Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Незважаючи на коричневий колір, "мертву голову" - фанати "піратів" запеклі антифашисти. І постійно ворогують з фанатами клубів східної Німеччини, які переважно ультра-правого спрямування. (До-речі, хотілося б запитати в "полковників" і тому подібних "стєпаничєй", чому так виходить, що фашистські настрої процвітають саме на території колишньої савєцкої ГДР, яка десятиліттями була саме під росіянами?!)

Тут, наприклад, цікаве відео протистояння фанів "Санкт Паулі" і "Динамо" Дрездена.
    Прошу звернути увагу, мова йде про другу Бундеслігу(!) І які вболівальники! Таку картину часто побачиш в нім. містах на вихідні, де проходить черговий тур.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

А картпати наші мочать!!! Ото дали!!! Кононов Маладець....слів нема. ТАК ТРИМАТИ
    Леви ВПЕРЕД!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Samojlovu4

Ліга чемпіонів, що скажете?!

Радий, що лівер Реал порвав. Так їм. Шкода, що стара пенсіонерка не втрималась - абрамовчуки далі пішли...

Нелюблю Баварію, але вболіваю за них на міжнародній арені. Та все ж знущатися з хлопців так в двох матчах, ще й другим складом... 12:1...
    Арогантні мюнхенці у всій красі, непасує так... Молодці проти вівці. Подивимось, що герої з Клінсі на чолі в наступній грі покажуть, але вже проти Команди.
    Ну хіба би їм знову підфартило і вкотре попався б якись Вільяреал, гиги...

• Подобається Подобається x 3
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я теж рада за Лівер, Реалу не люблю (крім Касільяса, звичайно :blush: ). У парі Юве - Челсі вболівала за Юве...Шкода. Ну а Баварія розійшлася...Ото радості для вболівальників принесли! Але треба до наступної гри з небес опуститися, щоби потім знову перед вболівальниками на колінах не стояти.
    Завтра теж цікаві ігри, особливо МЮ-Інтер. Думаю, що пройде МЮ. Із пари Рома-Арсенал буду вболівати за Рому - забагато англійських команд виходить. Барселона-Ліон - скоріше всього Барса, ну і залишається Порту-Атлетіко, тут думаю що Порту.

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну! З Богом!

• Подобається Подобається x 2
  6. рівнянин

Даже не знаю що сказати... Дивився паралельно два матчі. У Києві все таки швидкості були трохи більші. Це і зрозуміло. Ні харківчанам ні киянам вивчати супротивника не протрібно. Хоч я вболівальник Динамо, але прикро що Металіст програв. Хай би вже ірекорд безпрограшної серії встановив. А так гра сподобалась.

• Подобається Подобається x 6
  7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Потрапив на кінцівку матчу Шахтар-ЦСКА, враження таке, що обидві команди виснажилися! ((((( Шахтар виглядав цікавіше, проте вони й намагалися відігратися. Вважаю в Донецьку буде веселіше! ))))

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

А Зеніт за останні кілька хвилин два голи пропустив. Так що не тільки українські команди грають не до кінця ;)

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ой, забула Самойловича привітати з перемогою Вердера!

• Подобається Подобається x 4
  10. Samojlovu4

Може хтось ставками бавиться - на "Вердер" коханий в КУЄФА не ставте...

Читиєш на наших сайтах огляди матчів - дуже часто переконуюсь, що вони на коліні писані. Автор певно нерідко і гру не дивиться.
    От непогані скажімо оцінки і коментарі про вчорашній "Вердер" - "ст.Етьєн" 1:0... Невірте.
    Бременці ледве вимучили, хоча могли й чотири закліпати. Гра абсолютно не сподобалась, ледве собі дали раду з французиками, ще й мало на нічию не влетіли. Заграли вони своїми загадками, дуже часто підтверджується один з їх комплексів, про який відкрито говорять - не вміють грати зі слабаками. Їм треба команду-гранд, так щоб в дупцю пекло.

І от в Тевтонії їх страшно критикують, а почитаєш наші сайти - загалом позитивна критика, дехто навіть кубок УЄФА "Вердеру" пророкує... Та фіг там!

11. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Шахтёр играл живее, но били почему-то как попало.:sad: Со временем такие матчи всё больше напоминают чемпионат Бразилии, померялись вчера, чьи негры круче.:)

• Подобається Подобається x 5
  12. рівнянин

А я ось у вчорашніх матчах побачив позитив. І не тільки в тому, що кількість футбольних клубів в Україні, які показують пристойну гру збільшується. А в тому, що наші, українські футболісти все частіше по якості гри залишають позаду легіонерів, а ще біль приємно, що це молодь. Значить є перспектива у збірної. І не погана. А судячи по віку гравців, у 2012 у них буде пік спортивної кар'єри.

13. Samojlovu4

Димінський що, втіхаря Жопе Маурінньо підписав?! Третій матч вже вроді карпатовці виграють, 3:0, з рахунками файними... Цікаво, на скільки їх старче.

Непоганий такий турчик, типово німцькі хокейні рахунки... Вольфсбург-Шальке 4:3, Ганновер-Дортмунд 4:4, Кьолн-Мюнхенгладбах 2:4, Бохум-Баварія 0:3...

Герта знов несподівано виграла, перше місце міцно утримує,Воронін знов забив. Потішив один вболівальницький комент: "Як Герта лідером стала, і народ на стадіон пішов - а то по 40 тисяч ходило..." :haha:

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогодні Ліверпуль знову здивував після розгрому Реалу - виграв в гостях у МЮ 4:1!
    А в нас завтра цікава гра буде - Металіст - Шахтар. Фактично за друге місце в ЧУ будуть битися

15. Як вам Карпати тричі вони виграють я дуже радий за них.Хоча остання гра перший тайм був нікудишнім поки в перерві до них не прийшов їхній президент і не дав їм пару такбимовити настанов і вони почали грати. виграли , помагає значить

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- Ти на чемпіонаті за кого будеш вболівати?
    - Та звісно ж за наших!
    - А потім?

- Хто сьодня грає?
    - Наші з москалями.
    - А наші то хто?
    - Барселона!

Так трохи посміятись! З народного :)))

• Подобається Подобається x 6
  17. Samojlovu4

Ну, то похвалюся ще разок. Нині Вердер приймав Штутгарт, якщо не помиляюсь, другу кращу команду другого кола Бундесліги. А їх тренер Бабель, новий з початку кола, вже невеличка несподіванка - 6 перемог, 3 нічиї і жодної поразки. До сьогодні...

Всім відомо, що Вердер зараз бліда тінь себе самого, до якого всі звикли. КРИЗА. Але якщо бременці лапають свою гру, то кранти - суперник може зливати воду. Ті вже як відгружають, то повний кошик. В принципі, при пропусканні діє то саме правило, гиги... :mocking:

Нині Бремен просто не помітив, розірвав, переїхався по дуже міцному цього сезону Штутгарту. І, як звично, ще купа невикористаних моментів.
    Мені особливо приємно, бо в брамці штутгарців відомий Єнс Лєман стоїть, буцім найкращий на нині воротар німецкий. Противний він мені, паскудний чоловік. Прізвисько має "смердючий чобіт" - визнаний пресою самий гнидливий гравець бундесліги. Най знає.

Вердер - Штутгарт 4:0

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Шось Металіст почав потрохи здуватися...шкода. Металіст - Шатар 0:3. Зрештою, практично одним складом завжди грати важко.
    А Мілан сьогодні повеселився - Сієна-Мілан 1:5. Але, як то кажуть, поздно пить боржоми...тобто скудетто навряд чи виграють. Хіба що би Інтер постійно програвав

19. NIK

NIK Well-Known Member

Інтер зараз веде 1-0 у матчі з фіорентиною і наврядчи віддасть скудетто. А Металліст жал. Дійсно 4 матчі 3 поразки і одна нічия :sad: Грустно. Я дуже поважаю Мирона Маркевича але з короткою лавою запасних діла не буде :sad:

20. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Карпати просто слів нема, не команда а цукерочка якась. Просто таки отримав задоволення від суботньої гри. Якщо так і далі піде то мона і не кубок ліги ззамахнутись!

Кононову респект!!!!!! Та і команді також!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)