Мені, як кажуть в народі ...... Динамо, а Карпати мусять стати чемпіонами ODDS.am – Сравнение коэффициентов, ставки, вилки, прогнозы, букмекеры, бонусы
Воротар не дармував — бо пустив два м’ячі прямо в сітку — Локальна історія Босі ноги, поламані ключиці та тренер-легіонер — як виглядав український футбол на початку ХХ століття Картка члена Українського Спортового Кружка, 1909 р.
Теперь Украина единолично вторая. Турнирная таблица в группе D # Команда. І В Н П М РМ О 1 Франція. 6 3 3 0 8-3 +5 12 2 Україна. 6 1 5 0 8-7 +1 8 3 Боснїя І Герцеговина 5 1 3 1 7-6 +1 6 4 Фінляндія. 5 1 2 2 5-7 -2 5 5 Казахстан. 6 0 3 3 5-10 -5 3 12 жовтня матч з БіГ. Потрібна перемога, аби остаточно поставити крапку.
Виграти у Боснії. А Франція лиш би не програла фінам і наші виходять на стикові матчі. Нашим тре забити не менше 2 голів, тоді Фіни-франція можуть грати в нічию.
Схоже що так. Як було на ЧЕ-2020. Тільки з нашої групи ще кудись в плейофф( Але тут ще більш накручено(, не то колись було. Простіше... Зробили би 13 груп - і ніяких раундів та плейофф) Росія програла в останніьому матчі і не потрапила одразу у фінал.) "Какая боль..."
Україна входить у плей офф завдяки 8-му, чи 9-му аргументу - більше карточок у фінів, завдяки вилученню з боснійцями. Коротше, тре виграти і забити при цьому не менше 2 мячів. 2-1 - годиться. Ну і Франція щоб не програла фінам.
Вдалий день для України. Єдина гра, яку я дивився в цьому турнірі)) Жеребкування плейофф - 26 листопада.
Цікаве про хід підготовки до ЧС-2022 Все одно, мене дивує, чому при визначенні місця в таблиці головним визначником не є кількість перемог при виході у плейофф, як то було до того завжди.
Збірна України отримала суперника у плей-офф відбору на ЧС-2022 У Цюріху відбулося жеребкування плей-офф європейської кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року з футболу, за підсумками якого суперником збірної України стала команда Шотландії. У разі перемоги над Шотландією у фіналі плей-офф Україна зіграє з переможцем пари Вельс — Австрія. Півфінальні пари плей-офф: Шлях А Шотландія — Україна Вельс — Австрія Шлях B Росія — Польща Швеція — Чехія Шлях С Італія — Північна Македонія Португалія — Туреччина