Фурнітура для біжутерії, намистини - де купуєте?

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Sergey Boolavka, 12 вер 2013.

1. Sergey Boolavka

Sergey Boolavka New Member

Майстрині, які захоплюються виробами власними руками, де Ви купуєте фурнітуру для Ваших виробів?

2. я купую у харківському сайті під назвою "Изюминка" вже декілька років, мінімалка 200грн була. Давно вже не купляла, може щось і змінилось. Там було дуже дешево.

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

В магазинах нашого міста в Краєзнавці, магазин Гудзики, Вишиванка!

4. Matlika

Matlika New Member

А ви можете кинути посилання на цей магазин? Буду дуже вам вдячна :)

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в гуглі вас забанили?;)

6. http://www.dombusin.com/ якщо будете замовляти, то скажіть мені, я до Вас приєднаюсь і дешевше доставка вийде.

7. Vladada

Vladada миється в бані

я купляю на пром.юа

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Намиста-"лускавки" — Локальна історія

Намиста-"лускавки"
    "Лускавки" почали набувати популярности на території України від кінця XIX століття. Делікатні, яскраві, іноді вигадливих форм – ці прикраси швидко завоювали серця жінок і стали модними.

Наприклад, у виданні "Галичина – Український здвиг за матеріалами Степана Гайдучка" на численних світлинах хорів, товариств "Січ", "Луг" та "Сокіл" 1920-х років зображено дівчат і жінок, які часто до вишитих сорочок та горсиків чіпляли намиста із кольорового дутого скла.

Де ж виробляли ці прикраси? Згадок про місцеві майстерні нема. Як свідчать давні газетні публікації, їх постачали із чеських територій поблизу Судетів у часи, коли Галичина була частиною Австро-Угорщини. Цей промисел започаткували судетські німці.

У львівській пресі можна було прочитати інформацію про те, як поштою замовити новинки із Ґаблонца через галантерійні крамниці Варшави ("Львівські вісті" 1–2 лютого 1942 року). Також трапляється реклама крамниці ґудзиків та штучної біжутерії Ірини Прокопишин на вулиці Боїмів, 5 у Львові.

а де твій аватар? :)