Ясно...з такою філософією християнська мораль не всім в Україні пасує! Може краще тим,з іншою мораллю,до інших країв прямувати?!До свого середовища! Коли Тебе починає охоплювати самовпевненість і гордість - смикай Cебе за вухо
Я навіть одного такого знаю, який попрямував до Гамерики і звідти вчить справжніх галичан як їм тут жити
Я також знаю одного такого "галичанина",який вчить одноплемінників,як "правильно працювати" ві Львові... І справжнього Ромка-галичанина знав,якого такі як він навчали,як то треба буде'му "правильно їхати,та працювати і жити" в г'Америці Тільки два стимули примушують працювати людей: спрага заробітної плати і боязнь її втратити (Генрі Форд)
сьогодні знову профілактика на сервері танків. сижу на порті, тролю мораль а так хочеться убивати юрій к.
Життя - це театр, де ніхто не знає сценарію, але всі лізуть в суфлери! Вже немає з ким балакати (придиратися) "наКаві", хіба сам з собою . Заходьте, пишіть, але не чіпайтесь до форумлян.
Не чіпайтеся Кави...Української Кави!...там повне взаєпорозуміння між всіма,хто там!Бо там,Українці,зі своєю Українською мораллю! Син не повинен дозволяти Нікому паплюжити Ім'я свого Батька,християнин ім'я Христа,як і Українець імена Українських героїв! Український Тато! www.youtube.com/watch?v=UshLbUyQUAg ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ---------- ...сказав матеріаліст. Пролюструвати б таких...як завтра Коломойського!
Не покладайтеся занадто сильно на кого небудь в цьому світі, бо навіть ваша власна тінь покидає вас, коли ви в темряві. Східна мудрість
А буває ще й таке,коли блукають по-довгу... що Мойсей 40 років водив євреїв по пустині,аж поки не вивів...з себе! А тих хто відстав і заблудився,то тепер називають арабами!
Зимою можна бути в будь-яку пору року, але чи варто. - Давай сьогодні зустрінемося. - Надворі холодно. - Ні, холодно не надворі...
- Давай сходимо на каву! - Давай! На каву з канапкою! - На каву можна,а на канапку мама мені не позволяє!