Як що Ви представлятимете в темі свій погляд на деякі речі текстами у вигляді простирадла і в той же час в тому тексті власне самою темою і не пахне - то безперечно це тролізм. А як що таким чином діє ороговівший совок, та ще й кацап-шовініст - то це самий жирнючий тролізм. Не поспішайте з висновками.
Мудрые слова изволите говорить, шановный пан Юрко! Кто же или что же Вас вместе с другом по разуму заставляет здесь "донецько-сибірську паранойю" слухаты? Или задание обкома какой-то партии на форуме выполняете? Или как это у вас там называется - осердка якоись партии завдання выконуете?
[ADMIN="Милена"]От лица администрации, официально заявляю, если тут не прекратится поток фекалий и не начнётся нормальное общение (на русском или мове, без разницы) , тема будет закрыта ! Без объяснений и мотиваций . [/ADMIN]
Яволь мой генерал, я так и пороблю Их бин айн бисхен кранк , как только, так сразу ) Вы , называйте меня как хотите, я и там молчать не буду :o:rolleyes:
Абсалютно ...сапоги ... В таком случае и Вы тоже не трогайте . ]Будьте ласкаві, - Будь ласка , это не склоняется , и да, не путайте украинский язык с суржиком . (диалекты. наречия, говор, мышление + польский)
Я дописую нашим подніпровським діалектом. власне як і ви намагаєтесь зобразити одеський. Який в свою чергу дуже далекий від кацапського язіка, і тим більше від якогось рязансько-московського діалекту. Бо московський, чи якийсь окський діалекти також являються певним суржиком. але ви кацапи про це говорити не любите , можливо боїтесь.
Я ничего не изображаю, я говорю на том языке, который у меня с рождения был на слуху, говорю на языке моих предков, горжусь этим и восторгаюсь тем, что мои родственники не делили и не делят людей на ваших и наших, и в отличии от некоторых , воспринимают людей такими. какие они есть
Уважаемая госпожа Милена, мне крайне неприятно. что данная тема в очередной раз становится полем сведения счетов, и как Вы выразились, площадкой для изливания потока фекалий. Я не стал бы возражать против закрытия данной темы. Поскольку все заинтересованные высказались по поводу данной темы, и думаю, что всем всё ясно, давайте - если Вы на это согласны - прикроем эту пародию на Гайд -парк. С уважением!
але чому Ви вважаєте , що так само і я не можу говорити тією мовою, яка у мене на слуху від народження, мова моїх предків, і чому мені не можна цим пишатись? Чому Ви кацапи вважаєте що ваш кацапсько-одеський язік-суржик був вищий за мій подніпровський? Та і я сприймаю такими які вони є. Кацапи не зовсім люди (за визначенням академіка Івана Павлова, нобелевського лауреата між іншим). І навіть не ділю їх на наших і не наших. Вони всі однаково дикі та огидні. повна рівність. можна пишатись теж таким рівноправ"ям.:rolleyes:)
Милено закривайте, закривайте. Ви ж любите закривати все що Вам особисто не подобається. А тут он вже і вказівку безпосередню отримали від совка заскорузлого. І байдуже що він не автор теми. але вказівку ж таки Вам дав. От і буде чим прикрити свою ганьбу. мовляв я не винна, мені вказівку дав поважний совок.
До речі зверніть увагу хто автор теми. п.с. Чи не пригадаєте хоча б одну тему яку б я колись вимагав закрити? Навіть саму неприємну для мене?