Фраза дня

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем mik2, 24 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arika

Arika Well-Known Member

В жизни есть- главное, нужное, важное..., нужно уметь выбирать))) как то так

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ми народжуємось з криком, помираємо зі стогоном. Залишається тільки жити зі сміхом.

Віктор Гюго

• Подобається Подобається x 5
  3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Якщо ви не вмієте знімати стрес. Не надягайте його...:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Українки – найбільш жіночні з усіх, яких я бачив у світі.

Американський турист Руш В.

• Подобається Подобається x 1
  5. terRen

Для щастя достатньо вас самих.
    Друга людина потрібна для того, щоб розділити з іншою своє щастя.

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Любов це не те, що ти хочеш отримати, любов це те, що ти хочеш віддати, ніколи не пошкодувавши про це.

7. terRen

Ідеальний ранок: :) прокинувся, потягнувся, посміхнувся, перевернувся і... заснув!

• Подобається Подобається x 2
  8. Locke

Випадковостей не існує - все на цьому світі або випробування, або покарання, або нагорода, або передвістя...

9. Arika

Arika Well-Known Member

Я в таком возрасте, что сама могу выбирать, кому мне нравиться…(c)

10. Locke

Дякую тим людям, які увійшли в моє життя і зробили його прекрасним. І ще, дякую тим людям, які вийшли з нього, і зробили його ще кращим.

• Подобається Подобається x 4
  11. Locke

Коли людина робить нам боляче то, швидше за все, сама вона - глибоко нещасна. Або просто нещасна. Щасливі людии не хамлять, не лаються, не пліткують, не плетуть інтриг, не ображають інших. Щасливі люди перебувають в іншій реальності. Їм це ні до чого.

• Подобається Подобається x 7
  12. Locke

Дивно, як одна людина, випадково увійшовши у твоє життя, може докорінно змінити його, кардинально змінити твоє світосприйняття, твої звички, почуття, твій внутрішній світ, думки, вчинки ... Всього одна людина ...

• Подобається Подобається x 6
  13. Locke

Шкода, що не можна зупинити час і повернути все назад, щоб виправити попередні помилки. Життя не дає другого шансу. Тому живи серцем. Довіряй своєму серцю. Роби все, щоб досягти своєї мети. Ніколи не опускай руки. (Хіт Леджер)

14. Locke

Можна спокусити чоловіка, у якого є дружина. Можна спокусити чоловіка, у якого є коханка. Але неможливо спокусити чоловіка у якого є кохана жінка. (Омар Хайям)

15. Locke

Двері в душу, як і двері в дім, слід тримати закритими. У відкриті дме холодний вітер, заносить всякий бруд і лізуть люди з недобрими намірами. А той, хто дійсно хоче увійти - постукає!

16. Locke

Все, що відбувається в нашому житті - на краще. Іноді здається - безвихідь, не вийшло, не сталося, не збулося. А виявляється - не безвихідь, а крутий поворот. Не кінець життя, а початок нового, щасливого. І самі тяжкі розчарування перетворюються на нові щасливі зустрічі.

17. Locke

Бджоли жорстоко розплачуються за свої укуси. Вжаливши хоча би раз, вони помирають. От би і у людей так: зробив гидоту - відразу здох

18. Locke

Яка різниця, чи буває жіноча дружба, чоловіча дружба або дружба між чоловіком і жінкою? Буває так, що без людини ніяк. І неважливо, якого ви статі, віку або зросту. Близькість душ, ось що буває. Все інше не має жодного значення.

19. Locke

У мене немає часу, щоб ненавидіти тих, хто ненавидить мене, тому що я надто зайнятий, люблячи тих, хто любить мене.

20. terRen

Є тільки два дні, коли ви не можете нічого зробити - це ВЧОРА І ЗАВТРА.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)