Так. Я покинув палити і вживати будь-який алкоголь нещодавно, скажімо 4 лютого. Тримаюсь і дуже щасливий, а мати - то взагалі на сьомому небі... Так от, повернемося до наших уроків. Місяць тому почув по радіо приказку таку: Тепер я можу давати уроки.
Коли я був малий і ще добре не вмів зачиняти двері, моя баба мені завжди казала: "Не траскай дверима!"
В шумському районі кажуть - шкрябачка , а тут - сапка. Одні йдуть шкрябати, а другі - сапати. А робота одна й теж сама)
Ця штука значно зручніша, але треба брати меншу, бо більшою ні скрабати ні сапати ні сікти не можливо
Доречі, американці мають термін managing weeds, тобто щось типу "керування, чи управління бур'янами" і 99% часу приділяється не висіканню бур'янів як в нас, а тому щоб їх не було взагалі.
Ця штука - винахід росіянина Фокіна - правильна назва "плоскорез Фокина самозатачивающийся". Ще в кінці 80-х 20ст бачив. Тепер що, викинеш?
Просто ви не вмієте ним користуватися. А скоріше купили на ринку, де дід "самсклепав". Справжній початковий варіант мав самозагострювальне лезо. Зуб даю! Але він коштує занадто . Але самозаточується. Ви як вперше заміж вийшли)))
Аякже... Тож за це можна отримати "Тупо", а не "молодець" Мені б було смішно. Але у кожного своя мірка
Так то у американців... А у нас розпилили над кукурудзою якусь гидоту, яка навіть в ЕС заборонена і ... Немає ні бур'янів, ні бджіл і взагалі, скоро нікого не буде. Одна кукурудза.
“У вас так много фермеров на этих огромных черных фермерских внедорожниках, почему ваше сельское хозяйство загнивает?” – воскликнул один американец.
Не оплакуй ні мрій, ні згадок, загуби своїм прикростям лік... Щастя треба - на всякий випадок. Сила треба - на цілий вік. Ліна Костенко