Це їх у Прем'єр лізі немає, а так вони грають відповідно у Першому і Другому російських дівізіонах! Та і не за них я теж уболіваю
Это точно. Одни и те же наёмники из жарких стран. Одних купили москальские олигархи. Других купили хохлятские олигархи. Общее и то, что и те, и другие куплены за нафто-газови гроши. Вот, теперь посмотрим, кто умеет товар лучше выбирать.
Неправда, увесь основний склад Зеніту з Європи, а ось у Шахтара майже всі бразільці. До речі і перший гол забив саме Бразілець - Віліан!
Так в Донбассе нет расистов, нам шо португалцы, шо бразильцы, тем более шо на одном языке говорят. А тем временем счет 2-1 ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ---------- А киприоты продолжают творить чудеса.
Все! 2-2! У важких умовах, після трудного матча у чемпіонаті і без двух ключових гравців, Зеніт такі відвіз з Донбасу очко! Молодці!
Нормальная игра, честное судейство. Пенальти? Бог дал, Бог взял. Мне не стыдно за земляков пожать шахтарам лапу.
И у нас не было Ракитского. Ну не страшно, придется обыгрывать Зенит в Питере, потом киприотов, дома Порту само собой. Но я очень злой, даже жена испугалась и достала из закромов водку. Ну как мог Чигра так ужасно сыграть, почему бразильцы после 2-го гола остановились. Только Рыбка молодец
Ну не скажіть. Одні - за нафто-газові, інші - за вугле-коксові ---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ---------- А, і хто б що не казав про навалу легіонерів у двох командах, а героєм матчу став українець з прізвищем, таким приємним вуху кожного порядного тюменського челдона
А яуби Чигринський з правильної ноги встав - ваші б взагалі з баранкою поїхали додому, хоч і бігали як коні... Зате, як я і передбачав, тут найбільш заплутана група. Після трьох турів взагалі не зрозуміло, хто куди...
В Удельном парке на тренировках Спалетти их так дрючит, что не как конь забегаешь, а как любовник, Валуевым застуканный.