Франція знову починає горіти

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Michel, 27 лис 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Франція знову починає горіти

То є Негри

2. kYula

kYula Well-Known Member

Я це слово прирівнюю до неприємного "блідолиций"...

• Подобається Подобається x 1
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Гамериканка ?

4. Romko

Я з ними незнайомий,тому нейтральний.А от арабів знаю...і прекрасно розумію Буша.

5. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Та невже????:crazy:

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

а вже))ану напишіть коли там негрів до роботи в європу привозили-не як забавки або як звіряток разом з мавпами і слонами

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

В цій справі , я би більше винив Уряд Франції.
    В після воєнні і до 60х - коли треба було підіймати економіку країни, Франція відкрила двері для мешканців Алжиру(під час війни) , Марокко , Лівану і інших держав де вона мала вплив.Тоді ці люди були - welcome.
    А зараз , коли вже все що мали побудувати - побудували , діти цих людей - лишні в Франції люди.
    В Вас - арабська фамілія на більш- менш нормальну роботу не розраховуйтє.От це і викликало - першу хвилю протестів, а тепер і другу.
    Подібна ситуаціа в Англії з паками і індусами, а в Німеччині- з турками , бувшими юґославами і вєтнамцями.але ці уряди проявляють більш гнучку політику , що не викликає протестів.
    Перед тим , як оголошувати набір емігрантів , уряд повинен 10 раз зважити. А оголосили - то будьте добрі , трактуйти цих людей як своїх, незалежно від фамілії і кольору шкіри. Так , як це робить Канада , США.

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

А я шо казав,га?

9. Patrick

Бачите, тут що розуміти під словом " порядок" . Якщо права , громадянство держави , праця в держ.установах? - це так.
    Але депортувати , всіх ...люди не тварини ...і то тварини привикають до місця де живуть.
    Мораль мого допису така - треба було думати , коли набирали людей.

10. Romko

Франція горить вже.І не вперше.І це проблема не лише Франції.

11. Patrick

Так.Я згідний на всі 100.
    Це проблема -всіє Європи.З одної сторони є корінні нації держав , а з другої підписані цими державами різні декларації про права людини.
    От і держава балансує між цими речами.
    Появляється в маленькому місті мечетей більше , як Церков- корінне населення піднімає голос. А починають відчувати емігранти дескримінацію - горять припарковані авта на вулиці.
    І треба знаходити баланс між цим.
    Або попереджувати людину , ще на границі , що це за держава куди вона вїзжає.І на що вона може сподіватися. Швейцарія - думаю добрий приклад останнього.

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

набирає один уряд і одна партія а потім через н років інший уряд і інша політична сила розгрібає.ніде не видно планування на 30-50 років вперед.всі тільки пожежі гасять

13. Patrick

Так , це так.
    Але уявіть собі таку ситуацію в Канаді. В 90х набирали емігрантів.А десь з 2010 почали всіх виганяти.Спочатку , створювати умови, щоб самі поїхали назад. А пізнішї відкрито.

14. Michel

Michel Member

Тут багато поляків вигнали до Канади й Штатів (як позакривали шахти), a потім ситуація змінилпсь і почали завозити арабів. Але тут справа не в арабах, причини трохи інші, соціальні і їм подібні.
    http://www.beskid.com/immigration.html

15. Patrick

Прочитав(не так легко, як би було по-англійськи, але зрозумів)- там коротенький екскурс в історію польської еміграції., але за арабів нічого не має.
    Les soldats démobilisés, ceux de France rentraient dans leurs foyers, les autres ont obtenu le statut d'immigré en Angleterre, Canada, Australie etc.
    Демобілізовані солдати , повералися до серця Франції інші дістали статус емігранта в Англії , Канаді , Австралії.

Michel , Ви краще скажіть , як вам живеться. Ви в якомі місті живете?Чи велика українська громада?...а то Ви все про реактор пишете.

16. Michel

Michel Member

Про арабів нічого нема тому що їх тут ще тоді не було, або було дуже мало.
    Живеться звичайно, нічого особливого, всяко буває. Я в Grenoble, українців тут майже нема, не рахуючи кількох студентів (які вже поїхали додому, а нових не знаю, може й немає). Росіян декілька є, недавно здибав двох жінок в магазині, розмовляли на російській, так і знайшов. Раніше ще двох жінок знайшов, також в магазині і таким же способом.
    Як не дивно то може виглядати, але в мене тут з росіянами, або українцями з східної України завжди були нормальні відносини, а з західними - ніколи. Росіяни і українці із Східної України нормальні люди, з ними можна поговорити й випити, а з західними українцями одні проблеми, а головна з них - заздрість. Вона їх з середини так жре, що аж на зовні випирає, а це досить неприємно виглядає.

• Подобається Подобається x 2
  17. Patrick

а з західними українцями одні проблеми, а головна з них - заздрість.- .....А за то ми гарно співаємо:o ...

Grenoble - це південно -східна Франція.Альпи.Там напевно багато німців живе?
    В Вашомі місті є Комісія по атомній енергії і знаменитий Джозеф Фоурєр університет.

18. Michel

Michel Member

Тут німців немає, зато купа італійців і арабів.
    Тут в основному наука і високі технології, іншої промисловості мало, рельєф не дозволяє.

а де твій аватар? :)