На основі чого таке твердження. Заради істини вчора спеціально подивився "Про футбол" на каналі 2+2 і "Футбольний вікенд" на ТРК Украіна. Тім, ви які відео переглядали? Якщо дивитесь лише донецькі новини, то все ясно. Хоча, з іншого боку, спілкуєтесь на львівському форумі і ментальність могла б трошки змінитись. Чи ви як Королевська у політиці виконуєте тут на форумі специфічну роль? На каналі 2+2 у форматі 3Д чітко показали, що поза грою було. На ТРК Украіна все було зрозуміло вже по поведінці Денисова, який зазвичай співає як соловей, а тут сидів як мокра курка. Спочатку показали епізод з Мхітаряном не з того кута, потім показали незрозуміло з якого моменту намальовані кружки, якими позначені футболісти. Тім, невже так важко визнати правду, невже у донецьких своя правда? А чого варте залякування арбітрів?
Я не смотрел ни 2+2, ни "Украину", ни донецькі новини, только в интернете, например http://euro.com.ua/video-novosti/28...1-video-golov-obzor-matcha-28-sentyabrya-2012, где четко видно, как защитник Днепра находящийся в центральном круге, в момент удара делает шаг назад, и оказывается сзади Мхитаряна
Тьху! Тьху! Та ще раз тьху!!! Ну, хто дивився цю ганьбу під назвою футбол з Києва? І хто скаже, що один в полі не воїн? Нема Блохи і гра збірної і Динамо гірше нікуди. Бідний Володимирович! Дой Боже йому здоров'я і 100 років життя! О це то гравці пігулку йому піднесли!
А зараз на нього одна надія. Хоча результат матчу я майже вгадав. Я 2-0 пророкував. Гру від Динамо в кращому разі можна чекати десь весною. Оптимально на осінь. Я все таки реаліст. На одне фізо мінімум 2 місяці піде. В цьому питнні ніякі мотивації не допоможуть. Проти природи не попреш.
Мені от що є тривожно? Волинь, Карпати не проводять жодної гри, де б 1. не отримав хтось червону з них. 2. не був назначений пенальті у їх ворота. Бачу, вже й до Динамо К добралися. Партія Регіонів рулить...
Суддівство в нас то окрема тема. Як в футболі так і в загальному. Як казав сантехнік: "Що тут латати? Тут всю систему міняти потрібно."
Ну что, затра Карпаты -МХ на Кубок.Металлист уже во Львове и не самым слабым составом, хотя и в субботу ключевая игра с Днепром.
Точно, вониж на Метал вийшли, повболіваю за Карпати для різноманітності Цікаво, буде від львівських фанів цього разу заряд про МКГ?
Металіст і Карпати мене мало непокоять... Ну, приїде Металіст, відгрібе, як і всі відгребли на "Дніпро-Арені" в цьому сезоні, включно з ПСВ і Наполі. Дніпро візьме чергові три очки. І що?
Звісно, знаючи про те, як Маркевич вміє працювати з суддями і специфіку нашого чемпу, впевненим на 100% бути тяжко. Але те, що по грі "Металіст" має відгребти у "Дніпра" - це точно.
Це про надії Металіста на очки в Дніпропетровську? Тоді згоден ---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- Звісно, через посередників. Конкретно через Шандора.