Карпати пройдуть далі сумнівів ніяких хоча суддя пшек ще той гол незарахував, пенальті не поставив... головне щоб у матчі відповіді нам ще арбітра якогось турка дали Металіст хз Ворскла циганву мала би пройти Динамо також, якщо Динамо влетить від циган,то вже біда буде з Днєпром якби все спочатку було ясно 8 команда прем"єр ліги сильніша топ4 ЧУ
2-0 дуже неприємний рахунок, Карпатам треба тепер створити міні-чудо. В Металіст вірю, треба лише надійно зіграти у захисті без дитячих помилок. Ворскла дуже бойова команда, має проходити далі. А Днєпр зараз грає як топ-10 України, незважаючи на те бабло, що вони вбахали.
Суддя 3-2-1, ну йоли-пали, знову ті судді топлять молоду перспективну команду! Скільки ж можна? Головне у Львові, дати справжній бій грекам!!! УСІ - НА СТАДІОН!!!
Еще бы, если сравнить Группа А: Бавария, Вильярреал, Манчестер Сити, Наполи А я так мечтал, что Барса к нам приедет. А как Динамо мучается, вот жалко пацанов ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ---------- Спасибо Металл, 2-0 на 10-й минуте, вот если бы Карпаты так же сыграли, а чего матч Карпат не показывают ---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- Так Металл уже 4-0!!!. Днепр и Карпаты 1-0
Прости, Донецк,но тут мы не дружим! ---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- Давить нах!
Ну, можна порівняти і з групою ЦСКА - там я був би впевнений, що Шахтар займе 2 місце, вони просто сильніші за Лілль. ЦСКА не бачив давненько, тому тяжко сказати, наскільки легко з Ліллем буде їм. А от Порту, Шахтар, Зеніт - команди приблизно одного класу, тут буде цікаво... ---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- А ще подумайте, наскільки класно бло б Шахтарю бути на місці Бенфіки...
Лише нібито. Зеніт це найсильніша команда з третьої корзини, а з португалами Шахтар ніколи не вмів нормально грати.
Зенит сегодня может сделать всё. Другое дело, настроить их на победу. Спалетти молодец, может. Я лично кой-кого из команды выпер бы, да ему видней.
Я футбол люблю як гру, а от футболісти всі мудаки по натурі, якщо брати по людським якостям. Хто шо думає?
Я думаю, що футболісти - такі ж люди, як і всі інші. І мудаків серед них такий же відсоток - 80-90%. Просто вони весь час на публіці, і як і з зірками шоу-бізнесу, здається, що серед них мудаків більше...