А тим часом "коні" у вівторок перебігали Турків на 3:0! Так само можна сказати і про групу В, де грає ЦСКА! Той же розклад з кількості очок!
Що ж ви Вітру настрій зіпсували? Цікаві можна заголовки за результатами російського чемпу писати. Наприклад: Бомжі продинамили і свинину, і конину
Да мы хоть и далеко от Вас и то наслышаны о Питерских и Московских тёрках, по поводу как правильно "парадная" или "подъезд".
У вболівальників прізвисько "Леви". А в команди - залежно від рівня гри. Коли добре грають - теж "леви". Коли погано - стадіон кричить "вівці"
Есть такое. У нас ссут в парадных, у них в подъездах. В "Карпатах" тоже половина туземцев или всё-таки свои играют?
останнім часом накупили іспаномовних... пару іспанців лівуватих, пару аргентосів... А до того переважно були переважно або свої, або донецькі, або з пост-совка. Естонець, грузин, білорус, зрідка якісь серби-хорвати випливають. Ну ще був Самсон Годвін, нігерієць, але він тут уже так давно і настільки гарно прижився, що його вже за чужого ніхто не сприймає. Ще й "гризе газон", чим раніше завжди виділялися місцеві футболісти. На Тимощука схожий за манерою. У Львові його Семеном називають Після одного провального матчу президент "Карпат" навіть сказав, що Семен Годвін - єдиний справжній галичанин у команді
До речі, росіянина тренером Карпат поставили. Павєл Кучеров. Чули щось про такого? Бо я щось не можу такого пригадати...
Нет. Не знаю такого. Посмотрим, что получится. А в Донецке вот что, только не ясно кто с кем. Атрибутики не видно: http://dn.vgorode.ua/news/80212/ ---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- Похожи на своих. Зенитовцев не видно.
Нє, мабуть, ваші. На узбеків схожі ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ---------- Представили як "фахівця з Росії"...
цікавий виявився футбольний вікенд мю програло ман.сіті 1-6 і в себе вдома лечче (передостання команда) вигравало в мілана 3-0 після першого тайму і програла 3-4 і мєтал красавчик, виграв на донбас-арені 2-1 (я знав шо так буде!) шахта тепер третя