Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. мамочка

мамочка Well-Known Member

я погоджуюсь, що шанси вийти з групи (бодай з другого місця) у нас рівнв нулю.
    і це цілком закономірно.
    не може команда, яка програє по ходу матчу 2-1 пішки ходити по полю, і катати мяч на своїй половині поля....
    Шева забив гол і ходив по полю як балерина, замість того щоб далі тиснути англійців. Алієв грав так, ніби на полі крім Мілевського взагалі нікого немає, 90% його передач йшли на Мілевського, який виглядав дуже виснаженим....
    Прикро, дуже прикро...
    Результат сусідів порадував. Забили десять голів, потішили своїх вболівальників красивою грою!

• Подобається Подобається x 5
  2. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Як на мене то вчора замість Вороніна потрібно було випускати з перших хвилин Калиничека і замість Алієва Кравченка.

• Подобається Подобається x 1
  3. Киянин

Киянин Well-Known Member

Треба якось вже не пропускати на останніх хвилинах. А також Михайличенко вигнати.

• Подобається Подобається x 3
  4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Тим22 Да, не повезло нашим.... шкода. А прогноз мій близьким виявився, дійсно. Не врахував лише нашої повної безпомічності при стандартах у свєму штрафному, ну і може незіграності у всіх лініях :sad:

передивився ще раз відео - вирішив дописати
    - Як так можна залишати нападника одного як про 1:0, так і (в меншій мірі) при 2:1???
    Стара хвороба "боязні стандартів" нікуди не ділася , ще з часів ВВЛ!
    Коротче, якщо не 2, то 1 гол точно не так забили англійці, як наші пропустили!!!
    -------------------
    Шева вкотре доказує, що його даремно "маринують на лавці", що в "Челсі", що в "Мілані"!!! Зговорилися вони чи що? Нє, ну з Мауром все ясно, ну в Мілані була травма, але ж Андрій ні в чим не в гіршій формі ніж Піппо чи "молодняк". Схиляюся до думки, що Анчелотті дійсно не хоче "наігрувати" орендованого гравця... да... неприємна ситуація....
    Надіюся гол на "Вемблі" покращить ставлення до Шеви зі сторони тренерів "Мілану", а лавку нехай гріють молоді і зелені, їм ще вчитися і вчитися в нашого Майстра! :good:

Last edited: Apr 2, 2009
    • Подобається Подобається x 4
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Шкода..по ходу гри надії надії на позитивний для нас результат не було, та Шева цю надію подарував. А наші все змарнували...Хоча і суддя міг би виганяти Руні за удар Алієва по ногах, в тому випадку Алієв не симулював, та й ніби другий гол з офсайду. Та і навіть порушення не було, коли призначили штрафний, з якого той другий гол забили. А Михась - страшний боягуз, і нічого доброго нашій збірній з ним не світить, хоча підбір гравців досить таки непоганий.

6. Speedo78

А щодо Вороніна, так він у клубі - на серйозному рівні, хто ж міг знати, що він так у збірній "схалявить" та й взагалі пара форвардів показувала явне непорозуміння :sad:

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А мені гра не сподобалась абсолютно.
    Клуби, 2-3 штуки, шось трошки деколи вже рипаються, показують деколи футбол. А збірна наша, як була отарою, так і є.
    Таке враження, що їм там глибоко наплювати. Приїхали, походили, та й діло з кінцем.

• Подобається Подобається x 6
  8. Speedo78

Це не першоквітневий жарт!
    Боливия - Аргентина 6:1
    Голы: Марсело Морено, 11, Ботеро, 33 (с пенальти), 53, 65, да Роса, 44, Торрико, 86 - Лучо Гонсалес, 24

Боливия: Ариас, Рибейро, Пенья, Риверо, Абдон Рейес, Рональд Гарсия, Леонель Рейес (Игнасио Гарсия, 53; Флорес, 78), Торрико, да Роса (Сауседо, 68), Марсело Морено, Ботеро

Аргентина: Каррисо, Дзанетти, Демикелис, Хайнце, Папа, Макси Родригес (Ди Мария, 56), Гаго, Маскерано, Лучо Гонсалес (Анхелери, 68), Месси, Тевес (Монтенегро, 74)

Удаление: Ди Мария, 63

Команду Марадонни розбили вщент і то хто???
    Болівія - аутсайдер групи!!!
    Здорово начудив їхній воротар!!!
    От вам і Аргентина!

9. Samojlovu4

Ох, йошкін кот.... Нарешті!
    Ви як собі хочете, але цього року найбільш напружений і драматичний чемпіонат - Бундесліга. Прошу лише глянути на верхню таблицю, і особливо звернути увагу на цифри Вольфсбурґу і Баварії... Абсолютно ідентичні, причому всі! Дивина, дуже рідко таке побачиш...

1 Герта 25 15 4 6 39 29 10 49
    2 Вольфсбург 25 14 6 5 53 31 22 48
    3 Бавария 25 14 6 5 53 31 22 48

4 Гамбург 25 15 3 7 39 36 3 48
    5 Хоффенхайм 25 12 8 5 52 34 18 44
    6 Штутгарт 25 12 6 7 44 36 8 42
    7 Шальке 26 11 7 8 36 27 9 40

Тобто фактично 5 претендентів на чемпіонство(хоча Хоффенгайм, як на мене, можна викреслювати), а при сприятливих розкладах навіть 6-й Штутгарт може долучитися!
    А нині якраз Вольфсбурґ з Мюнхеном ріжеться... :good:

І ще прікол. В Тевтонії свої традиції - крім "салатниці" за чемпіонство, а не кубка, в них прийнято, щоб команда-чемпіон святкувала і презентувала срібну "салатницю" народу з балкона мерії міста.
    І от, ще купа часу до закінчення, а вони вже чисто по-німецьки: в Берліні, Вольфсбурзі і Гамбурзі взялися до підготовки(а в декого і до будівництва, поскільки відсутній) балкону для святкування чемпіонства! Анекдот - тренери забобонно кричать, що не треба наперед і фіг знає як то все ще вийде, а мерія і вболівальники всеодно свє діло роблять... :)))

Ну і правильно, бо вкінці, як завжди, виграє Баварія. Скориставшись как всігда своєю везучістю, кіллерським почуттям і головне - нерозторопністю прямих конкурентів. В них і балкон давно готовий, курча. :)))

10. NIK

NIK Well-Known Member

Взяв білети на Динамо Київ - ПСЖ на 16 квітня. Тепер головне щоб Динамо на ивїзді не програла 3-4 м'ячі - бо тоді настрою зовсім не буде :)
    Білети по 50, 80, 100 та 150 гривень були розкуплены менше чим за добу . Мены вже залишились білети по 200 грн. Але вже я бачів спекулянтів :) Якщо Динамо виграє, зіграє унічію бо програє 1 м'яч - вони подимуть багато грошей, але якщо взлетить - то будуть выыддавати по пывномыналу :)

11. Samojlovu4

Мда, я вам кажу... Шо за насолода!!! Ви вже звиняйте, але на чемпіонати інших країн цього року мене просто не вистачає - рідна бундесліга таке видає, шо криша їде.

Гамбург взув Хоффенгайм 1:0... Герта програла 1:3, що шкода звичайно. Але Вольфсбурґ порвав зажраних бюргерів з Мюнхену 5:1 !!! Була ж можливість на той футбол махнути, чого я квитки не купив?!
    Такій удар нижче пояса САМІЙ Баварії не скоро забувається. Форуми німчурські киплять, оскільки мюнхенців любить хіба південна Тевтонія - всі решта переважно щиро ненавидять.
    А який гол Графіте закатав!!! Я багато видів, скажу чесно - один з найкрасивіших за останні пару літ. Сам пройшов, накрутив 4 чоловіки захисту, повалив і обмотав воротніка - і спиною до воріт(!), з-за меж воротарської(!), попри два захисника(!), п"яточкою(!!!) закотив круглого! Ну просто опустив баварців, познущався. Як знайду відео згодом, обов"язково викладу.

Мда, я футбольні огляди цього сезону паралельно зразу на комп записую - на пам"ять. Гиги. :good:

12. Samojlovu4

Ну во, знайшов. Гляньте:

h t t p://v i d e o s.sapo.pt/gjFUpFzBa0Bjo7wQ2RfS

Пи.Си.: треба скопіювати посиланнячко і забрати пробіли в словах "http" i "videos". Бо шось воно напряму не фуричить...

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Саморйловичу, я вчора перемикала канали і включила на футбол Вольфсбурґ-Баварія, одразу згадала, що ви про цю гру писали. Як побачила рахунок (на 80 хв), то думаю чи то правда, чи то якусь стару гру показують.
    Шкода вчора Карпати програли, ще й на своєму полі. А ФК Львів відстояв нічию з Арсеналом

• Подобається Подобається x 2
  14. Samojlovu4

Перепрошую, але я дозволю собі викласти відеозвіт матчу Вольфсбурґ - Баварія 5:1. Записано з футбольного огляду. Після першого тайму було 1:1, причому оба голи були забиті на 44 хвилині.
    Ех, картаю себе, що не поїхав на ТАКИЙ фусбаль...
    Ну нічого, зато вже маю білети на 18 число на Вольфсбурґ - Баєр Леверкузен. Як ніц не завадить, то піду.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

П"ятий гол особливо сподобався - це вже було знущання над захисниками))

16. Speedo78

П"ятий гол - шедевр!
    Дуже потішила перемога "Мілану" на останніх хвилинах. а особливо те, що Шева поступово набирає своєї колишньої форми!!!

17. Samojlovu4

Слухайте, дивина!
    Дивлюся ото перший тайм, шось Порту тягає Манчестер по полю, як синків. 1:1 наразі, причому манкуніанці на халяву закотили.
    Хоч сто років Манчестер мені симпатичний був, але не так, щоб дуже вболівав. Тому мені аж захотілось сенсації - най би Порту вийшов.
    Але фіг там, напевно...

18. Speedo78

Samojlovu4 Та чому? Судячи по результату - певно так воно і буде. Я в шоці від тих португалосів, постійно "темні конячки", з трудом проходять, а потім раз і кубок взяли!

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

А Порту таки добився нормального для себе результату - 2 м"ячі на чужому полі то досить добре. Сьогодні цікавіші ігри - Барса-Баварія і Лівер-Челсі

Карло збирався випускати Бекса, він дуже активно розминався, та вмішалися вболівальники, які довго скандували "Шева" і вивісили ось такий плакат:

Карлетто, більше поваги до Шеви!

Потім на післяматчевій прес-конференції Анчік шось промямлив, що він завжди поважав Шеву.

20. Speedo78

olya_d Ну що за невезуха, чесне слово...
    То Моур раніше з ним конфліктував, то Карло... просто чорна полоса в Шеви почалася, ще й травми переслідують :sad: Хоча, я думаю, одне з другим пов"язане...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)