Ви наче ніколи раніше не грались з тумблером "Д". А тут раптом отаке. Це кацапи так впливають на Вашу поведінку?
Гєню,кулєго...заспокійсі трохи з тими кацапами. Вчисі в львівяків,як з ними розмовлєти тре...відпочинь си трохи,посмійсі з нами разом! Бережи здоров'є! І вчисі...бо як будеш модератором тут,серед москалів,то...то мусиш знати,як вести засіданнє! ) www.youtube.com/watch?v=vER2B1Aqb_0&feature=player_embedded
та що там поспішати чи не поспішати? поспіхом знаєте, що робиться...) але то не висновки, то чисте обурення словами, які людина може наговорити іншій... Вам це подобається, я в житті такого мало чую, а тут на форумі розплескують це "лайно"...вам приємно про це говорити? навіщо, ви ж до європи хочете, то може с себе почнете, та розмовляти нормально...??? а містер Блік так і хоче бачу вам сподобатися, багатьом до речі словам, він у вас навчився...як папуга повторює, аж слух ріже... добре, що українська мова, стає в нього кращою....так що Гранде я вам дякую, хоч за це...хоч щось цей зарозумілий шмат л......навчиться....
Якщо на тему опитування, то моя думка про Форея, якого трохи знаю з іншого форуму, то він ніби не троль, бо занадто перебільшує свій "рівень IQ", що є його об'єктом гордості та постійного нагадування.:rolleyes:
Ну як це не троль ? Той хто клонів створює для розмови "сам з собою" не троль ? Той хто сипле образами на адресу форумчан і водночас розповідає "я кульутрний та вихований", легко вмиваючись лайном, що на нього ллється, не троль ? Чия фантастична показова глупість дає великі сумніви, що так можно щиро думати, не троль ? Якщо б він н писав такі довжезні простирадла, я б взагалі вважав, що це старий відомий нам персонаж. І я не ставлю питання про його присутність тут тілько бо він старанно накручує лічильник відівідуючих форуму.
Принаймні здогадуюсь. Тут треба підходити індивідуально. Тобто виходячи з особи та її характеристик на чию адресу було сказано не дуже приємні слова. А також відслідкувати історію висловлювань об"єкта висловлювань. тому і не варто поспішати з висновками та обуреннями. Звикайте. Он у деяких парламентах взагалі побоїща влаштовуються. А Ви до якихось слів чипляєтесь.) Та киньте Ви. Кому цікаво що мені приємно, а що ні. Нікому Ну може за мізрним виключенням. Бо це форум. Це щось на кшталт базарної площі. Всі говорять, а за словами реально нічого не стоїть. В смислі якихось доленосних дій. Ну я ж зВами нормально, по - європейські розмовляю? То значить вже давно розпочав із себе. Але і європейці також полюбляють особливо не підбирати виразів у розмовах з неприємними суб"єктами. Азіяти (з кацапами включно) доволі палко полюбляють брудні слова. І не тільки в спілкуванні з ворогом, але і в спілкуванні з друзями. Тобто так вони краще розуміють, відчувають що співрозмовник "достойний" їх персон. А олерацію вважають за слабкість. Так5 само як і совки (що власне з кацапами одне і теж). Нічого зазорного не бачу. Я теж хочу йому сподобатись. І Вам також хочу сподобатись і багато ще кому. але як воно у мене виходить - то інша справа. А я багатьом словам навчився у Юрка та Прокопа. Значить я теж папуга. Ну і нічого, доволі красива, та приємна пташка. :rolleyes: Я теж за нього бемірно радий. але поки що йому цього не казав. А потайки і себе нахваляю за ефективного Бліка. Знов за рибу гроші.
мені цікаво, що ви про це думаєте...а на кшталт базарної площі, то ви праві.,цікаві гасла, завжди збуджують уяву....ви цього прагнете?які доленосні дії вас спонукають до визначеного руху, окрім слів?
)та я розумію....але те, що діється за лаштунками конкретно цього форуму....але ви ж не збираєтеся влаштовувати побоїща? хоча бачу недолугі спроби....)))) жарт авжеж....))).
блин мне интересен вопрос, почему я по своей ошибке написал два сообщения подряд, но блин не могу удалить одно из них...???????????????????
Одним троллем больше, одним меньше: невелика разница. Дедуля-замполит Фура научился, честь ему и слава, на 7-ом десятке лет пользоваться Интернетом, который ему оплачивают детки, свалившие на сладкую социал-халяву в фашистко-реваншистскую ФРГ. Ну, и пусть выкладывает здесь свои застиранные до дыр пропагандистские "простыни", чтобы молодые люди читали и лучше узнавали, что такое есть в реале типовой дремучий Совок Вульгарис, как психотип.
Шановный свидомый пан соврать изволит! По-пэршэ, на Интернет и на жизнь зарабатываю себе сам. Брехня шановного пана номер один. По-другэ, дедуля не был замполитом и не состоял в коммуняках. Цэ брехня №2 свидомого пана. По- трэте, можно сказать что дедуля в какой-то степени имел отношение - косвенное, опосредованное - к появлению технологий, приведших к появлению Интернета. Бо темой его диплома было получение эпитаксиальных плёнок карбида кремния для создания микросхем..Конец 60-х годов. Это брехня номер три просвещённого и современного пана.... По-чэтвертэ, идеологически штампованные и насквозь лживые материалы, преисполненные ненависти к России изволит размещать типовой представитель вида Хамус Свидомус Вульгариус в лице шановного свидомого пана...Это ложь № 4 свидомого. И по-пьятэ - как там поживает английская временная форма в немецком языке, которым столь виртуозно владеет шановный свидомый пан? Я поздравляю его солгавши, как говорил небезызвестный герой. Он солгал когда-то, и я поймал его на лжи. Брешете вы, шановный пан! И провокации устраиваете! Брехня, брехнёю, о брехне. Может, шановный пан троллить перестанет? И не будет обвинять других в том, в чём сам виноват - по самые уши... Уши тролля. Шановный пан только что - у всех на глазах, в присутствии понятых - разместил на форуме строчкой выше материалы, содержащие ложь, **здёж и провокацию в мой адрес - с целью разжигания противоречий и вызывания конфликтов... Кстати, я буду очень благодарен любому участнику форума, который приведёт примеры моей деятельности на форуме, направленной на разжигание конфликтов между его участниками и на вызывание взаимных оскорблений и т.п..Конкретные примеры - с цитатами. А не со своим отношением ко мне, не со своими эмоциями, которые вызывает у участника моя скромная особа.
Меня удивляет то, что ТС темы является пан ГРАНД. Пан ГРАНД, имхо, это не Ваш стиль - привлекать админресурс для уничтожения оппонента. Поясню. Навешивание ярлыка "тролль" - это, с Вашего позволения, "стук" в комнату участковых с завуалированной просьбой грохнуть этого "тролля". Я всегда восхищаюсь Вами, как реально лучшим форумным бойцом, хотя многие Ваши взгляды и не разделяю. Уверен, что если бы Сунь Цзы не написал «Искусство войны», то это сделали бы Вы, только название было бы «Искусство форумной войны». Так неужели в идеологической борьбе с не менее уважаемым мною мистером FourA Ваша традиционная тактика потерпела фиаско, что пришлось взывать к "режиму" для подавления инакомыслящего? Испугались соперника? ))) Теряем форму? Или это часть стратегии?
Я Вас благаю, не драматизуйте. До того ж знищувати такого опонента як об"єкт опитування немає ані бажання, ані потреби. Ви ж знаєте, що я відкривав низку опитувань стосовно своєї власної персони. Невже заради того, щоб самознищитись за допомогою адмінресурсу? І цей дремучий совочок повинен мені ще запропонувати певну платню за "розкрутку" образу та укорінення на форумі саме завдяки акцентуванню уваги на ньому. Я теж думав над назвою гілки. але нічого кращого в голову не прийшло. Ну не називати ж його в заголовку "Мудак", "Совкозвір" чи просто "ідіот"? А троль це сама вдала назва. Принаймні для старого совка, який можливо лише напередодні дізнався що воно значить той троль. У мене вуха почеровніли. Ви явно мені лестите. Я мабуть такого ще не заслужив.:o:rolleyes: Ну все. Приїхали. Адміністрацію вже називати режимом. А навіть як що і режим, то не в примір іншим форумам (тому ж ЛФ) найліберальніший та терплячиший. Іншим фіорумам до такого ежиму як до Нью Йорка рачки. Як що "режим" подавить цього совко-троля, то я миттєво відкрию тему-опитування з вимогою його відновити на форумі. Отака у мене тактика. Спойлер Я на ньому просто ікла відточую (але т-с-с-с, це секрет)) )
[OFFTOP]Пане ГРАНД, чому Ви виключаєте можливість наявності у мене почуття гумору? Слово "режим" було в лапках. P.S. Дякую за відповідь. Я Вас зрозумів.[/OFFTOP]
http://www.youtube.com/watch?v=soBYeKyUIPU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=GbhkXg9iFYA&feature=fvwrel