Свобода понад усе... Хто вам таке сказав , але тут би я запитала інше, - а що ви робите у тій (на вашу думку поганій) КОМПАНІЇ? Втікайте поки не пізно А то модератор видалить пару ваших непотрібних дописів, а ви другі строчите Знову буде мені ваш - МІНУС , та то ви себе МІНУСУЄТЕ
Цитата Бідний...Це ж життє,панунцю!А за что?...А за то! Моя фраза дня: НУ й КОМПАНІЯ зібралась...і всі проти свободи! А чи всі?! :flag_of_truce:
Ти ніколи не пройдеш свій шлях до кінця, якщо будеш зупинятися, щоб кинути камінь у кожну дзявкаючу собаку. Уїнстон Черчілль
У кожного в житті з'являється така людина, після якої ти змінюєшся. І зовсім не важливо, було це безмежне щастя або нестерпний біль. Ти просто розумієш, що таким як раніше, ти більше не будеш ніколи.
Коли потрібна підтримка, ти зазвичай виявляєшся нікому не потрібен. Неправда!!! Насправді ти постійно нікому не потрібен, просто помічаєш це лише тоді, коли потрібна підтримка.
[quote="Locke;2869680"...]Насправді ти постійно нікому не потрібен, просто помічаєш це лише тоді...[/quote]
Час - поганий лікар. Змушує забути про біль старих ран, завдаючи все нові і нові ... (Еріх Марія Ремарк)
Жити - означає жити для інших. Ми живимося одні від одних. Нехай хоч час від часу жевріє іскорка доброти, не треба її гасити. Доброта додає людині сили, коли жити важко.
Чекати - нестерпна мука. Забувати - боляче. Але найгірше з страждань - не знати, яке рішення прийняти. (Пауло Коельо)