Футбол (2)

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем kjk, 27 кві 2011.

1. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Після гри з Дніпром щиро вітаю донецький Шахтар з достроковим титулом чемпіона Украіни з футболу! :welcome: А найкращого суддю пропоную вибирати за кількістю призначених пенальті у ворота суперників Шахтаря і непризначених у ворота Шахтаря.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічо, в Європі їм накидають...

• Тупо Тупо x 1
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Спасибо, кто бы сомневался, что Шахтер лучшая команда Украины, только не я и фаны Динамо

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви не зрозуміли сарказму.

• Тупо Тупо x 1
  5. Тим22

я зрозумів сарказм. я не зрозумів чому вас обрадує поразка Шахтаря в Лізі чемпіонiв

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене викликає відразу команда, яку тягнуть за вуха.

Раніше так тягнули Спартак М, потім Динамо К, а тепер - Шахтар.

Кому такі перемоги потрібні?

• Подобається Подобається x 4
    • Тупо Тупо x 1
  7. Тим22

Це як же треба тягнути за вуха, щоб обіграти Динамо в двох матчах з рахункам 7-2

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Насправді, це робиться просто.

Наприклад, виганяється грок з команди-суперника. Останнім часом дуже то практикується. Дослідіть, скільки Шахтар догравав зустрічей у більшості (а скільки у меншості), скільки було призначено пенальтів суперникам і скільки Шахтарю. Я думаю, якщо б всім командам давати очко за:

-кількістю пенальті, що билися у ворота суперника
    -кількістю видалень у суперника

то Шахтар був і тут чемпіоном України.

Згадайте матч з Динамо, коли нізащо видалили Гармаша і як суддя в кожному наступному інтервю видавав іншу версію чому дав червону картку.
    А зламати гру не так вже й важко для судді. А там вже чи 1-0, чи 4-1 - то вже питання психології.

• Тупо Тупо x 1
  9. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Хотілося розібратись з голом Мхітаряна - було положення поза грою чи не було. Так само з рукою Кучера. Щоб все було по-чесному. І не можу знайти і інтернеті - з усіх відеозвітів ці епізоди повирізали, або показують з такого положення, де не вижно лініі офсайду. Цілком логічно робиться висновок, що Мхітарян був в офсайді, а Кучер зіграв рукою.
    Тім, ніхто не ставить під сумнів гру Шахтаря, на сьогоднішній день це об*єктивно найсильніша команда Украіни. Тільки хай вона здобуває перемоги на полі у чесній боротьбі. Те, що витворяють судді на матчах з участю Шахтаря, зводить нанівець усе позитивне враження від гри цієі команди. Ви мені назвіть хоча б одну команду вищоі ліги, яка б не постраждала від свавілля суддів у грі з Шахтарем. Крім фарм-клубів. Той же Срна у Європі за свою поведінку отримував би червоні картки чи не у кожному матчі. Теж мені майстер знайшовся, імітатор-симулянт.
    Ситуація навколо Шахтаря не те що погано пахне, вона відверто смердить. Тому і хочуть люди отримати хоча б якусь сатисфакцію, бажаючи Шахтарю програшу у лізі чемпіонів.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого взагалі вартує виграш Шахтаря від Дніпра?

Дві пенальті в сторону Дніпра + видалено гравця Дніпра. Я не бачив матчу, бо ахмєтовського каналу Україна нема на супутнику, але вже самі факти видно, що суддя судив как нада. Хоча Шахтар не забив з пенальті, але такі події напевно зламали Дніпро.

Коли був Суркіс, судді підсуджували Динамо, але не так відверто нагло.

• Тупо Тупо x 1
  11. Тим22

Я сейчас просмотрел видео голов, никто не вырезал, Мхитарян не был вне игры, почему то обращают внимание на игрока Днепра рядом с Мхиторяном, он действительно был впереди, но в центре стоял еще защитник, который был сзади Мхитаряна. Да была рука у Кучера и можно было дать пенальти. Это уже решение судьи. Вообще мне непонятна позиция УЕФА, можно было к мячу и игрокам прицепить чипы и проблемы были бы решены

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Про видалення гравців-суперників не забувайте )))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви дивилися вчора на каналі 2+2 футбольний огляд?

То капець! Скандал.
    Виступив Русол (Дніпро) і заявив, що має матеріал, як на 4-го суддю давили, щоб він за допомогою рефері в полі, підсуджував Шахтарю. А опісля сам І. Суркіс підтвердив, що таке є і що і в нього є такий матеріал по відношенню до суддівства Шахтаря і що він готовий представити на будь-якому суді ці матеріали.
    От вам і Шахтар.

• Тупо Тупо x 1
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  16. Персі

Я щось не можу знайти Футбол+
    Україна є, Футбол є... а Футбол + нема )
    На якому він супутнику і на яких частотах?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

він є, тільки просто так ви його не подивитесь, тільки шара
    Futbol + Astra 4A 4,8 12130 V-27500-3/4 DVB-S
    Viaccess 2.6
    Viaccess 4.0
    Videoguard

• Подобається Подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто? Грек? Чи гравець?

• Подобається Подобається x 1
  19. Персі

Дякую.
    Я якраз шару і юзаю )
    Просто Астри в мене немає, тепер зрозуміло, чому я його не знайшла )

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)