Відповідь: Наш безплатний софт Привіт Незнаю такого поняття як платний софт. Треба використовувати torrent чи news groups. Там ВСЕ є!!!
Відповідь: Наш безплатний софт У когось - платний. Мені ставив адмін саме з цього дистрибутива - ніхто грошей не вимагав Уважно читайте інструкцію (рос. мовою). Там є певні нюанси.
Відповідь: Наш безплатний софт Є ламалка для нього.В мене вже рік стоїть супер.Я й не пам"ятаю за нього.Сам собі обновлюється тихенько, не замахуєс різними сповіщеннями. Касперський :n: фуфло в порівнянні з Нодом.
Відповідь: Наш безплатний софт Инструкция по установке NOD32 Fix (ламалка) - Установите NOD32 - Во время установки выберите "Установить параметры обновления позже". - Не перезагружайтесь после окончания установки. - Установите NOD32 FiX v2.1.exe - Не перезагружайтесь. - Перейдите в директорию NOD32, обычно C:\Program Files\Eset, вы увидите nod32fix.reg (ЭТО РЕДАКТОР РЕЕСТРА для NOD32). - Запустите nod32fix.reg. У ВАС будет спрошенно хотите ли вы добавить запись в реестр, выбирайте YES потом OK. - Перезагружайтесь. - Теперь у ВАС version of NOD32 с неограниченным сроком.
Відповідь: Наш безплатний софт Може у вас не жере бо потужний дуже комп і непомітно, а так він жере і тормозить роботу, ще й ключі постійно тре шукати
Відповідь: Наш безплатний софт візьміть шостий: навантаження на проц майже немає, поновлення значно меншого розміру у порівнянні з попередніми версіями.... якісний захист не може бути безкоштовним.... та й ключі можна пошукати в неті.... або купити журнал (чіп, хайтек) чи взяти ключ у друга в сітці...
Відповідь: Наш безплатний софт Журнал не з дешевих, раніше так і робив. Знайдеш в неті, пройде день-другий блокують ключ.Як відомо мені, якщо двоє чи більше людей користуються тим самим ключем, то ключ блокують.Чи я помиляюсь?
Відповідь: Наш безплатний софт Я викинув Касперського в основному через те, що він длокував машину під час виконання однієї щоденно потрібної самопальної ДОСівської програмки: там весь час відкривалися - дописувалися - закривалися десятки коротеньких файликів і воно чомусь дуже не подобалося антивірусу. Ще поштових хробаків він погано ловив. Щоправда, NOD не має Firewall, але для мене це не актуально.
Відповідь: Наш безплатний софт На сайті виставляється хакнута програма Ви скачуєте її тисячний по порядку ,то чому та програма у Вас працює.....
Відповідь: Наш безплатний софт можливо блокують.... але я свій ключ даю багатьом і проблем не виникало.... більше того, я зауважив інший баг: ключ можна використовувати багато разів, якщо переставляєш віндовс.... розумію, що геморно, але 1 ключ!..
Відповідь: Наш безплатний софт поштових хробаків?!...... а яким чином їх можна отримати?!.. у мене жодного немає і не було....
Відповідь: Наш безплатний софт чому ви пробуєте karpenski? Є набагато кращі: Panda, Avast i навіть AVG. Ви кажіть якшо щось потрібно...
Відповідь: Тебе теж обманули в неті? Вже більше як пів року користуюсь Nod32. Цей антивірус після Касперського знайшов купу вірусів. Знайомий з Києва створив патч на 40 років. Так, що тепер, люди - качайте пробну версію Nod32 на 30 днів з eset.com, а патч я можу вислати...
Відповідь: Наш безплатний софт Найкращий - Nod32 !!! Перевірено! Проблем жидних, памяті забирає мало, автоматично обновляється в і-неті. Ой, щось я переборщив. Це не реклама, а досвід!