Відповідь: Антивірус Касперського EntOther А я ті антивіруси на комп не ставлю, в неті просто на сайті Live OneCare(ом) перевіряю, мені хватає..) Ну та, а як в кого компутер цілодобово в Інеті? Маю Norton, то повідомлення "Последняя попытка атаковать Ваш компьютер была успешно заблокирована" щохвилини вискакує( чи то він дійсно такий файний, чи то Norton мене просто дурить, буцім он який я супер-пупер-мега кульний антивірус?!) P.S.: і взагалі, може хтось знає, як те повідомлення відключити?... дістало вже...
Відповідь: Антивірус Касперського А ваша тоді ж яка..?! Це вам не жарти...От дивіться, не плачте тоді коли Касперські проти людей повстануть.. Додано через 3 хвилини Знести Нортон...Головне , щоб безжалісно , швидко , щоб не мучився..
Відповідь: Антивірус Касперського Тема далеко не відповідає обговоренню, що є альтернативою Касперському, а лишень відповідям на запитання "А ви що думаєте на рахунок нього?" Але без жодних переконань відповім, що перевагу надаю антивірусу DrWeb v4.44, але у сьогоднішній час однієї антивірусної програми на ПК користувача Інет-серфінгу замало. Отож, успішно поряд стоять і виконують свою роботу слідуюче ПЗ: Ad-Aware SE Personal (or Ad-Aware 2007) & Outpost Firewall Pro, а також списав "пробивного" IE, використовую Оперу. P.S. Проти NODу заперечень немаю, але немає підстав змінювати перевірені речі.
Відповідь: Антивірус Касперського Лабораторія випускає віруси і антивіруси, а біл Гейц систему, під якою то все працює.
Відповідь: Антивірус Касперського З роки тому в мене було «з точністю до навпаки»: адмін заради проби зніс у мене Касперського і поставив НОД-32 – той відразу наловив те, на що Касперський не реагував. І зовсім не гальмував систему. А не так давно пролізли якісь трояни та скрипти. Поставив знову Касперського – на щось він полаявся, але до кінця не почистив. Проганяв я і Cureіt, і троян-ремувери – все одно баги лишилися. Тоді ж почув, що ніби команда Касперського сама випускає «звірів», на яких ані НОД, ані Нортон не реагують.. Як переставлю систему, буду користуватися НОДом. А хто підкине лінки на халявний антивірус для W98 ?
Відповідь: Антивірус Касперського AVG, це такий квадратик на штири кольори?! Шось я ним лишився цілком незадоволений... але є не таким великим спецом, помилятись можу...
Відповідь: Антивірус Касперського Якщо він вас так дістав, нащо було його юзати цілих три роки?.... Кожен день читаю в неті зливи помиїв на вінду, 1С, касперського.... А напишіть краще. І роздавайте всім безкоштовно. Тоді будете мати право гадити іншим на голови.
Відповідь: Антивірус Касперського бо купляв "чіп", а там був ключ до баз.... нод і чверті ресурсів не забирає, у порівнянні з каспером.......
Программа / A-Mac Address Change v.5.4 Программа A-Mac Address Change aMac позволяет изменить MAC адрес вашей сетевой карты за секунду. Сканировать MAC адреса заданного IP диапазона. После сканирования все найденные MAC адреса выводятся в виде списка. Полезна тем кто привязан к провайдеру по MAC адресу и хочет заменить сетевую карту на новую, с другим MAC адресом. Скачать http://shareua.com/file/441652/Change.MAC.Address.v5.4.rar.html Размер: 1.33 MB
Відповідь: Программа / A-Mac Address Change v.5.4 я у себе в сітці поекспериментую з мак-адресами...... дякую, куме......
Відповідь: Программа / A-Mac Address Change v.5.4 МАС адресу мережевої карти легко поміняти і в настройках мережевої карти. Думаю, що міняти її кожну секунду сенсу не буде
Відповідь: Программа / A-Mac Address Change v.5.4 Ой, а поясніть, навіщо потрібно міняти... Правда, не знаю...
Відповідь: Программа / A-Mac Address Change v.5.4 В побутових цілях,карта полетіла в пятницю ввечері, а адмін буде в понеділок зранку.В мене таке було,але програмки не було... Оть.А кум певне хоче під сусіда попахати(в шутку)
Відповідь: Программа / A-Mac Address Change v.5.4 інший приклад: у нас в сітці є локальний "гламурний чат".... у нас було три закладки, дві -- спільні і одна моя власна.... в сітці три адміни, один з них вирішив, що моя закладка -- зайва.... лишили дві: флуд і офтоп..... я вичислив айпішку, поміняв мак-адресу, і ще там дещо -- зайшов під логіном\паролем одного з адмінів і написав від його імені каку другому..... пс. потім випили пива і помирилися....
Відповідь: Free-софт Щодо free-soft uk.wikipedia.org/Категорія:Вільне_програмне_забезпечення:naci: ru.wikipedia.org/Категория:Свободное_программное_обеспечение en.wikipedia.org/Category:Free_software ...