. таке буває не часто. Динамо вистрілює раз на 10 років. 75, 86, в 90-их півфінал кубка ліги чемпіоів і от тепер. Так шо тре скористатись нагодою і виграти кубок.

Удачі нашим.

16. Киянин

Киянин Well-Known Member

17. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

ВІТАЮ ВСІХ З ПЕРЕМОГАМИ!!!
    ДИНАМО - псж, не дивився - не мав можливості, а от Шахтар переглянув і отримав велике задоволення!!!
    Марсельці "тиснули", але і "мазали" по чорному, я просто в шоці від тих форвардів!!! То по м"ячу не попде, то в ворота (в одному моменті Коне, по-моєму, було важче пробити мимо воріт ніж у ворота) і тим не менше, французи старался, при деякому везінні могло бути і 3:1 і 4:1, але.... добре все, що добре закінчується! Щастить сильнішим!
    Навіть не беруся спрогнозувати хто переможе в нашому півфіналі... Думаю, цього року кубок УЕФА (останній в історії) поїде в Україну ;)

18. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

на той момент коли показали статистику був один.

Завдяки вчорашнім перемогам Україна вийшла на 7 сходинку рейтингу http://football.sport.com.ua/news.php?id=66081&page=6
    і показує кращийй результат в сезоні!

Останнє редагування: 17 кві 2009
  19. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Шкода, що Удіне не пройшов, симпатична команда, класно грав Марджотта - німаки знов відскочили, ну, але чому шкода, думаю з італійцями нашим би складніше було грати, хота.... наші гранди набрали такий хід, що я і не знаю... хіба Барса чи МЮ їх зараз можуть зупинити....

20. Samojlovu4

Ну-ну, та вже так не підмащуйте. Я б не сказав, що наші вже так одною лівою всіх перейшли, без сучка без задорінки... Де фарт, де вміння, де везіння, де терпіння, а де, цілком може бути, і шубки сурок кому треба підігнав.
    Шахта посильніше, Дінама, як на мене, досить натужно виглядає. Крім вчорашнього матчу, і то не вони такі блатні були - то парижани скоріше ніякі.

Крім того, не забуваймо - мета то в наших "грандів" спочатку була зовсім інша. І можливості. З року в рік подєрібанили собі місця в Лізі чемпіонів, могли би вже на шось краще спромогтися, крім гучних провалів.
    А УЄФА в Європі, до речі, називають "кубок переможених".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)