Футбол (2)

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем kjk, 27 кві 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі вважаю Лобановського найкращим, або одним з найкращих тренерів світу. Він міг зробити команду не з готових зірок, а з талановитої молоді. Він, як ніхто інший, мав поняття куди рухається футбол і як правильно керувати командою. Бракує його сьогодні дуже.

Доречі, як ніколи, покладаю надію на Реброва. Молодий ще, як для тренера. Помиляється... але має задатки стати талановитим тренером. Блохіну далеко до нього. Але про реброва все таки ще рано говорити. Мусить ще обтесатися.

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Я памятаю його ще з Карпат.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Це точно!!Ніхто не знає,що його чекає завтра.В кожного своя доля.

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Була вчора на матчі. Шахтар я не люблю, але хотілось своїми очима побачити, як же Львів приймає Шахтар в якості домашньої команди. Приймає добре ) принаймні голосно, стадіо заповнений. Гостей з Донецька було досить багато, якщо судити з кількості рос. мови навколо.
    Два хлопаки, які сиділи позаду мене, і на початку матчу скандували "Шахтьор, Шахтьор", в кінці перейшли вже на "Шахтар, Шахтар" ) Ну, хоч якийсь плюсик )
    Попереду нас також сиділа групка з Донецька з 4 чоловік, в традиційних їхніх касках ) Під "хто не скаче, той москаль" скакали добре. ;)
    Із неприємного - після закінчення матчу тільки один чи двоє футбольорів шахти подякували трибунам, всі решта швиденько звалили. Могли б принаймні своєму фан-сектору подякувати. Футболісти Порту в цьому плані виявились приємніші.
    Якось так. На матчі шахти особисто я більше не піду, пішла чисто з цікавості. Ну хіба що пройдуть далі і привезуть до Львова Рому чи Юве )

ПС. Прочитала у фейсбуці, що у Львові відкриваються патріотичні фан-шопи Шахти ) З вишивкою на атрибутиці і тп ) Ледве не знудило від лицемірства керівництва клубу ) Ще зовсім недавно не пускали ультрас на матчі за "х*йло", а тепер патріотичну символіку випускають. Шо не зробиш заради грошей, сподіваюсь львів'яни ніц там брати не будуть

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще фанов кротов было мало, это те кто выехал из Донбасса, где то 1000 из Киева. Конечно львовянам спасибо за поддержку. Но была ложка дегтя, УЕФА применит санкции к стадиону и клубу за это

5. Персі

А львів'яни тут до чого? Воно прилетіло з сектору ультрас.

6. Тим22

Вот поэтому и перестали их пускать на Донбасс Арену и правильно сделали

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Жирний плюс.
    Взагалі дивуюсь, чому львів"яни на ту антиукраїнську кротовню ходять. Треба щоб стадіон пустий був. Ще блін бабло ахмєтці приносять.
    Взагалі будь-яка згадка даунєцка чи даунбаса - це прокляття для України. А вони ше тих виблюдків з того плятського регіону і приймають хлібом-сіллю. Тьху.

8. Персі

Швидше всього через вивіску ЛЧ, все-таки подія для Львова )
    Тре дивитись на заповнюванність стадіо на матчі чемпіонату, не думаю, шо там багато людей ходить.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дивуюсь вам, що ви ще тим сміттям цікавитесь. Так, колись футбол був моєю другою релігією. Але то колись, коли, наприклад в київському Динамо грали виключно гравці, що народились в Україні. Хіба що за виключенням Колотова. Зараз? Дивився позавчора 5 хвилин Ман Сіті - Рома. На полі було два англійці: воротар Ман Сіті Гарт і гравець Роми Ашлі Коул. Все! За кого вболівати? Чиї це команди? Власники, в основному, напівкримінальні і кримінальні абрамовичі, тренери біс знає звідки.
    Футбол скінчився. А те що робиться на полі до спорту не має відношення. Бізнес. Боротьба грошових мішків. Брудних і смердячих. Забарвлених кровю.

• Подобається Подобається x 1
  10. Персі

Та я власне на данний конкретний матч пішла не з цікавості до футболу, а швидше з цікавості до соціальних явищ, ) написала же
    А в Ромі, на хвилиночку, ще досі грає Тотті ) І є цікавий італійський молодняк )
    Решта чемпіонатів мене ніколи особливо і не цікавили )

11. Keith

Keith Well-Known Member

Люди, я в футболі взагалі не бум-бум, а тут мене ціла делегація :wacko: гостів( є і з Македонії) просять квитки на 12 жовтня на Україна - Македонія дістати, а їх , як вияснилося , не просто купити! Я ж думала в касу приходиш собі і купляєш, а нема...лише дорогущі. Хто мені може з тим допомогти, направити чи хоч розказати яким чином ті квитки купити можна?

12. Тим22

И тренерами были москали Соловьев и Маслов

13. Персі

Можете ще спробувати в кіосках "От-От" попитати (вони є в центрі).
    Але взагалі квитки на такі події тре брати зразу, як тільки виходять в продаж, шоб за нормальну ціну. Зараз вже проблематично напевне буде
    А в касах стадіону зараз за якою ціною є квитки?

14. Keith

Keith Well-Known Member

Взагалі , на сайті ufi.com.ua , по моїм даним , висвітлено те , що є в касі. Але на сайті відкрито на продаж 11 секторів, і все продано :dntknw:
    В перші дні продажу там гребли все, я не встигала щось забронювати... В "от-от" дзвонила з перших днів продажів, казали нема.
    Завтра поїду на Арену, і ще раз в "от-от" подзвоню.
    Цікаво, можливо таке що вже ті квитки і не купити, хіба в *** спекулянтів, які пачками продають квитки з рук втридорога ( наприклад, в групі ВК квитки вартістю 40 грн продають по 120 , ті що по 150-200 за 350 парять о_О ) і ще й невідомо чи справжні...

15. Персі

Я брала в касах стадіону десь тижні два тому по 150 грн. Були тільки по 150 і по 200. Шо зараз, не знаю.

16. Keith

Keith Well-Known Member

О , мені такі і треба. Треба було їхати , а не по сайтам дивитися. Ех, завтра побачу , що там є насправді.
    А взагалі, мені казали що це не той матч , щоб ажіотаж був великий на квитки, ну то я і розслабилася.

17. Персі

Та збірна до Львова не так часто і їздить ) Офіційний матч завжди подія, так що Вас троха в оману ввели ) Плюс перекупники не дрємлють.
    Удачі в придбанні квитків )

18. Keith

Keith Well-Known Member

Дякую. Надіюся вийде ще щось купити .

19. Keith

Keith Well-Known Member

Їздила я на Арену, і тепер ситуація стала ясна як день... Наївно було сподіватися що "мамонти вимерли"... :bad:

20. terRen

terRen Дуже важлива персона

Біля Полтави у ДТП загинув футболіст Сергій Закарлюка ((
    06 октября 2014

а де твій аватар? :)