Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Ну шо ж Подвійне протистояння Україна Франція. буде цікаво. Удачі нашим!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як я й хотів! Нам випало ПСЖ. Так що Динамо має реальні шанси проскочити в півфінал. З Марселем буде важче, але ж і Шахтар в непоганій формі.
    Так що "НАСТУКАЙМО ЛЯГУШАТНИКАМ!!!"

• Подобається Подобається x 5
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в Марселі Брандао зараз грає. Цікаво, чи буде він проти Шахтаря грати.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, нездало трохи колєра... Краще би розвели трохи, а то може бути, що в одному півфіналі зустрінуться дві німецькі команди, а в другому - дві українські. Потіха...

Якщо так буде дійсно, то ще одна цікавинка: тоді Вердер і Гамбург зустрінуться між собою майже підряд аж 4 рази! Крім УЄФА їм випадає в той самий час грати ще в Кубку Німеччини одне з одним і в Бундеслізі, гиги...

• Подобається Подобається x 3
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Буде набагато гірше, якщо зустрінуться дві французькі :sad: Але надіюся такого не станеться.

• Подобається Подобається x 1
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нет, он в этом розыгрыше был заигран за Шахтер

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дякую, я забула що він в ЛЧ грав

8. Samojlovu4

Шось для мене той футбольний вікенд минув, ніби його й не було. Буває і таке, хоч зрідка.
    Ніяких особливих матчів, і не лише в бундеслізі, а й по Європі ... нічого особливо цікавого, ніяких особливих результатів, які б дуже потішили чи навпаки розчарували.
    Нема про шо й відписатися.

9. Тим22

А Ювентус -Рома 4-1

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ці матчі?

22 /03 Liverpool-Aston Villa 5 :0
    21 /03 Fulham-Man. Utd. 2 :0
    21/03 Tottenham-Chelsea 1 :0

11. Samojlovu4

Нє, ну і шо дєлать???!!! Хоч бери і пів вихідних з жінкою культурно проводь, свят-свят-свят...

Жарти жартами, не знаю як ви, але я дійсно не люблю ті ігри збірних. І за ними практично не слідкую. Моєю величезною увагою можуть похвалитися хіба чемпи Європи і Світу. Ну і передостанні матчі, коли вихід рішається...
    А все через ту вимушену дурнувату паузу в національнх чемпіонатах. Ну от шо то до дідька за вихідні без чергового туру?!
    Ну отаке....

12. Тим22

В театр что ли жену повести

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

хм...Англія - Словенія 4:0...а нашим з ними вже в середу грати...о_О

14. Мартин Боруля

Сьогодні і побачимо на що наша збірна здатна. Враховуючи суботній результат проти Словенні оптимізму мало!
    Думаю наші програють 2-0 (Джерерд, Лемпард)
    Надіюсь на нічию і мрію про перемогу наших!!!

Якщо ж наші все таки програють то я вважаю це якраз буде підстава для звільнення Михайличенка і призначення Мирона Маркевича думаю він зможе ще до завершення відбору поправити ситуацію!!!!

БУДУ БВОЛІВАТИ ЗА НАШИХ СЬОГОДНІ. ВСІМ УДАЧІ!!!

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А я думаю, буде нічия!
    Не такий страшний чорт як його малюють. Це ж і Росія доказала. Думаю, англійці заб"ють в першому таймі двічі, а наші - в другому таймі відіграються!
    В основі вийдуть Мілевський і Воронін. В першому таймі у них майже не буде шансів, а в другому англійці трохи розслабляться на полі появиться "свіжий" Шева і вирішить долю матчу!
    Ну чим не шанс для Шеви звернути на себе увагу тренерів "Милану"???

• Подобається Подобається x 1
  16. Samojlovu4

Нічия - за щастя. А так - програють.
    Михайличенко - не тренер. Ніякого авторитету і поваги.

17. Киянин

Киянин Well-Known Member

Маркевича - в тренери!

• Подобається Подобається x 4
  18. Тим22

Почти правильно угадали, но лучше бы Воронина вообще на поле не выпускать в этом матче. Безбашенный какой то. Да и Милевский был никакой, а Алиев все время пытался на него сыграть. Михайлик чудил без бояна. А Шева молодец

19. Мартин Боруля

От Англія і показала хто сильніший. А шкода могли з Лондону і очки привезти. Якби вчора з такою збірною Англіїї грало б київське динамо або шахатр думаю ми б їх порвали а так.... маємо те що маємо. Тепер портібно наздоганяти хорватів а виграти у сябрів на їх полі буде при такій грі зірної ой як важко. Наша команда не має свого стилю гри, що і найбільше розчаровує.
    ІМХО ми уже на ЧС 2010не пройдемо.

• Подобається Подобається x 3
  20. Тим22

Михайличенко не тот тренер, который, как Блохин, может совершить чудо. С его осторожной тактикой далеко не пройдешь, почему вчера после 2-го гола не пойти вперед, так нет же, те же отогрыши назад, впереди только Шева

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)