Це все футбол..... В реґбі(раґбі) дещо інші п р а в и л а. Найбільше реґбі популярне в Північній Ірландії. Реґбі люблять протестанти ( шотланці лоялісти) ,а футбол (сокер) католики ірландці. Якщо зайдете в бар , по мові ви не впізнаєте хто є хто , а тільки що йде по телевізору.
У Львові я вболівав коли грали проти Москви. Там правда більше бились, часто ногами, але в цьому реґбі і є цікавим. У амр. футболі так не б'ються.
Особливо приємно спостерігати тренування реґбістів. Коли вони навчаються на дзеках. А дзеки отримують переламані носи і вивихнуті ключиці.
Вони вже давно втопились у корупції. І ФІФА і УЕФА. Я опісля останнього чемпіонату перестав дивитись. Це як фальшива боротьба. Багато імітації і дуже мало реального спорту.
Андрій Шевченко став головним тренером збірної України Сьогодні, 15 липня, відбулося чергове засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. На ньому було оголошено, що новим головним тренером збірної України став Андрій Шевченко. Нового тренера обрано одноголосним рішенням.
То капєц... Я, канєшна, не фахівець з футболу, але щось мені видається, що людина, яка не годна кілька слів нормально зв"язати, ніяк не може бути тренером....
Вперше, майже за 30 років, я майже не дивився Євро. Не було що дивитися. Чемпіон - повторення 2004. Як тоді греки, тепер португальці зруйнували чемпіонат. Що інше? Провалився русссскій мір - Росія і Україна. ( Язик не повертається назвати збірну України українською). Набирають сили східноєвропейські дружини - Угорщина, Польща, Хорватія. І маленькі країни - Уельс, Ісландія, дві Ірландії!
Мих, ти як дітвак. Не розумієш, про шо Педро?! Той пшек чи турок етнічно не німець - але глянь як за країну жили рве. А не наш вкраїншький унилий совок з тренером-комуністом. Тьху.