Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Прікольненько. Вчорашні результати порадували.
    Хоча вони всеодно певно щось придумають, але надія є. А то англійці вже своєю футбольною гегемонією підзадовбали трохи.

• Подобається Подобається x 3
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та просто Шева опинився на лінії вогню у війні Маура з Абрамовичем, Маура підтримали його "яйця" (як він називав своїх "недоторканих" :) ), потім безавторитетний Грант пішов на поводу тих самих "яєць". А як грав Шева, коли ті яйця були травмовані - я бачила, 8 голів за 12 ігор - показник хороший. Виходи на заміну на 90-й хвилині я не рахую. А з Анчі в них були конфлікти ще до переходу Шеви в Челсі. Та й тепер Карло не хотів, щоб Шева повертався, певно тому і доказував всім, що він ні на що не здатен. Так що попав Шева в такий коловорот, шо тяжко тепер вибратися.

• Подобається Подобається x 2
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ше й носа нестерпно задирають. Буду вболівати хіба що за Лівер - подобаються і своїм характером, і тим, що проти Челсі грають :)))

4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

100%!!! Таке враження, що італійці з іспанцями якось стали пофігістично відноситися до єврокубків чи що...?

olya_d Наскільки я знаю, Карлетто вже незадоволені (ні боси ні вболівальники), він вже себе в "Мілані" вичерпав!
    Так що, будемо надіятися, в Андрія все піде на поправку з новим наставником ;)

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну нє, ліверпуль, як так можна? Я в шоці...вдома програти 1:3 і то одному з найбільших ворогів у ЛЧ...
    А Барса повеселилася перший тайм і троха заспокоїлася.

6. Samojlovu4

Хаха, хтось рахував може?! Мюнхенці разів зо 2-3 перейшли на половину поля Барси, чи нє?!
    Ну як гранатові познущались, то піпєц. В першому розірвали, в другому потренувались легенько...

От за Челсі шкода, вже майже пройшли. Як той лівер так підкачав?!

7. Samojlovu4

А на прікольчик ви увагу звернули?!
    Виграючи 4:0, в кінці матчу барсівець, якийсь на М., почав... час тягнути. І заробив жовту.
    Блін, думаю си, шо за чудеса.
    А потім модератор каже, та то в нього п"ята. Класно хлопака питання рішив, вирішив наперед відпустку через перебор відбути, щоб пізніше не попало.
    Ну й правильно, шо там вже до того Мюнхена їхати...

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ой, не кажіть... після голу на 6-й хвилині тільки потішили, а потім - на тобі...Тепер одна надія на Барсу

9. Speedo78

Таке враження, що "Барса", в цій лізі - найсильніша. Як МЮ в минулорічній і тільки диво має завадити їм взяти кубок...

10. vien

vien Member

а я ще вірю в Лівер. А куди діватись?

11. Samojlovu4

Ура! Клінсмана не звільнили!
    Хоча всі надіялись і то нині зранку головне питання, яке турбує Тевтонію - Клінсі таки не звільнили.
    А я боявся...
    Значить є надія, що хаос в ненависній Баварії продовжуватиметься далі. :good:

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Кому цікаво, може подивитися невеличке відео про гру Англія-Україна (так сказати, гра, як побачила її я )
    http://www.youtube.com/watch?v=L-L-SlXqs8U

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Шахтар виграв 2:0, а Динамо вимучило нічию 0:0. Місцями нормально грали, але часто такі обрізки незрозумілі були, що якби трохи майстерніші були нападники ПСЖ, то би набили нашим повну торбу
    Гамбург - Манчестер Сіті 3-1
    Вердер - Удінезе 3-1 Самойловичу, вітаю!

14. Samojlovu4

Вердер - Удіне 3:1
    Гамбург - Ман. Сіті 3:1

Повторюсь - не коханий Бремен фаворит на кубок, а як на мене Гамбург. Сіті ще добре відскочило, Гамбург їх рвав непогано.
    І це при тому, що в них купа травмованих. Йол нехіло попрацював, і рахуйте "звізда" ван дер Саар перейшов в Реал.

Якщо в півфінал пройдуть, дай Бог, два німці, то Вердер хіба що лише завдяки великому гамбурзскому лазарету пройде. І то ще музики Удіне не пройшли. То такі клоуни, що їм файний запас до дупи - там можуть льогко 4:0 влетіти...

• Подобається Подобається x 4
  15. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Гра забудеться а результат залишиться. Непогано як для наших, порівнюючи з минулими рокаим це просто таки гігантський крок уперед. Хотілось би подивитись на український і німецький півфінали. А Луческу молодець гляди і не піде з шахтаря а залишиться в клубі.

16. Киянин

Киянин Well-Known Member

0:0 - це не дуже добрий результат для Динамо. Адже вдома треба обов'язково вигравати. А от німецький півфінал буде майже 100%. Доречі, хто не бачив голів - можете подивитись їх тут

• Подобається Подобається x 1
  17. vien

vien Member

Як би Мілевський ще й бив по воротах...
    А ПСЖ так завжди грає - на контратаках. Тому буде складно....але кому буває легко в 1/4 фіналу кубка УЕФА:pardon:

18. Speedo78

Дмитро Аленевіч (екс-спартаківець) якось сказав, що "Настав час Україні виграти КУЕФА". Надіюся так воно і буде, принаймі вчорашні результати обнадіюють...
    Тільки от цікаво хто?
    Здивували німці... останнім часом мало хто від них на що сподівався. Думаю в фіналі "динамо" жухне "вердер" ;)

• Подобається Подобається x 1
  19. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

А не надто оптимістично?

20. Samojlovu4

Я бременець, але мушу бути об"єктивним - якщо вони пройдуть до фіналу, то з важкими боями. Криза в них страшна, найгірша за останні 9 років. Хіба Дієґо з Пісарро витягнуть.

Мене Гамбург просто дивує. Недавно розпродалися, включаючи найбільшу зірку свою в Реал, багато хто думав, що вони посиплються. Так нє, валять шо дурні. Дуже сильна команда зараз, на ходу. Незважаючи на купу травмованих. Якщо вони і не витягнуть шось одне з трьох - УЄФА, кубку Німеччини і Бундесліги - то хіба через довгий лазарет і коротку лавку запасних.

Як на мене, Шахта явно сильніша наразі за Дінама. Кияни витягують все насилу.

Тому мій прогноз на фінал: Гамбург - Шахтьор.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)