Шева вже дідусь, йому маразм простити можна. А от ставлення до гри Алієва, Мілевського та Ярмоленка мене просто шокує: здається, що їм весь світ щось винен.
Я думаю, що причин програшу можна шукати і знаходити завжди, але є щось таке основне, яке вплинуло на результат двох ігор. Кожна команда, яка би вона не була хороша, має пік форми і пік падіння форми. У Рубіна, в чемпіонаті Росії чемпіонат на ходу, а у нас - лише початок. Якщо Рубін зараз на ходу (при всьому його ненайкращому стані вцілому), то у Динамо чемпіонат лише починається і команда стоїть на початку дороги до піку форми. Хто винуватий? Звичайно Сьомін, бо він упустив цей момент, або не зміг гравців підвести до гри у належніх кондиціях. Цінність Лобановського полягала у тому, що він міг спланувати пік форми команди і пік падіння команди так, що важливі матчі припадали на пік форми команди. Так от, головна причина поразки саме ця, що я сказав.
Колхоз виграє, файно =) ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ---------- При Лобоновському мабуть
В Казані грають абсолютно такі самі татари як в Києві українці. Як казав Швейк, обох анітрохи не шкода. Я дивуюсь чому на різне лайно ще хтось звертає увагу.
Ех, думав що з москвою зіграємо та де там, лиш ПАОК грецький випав... а то б було у Львові хто зна що
Ворскла щось підсіла( ---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- ВОРСКЛА 1-0