Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ШЕ 10 хвилин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ну!!!!!!!!!!!!!!!!! протримайсі, ДИНАМО!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Де Самойлович??? Вітаю! Не будьте песимістом.

UEFA: AC Milan 2-2 Werder Bremen, Werder Breman win on away goals

• Подобається Подобається x 5
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Инфарктная игра. Кравцу выдать орден Ярослава Мудрого

• Подобається Подобається x 6
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ше 5 хвилин!!!! Як то довго час іде! Кутовий нашим...о_О

При нагоді вітаю Самойловича!!! Може тепер Анчі виженуть?

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

3 хвилини....................ну.....................

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

нє, я не можу ті 3 хв дивитися....Свистів би вже той суддя

• Подобається Подобається x 4
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

ЄЄЄЄЄЄ!!!!!!
    Всі три наші команди пройшли далі в 1/8. І дуже цікаві ігри будуть: Динамо - Металіст і Шахтар - ЦСКА. І в 1/4 одна українська команда точно буде :)

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И шо получается, Динамо рубится с Металлистом, Шахтер с ЦСКА. Дай Боже шоб Шахтер в финале встретился с Динамо, а не плохо шоб с Металлистом

• Подобається Подобається x 6
  9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Хууу...Так і інсульт міокарда заробити можна....:)
    Дякую Кравцю! Слава Динамо!СлавА Шахтарю! Металісту слава!
    Хай живе український фінал!:)

• Подобається Подобається x 9
  10. bonapart

bonapart Well-Known Member

Мдя, ото матч валідольний був... мене ще досі теліпає, навіть після двох пив після гри...)))) зато всі пройшли, і кравець молодчага, особливо перший гол його сподобався, поборовся!!!

11. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Де, де... та у Львові самойлович блін! Мусів прилетіти, займаюсь оце попередньою підготовкою до візиту VIP-особи, "дуже важливої персони" та просто "супер-модератора" Лілі Романової до Львова... ;)

То все добре, але довелося пережити один жах: про результат нім. команд взнав лише нині ранком, колєра... Як ви тут рахунки взнаєте, якшо Інету під рукою нема?! Ніякого відеотексту, ніяких новин по інших каналах, по радейку ніфіга толком... :ireful1:

Мілан - Вердер звичайно не дивився, але радий страшенно! Таки заканало. Пишуть, що файно грали. Їх не поймеш, той Бремен - скоро значить влетять 4:2 якійсь "кримтеплиці"...
    Оля д: тішуся, що "мій" Вердер приклався до вже напевно таки явного звільнення "вашого" Анчі!

Вітаю товариство з українською трійцею в УЄФА - це дійсно здорово!
    Давай, Маркевчяускас - я вам вже вибачєю погане сусідство і асабліва вашого загнаного неврівноваженого синулю.
    Ех, стає цікаво в КУЄФА!

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Якщо інету під рукою нема, то включаєте по телевізорі канал Інтер, телетекст і набираєте 288 - тут всі результати можна сказати онлайн :)

Самойловичу, якщо цікаво, можете подивитися відео:
    Валенсія - Динамо
    Металіст - Сампдорія
    Тотенхем - Шахтар
    Мілан - Вердер

Last edited: Feb 27, 2009
  14. Мартин Боруля

Металіст за крок від встановлення абсолютного рекорду УЕФА, по кількості матчів без пропущених мячів!!

http://www.champion.com.ua/football/49a7c97b11700/

Таким чином Металіст в наступній грі може встановити рекорд. Тому пропоную щоб Динамо не забивало Металісту в першому матчі і Український клуб тим самим всановив рекорд!

15. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Щодо матчу "Металіста" -- навіть не буду казати про команду та Маркевича, хай бог йому зичить здоров'я, тут усе зрозуміло. А от кинувся в око контраст суддівства цього матчу -- і домашнього матчу ДК та "Валенсії", чи не так? Німецькі арбітри у Харкові показали високий клас і стійкість до футбольної впливовості імені "Італія". Зичу усім нашим клубам й надалі такого суддівства -- коректного, неупередженого, ненав'язливого [​IMG]

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Невеличкий офтоп :)

• Подобається Подобається x 11
  17. Мартин Боруля

Тре Маркевича в Збірну головним тренером негайно !!!

• Подобається Подобається x 1
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Певно вчора Димінський зробив ставку, шо Карпати виграють :) Виграли, 3:0 від Чорноморця. Але я більше рада за ФК "Львів", 1:1 з Дніпром.
    А тим часом Мілан в Серії програв від Сампи. От цікаво, чи виграв би Металіст від Мілана?

19. Samojlovu4

Я вам кажу... Це якесь безумство!!!
    Шойно закінчились чвертьфінальні матчі Кубку Бундесліги.

Зустрічались "Вольфсбурґ" - офіційно за статистикою найкраща поки що команда другого кола(!) -... і "Вердер" - офіційно найгірша поки що команда другого кола(!).
    Впізнаю Бремен нарешті. Пофестивалили, на чужому полі при чому. Може, дасть Бог, вже криза попустила трошки?! "Вердер" виграв 2:5...

Але є ще приємніші новини... Грали також "Баєр" Леверкузен і "Баварія"...
    Я багато бачив, але ТАКІ ігри можу перерахувати на пальцях однієї руки. Хай ся сховає любий фінал Чемпіонату Світу. Мене досі від вражень трясе. Це просто піпец, це просто ФУСБАЛЬ.
    Без слів, просто уважно прочитайте цифри:
    Перший тайм - 0:0.
    72-га хвилина - Леверкузен виграє 3:0(!!!)
    75-а хвилина - Леверкузен виграє 3:2(!!!)
    Останні 15 хв. Мюнхен просто рве бідний Байер на німецький хрест. Я посивів, думав вони їх винесуть 3:5 мінімум...
    92-га хвилина - Леверкузен забиває, 4:2!!!!! :good:

Я вам кажу, любі друзі, зверніть увагу і послідкуйте за Бундеслігою - не пожалкуєте. То якесь божевілля, а не фусбаль.:)

20. Samojlovu4

Трошки цікавинки про Бундеслігу.
    Давно хотів розповісти про ФК "Санкт Паулі". Незвичайний клуб, мало відомий широкій громадскості, який ніколи не грав в єврокубках і лише короткий час був в першій Бундеслізі. Зараз він в другій Бундеслізі, але нераз опускався і в Регіональлігу - це вже мало не на рівні аматорського футболу. Але незважаючи на це клуб дуже популярний в Німеччині, а в світі загалом нараховується біля... 11.000.000 його прихильників!
    Тут найцікавіші вирізки зі статей. Соррі за "многа букафф", але раджу вам набратися хоробрості і таки прочитати - воно того варто, хоча б для того, щоб побачити різницю між нашими "фанатами" і вболівальниками на Заході.:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)