Футбол (2)

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем kjk, 27 кві 2011.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Христинка золотий м"яч виграв.... Чому не Франк?!
    Той футбол все бiльше на фарс схожий.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Єллоп все доволі непогано описав.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо Франк не грав у Львові....

• Тупо Тупо x 1
  4. Samojlovu4

А шо за один, можна інфу?

5. Bambook

Як вони вкрали у нас гру (How They Stole the Game)
    Автор - Девід Єллоп (Yallop)
    Видавництво: Темпора, Київ
    2012

• Подобається Подобається x 1
  6. Samojlovu4

То тобі 15?! А що в гілці "кинути курити" робиш?!

7. Samojlovu4

Щось мені підказує, що така зоряна ера шлюхтаря поволі добігає до кінця.
    Скоро і циган з табором бразильців помаленьку здвинуть.

8. Bambook

Погана карма. Її наслідки можна стримувати вливанням шалених грошей, але не вічно...

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Не понял, а что с Шахтером может случиться?

10. Тим22

Кажется чемпионат по футболу может не начаться

Игроки "Металлиста" могут разбежаться, "Я не бросаюсь словами — так на самом деле", — утверждает главный тренер харьковского "Металлиста" Мирон Маркевич. При этом он считает, что важно то, "что произошло в минувшую субботу, а не всякие там футболы

Сейчас в клубе "Металлист" неконтролируемая ситуация. "Поверьте, не преувеличиваю", — сказал главный тренер харьковского "Металлиста" Мирон Маркевич в интервью изданию "Украинский футбол". Президента нет, его заместители растеряны. По его словам уже три месяца не платят зарплату. "Дальше, очевидно, будет еще хуже", — заметил тренер "Металлиста".

На вопрос корреспондента, почему он та спокойно говорит о крахе дела, которым занимался последнее десятилетие Мирон Маркевич аргументированно объяснил: "Мой папа в 16 лет попал в немецкий концлагерь — как остарбайтер, а когда вернулся в Украину, его отправили в Сибирь — как "предателя Родины"; родной брат отца отсидел в тюрьме за то, что воевал в рядах УПА. Я счастлив тому, что произошло в минувшую субботу Вот, что важно! А не всякие там футболы...".
    http://delo.ua/ukraine/metallistna-...atjat-zarplat-228127/?supdated_new=1393176068

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Металіст - не весь чемпіонат.

Я думаю, Ярославський може повернути собі...

• Тупо Тупо x 1
  12. Тим22

Я как то слабо себе представляю, как Шахтер будет играть с Динамо в Киеве 02 марта

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

чого?

• Тупо Тупо x 1
  14. Тим22

15. Samojlovu4

Чоловік дійсно ні панімає - наступним же ж своїм постом про Металіст через пару годин дає відповідь на своє питання, што может с шахтьорам случіцца.

16. Тим22

Я так думаю, что Ахметов и с новой властью договорится, а нет, ну что же вернемся в начало 1990-х и будем создавать новый Шахтер

17. Samojlovu4

Звичайно домовиться - нова власть вже вовсю дерибанить....
    Але такого безсовiсного розквiту шахтарьонка за рахунок всiх iнших вже не буде.

18. Bambook

Металіст здохне? Та хай і здохне це корупційне позорище українського футболу. От Арсенал вже злетів, тепер Металіст, і шо? Просто ніхто не вилетить або чотири команди з першої ліги піднімуться.
    Все одно раніше чи пізніше лавочка для відмивання грошей ВЕТЕК прикрилася б і клуб накрився жіночим статевим органом.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Человек, которого боится Путин

20. Samojlovu4

Дуже за вуха натягнуто....
    Німці вже підняли питання, щоб забрати проведення чемпіонату світу в кацапів - ця корумпована швейцарська старезна гнида відмовила. На ФІФА треба тиснути на найвищих рівнях - обама, оон і брюссель мають з ним говорити.

а де твій аватар? :)