Ну, ось і літо закінчується. А багато хто купався цього року лише раз.... 19 січня в ополонці. *********************** У мене так би й було, якби 1,5 тижні тому не вивезли мене на Зегжинський залив))))))))
Я купалась вчора у ставку в 6 вечора. Увесь день була спека, суховій. На сонці, мабуть, за 40.Сьогодні трохи прохолодніше. Поки живемо на дачі, а вона в південному напрямку від Харкова. Але в Харкові теж була жарюка. Хто каже на Землі глобальне потепління, хто каже, навпаки, наступає малий льодовий період, наша справа - слухати і очікувати готового.
Ви їх залякали своїми катренами. А ще радянщиною несе. Якось так мені роз'яснили на те, що раніше люди були більш щирі, ніж тепер.
Та бачу,що і Вас ,Комунара та перестрашив тими своїми сатиричними Катреняками з 2007 року. Тому й ламає Вам спину те втрачене відчуття гумору! Нічого,конструктор Вася з КБ(Конструкторського Бюро) то всьо вилікує і в комунарів ріднесеньких... Катрен для перестрашених комунарів Угу-гу...Ого-го... Страшно жить в Карпатаx. Там по-гораx бродять вовки Й крокодили в xатаx. Всім розказують байки Супер-патріоти, "Вумні" в світі лиш вони , Решта - ідіоти. Наліво йде "байду" розводить, Направо всяке всім триндить. Там чудєса - бандьори бродять, І на віткаx там xтось висить... Отак-от страшить люд-покірний "Конструктор" Вася із КБ. В той час,як інший касу грабить І криво-лежаче гребе. Ну як тут з сміxу не вдавиться Від тиx "кашпіровськиx чудес". Всі все давне-е-нько зрозуміли І мають це глибоко десь... Один -Такий фігню городить І каже: - Да пішли ви всі... Зимою, - каже,xліб не родить - Прийдеться жити на вівсі. Ну як тут знову не вдавиться І по-дереваx не скакать, Коли у Ниx таке-е-е твориться... Хоч це Нам Всім...Ну як сказать? 2007 р. ( Юрко НоТоЦо )
Вибачайте, але то бредятина якась. Не смішно і зовсім ні в які сані, і навіть в срану Червону Армію...