Відповідь: Free-софт На Самлаб я РСС поставив,то якісь новини часом йдуть.А на Лугарус вже давненько не заглядав...
Программа видеоконференци Emblaze-VCON vPointHD и Скачайте бесплатную полнофункциональную рабочую версию vPointHD v.7.1 SP1! (50 МБ) Высококачественная система видеоконференции для IP сетей Несколько режимов отображения: от мини-формата до полноэкранного Удаленное обновление ПО через сеть управления МХМ Встроенная технология HD DualStream™ позволяет одновременно работать с данными и видео Emblaze-VCON PacketAssist™ для повышения качества видео в IP- сети Функция vMail™ для записи и воспроизведения локального видео, передачи видео по e-mail http://www.emblaze-vcon.ru/vpoint.htm
Антивірус Касперського Недавно установила Антивірус Касперського7 на пробу, не пройшло і пару днів а я така ним задоволена! Перед тим мала NOD32, чесно кажучи, не знала що з ним робити! А в Касперському все так чітко і ясно написано! Вірус з Інтернету з"їв мені файл з Explorer, а Касперський його відновив! А ви що думаєте на рахунок нього?
Відповідь: Антивірус Касперського Лабораторія Касперського створює віруси, які потім Антивірус впіймає.А так він здатен лапати тіко мишей
Відповідь: Антивірус Касперського А він не хотів віруси лікувати, тільки попереджав про них! Касперський піля нього 5год віруси знищував! Іх стільки там було!!!!
Відповідь: Антивірус Касперського каспер -- г. юзав його три роки, викинув і ніколи більше не поставлю... тільки ідіот може написати програму, яка так жере ресурси!... поставив НОД...
Відповідь: Антивірус Касперського Від їх лікування помираєш трохи пізніше, Лікарі- бомба повільної дії!
Відповідь: Антивірус Касперського А я ті антивіруси на комп не ставлю, в неті просто на сайті Live OneCare(ом) перевіряю, мені хватає..):o
Відповідь: Антивірус Касперського Каспер вже давно і далеко не моя прога - ні грамульки не шкодую. Окрім того він ПК тормозить, виявляє заражені обєкти, інформує, "лікує" просто сміх, адже вірусько-письменники вже здавна в перших тегах свого коду кладуть його на лопатки Але, що поробиш, і такий продукт можливо когось задовільняє, дякувати є з чого вибирати.