FourA троль не тому, що він хамський, чи задовбучий. Він троль, бо я сумніваюсь в відвертості того, що він пише. Як відомо троль не озвучує власні думки, а може писати щось абсолютно їм протилежне, щоб тільки потролити. Це як піти на одеський форум ніби під личиною націоналіста, а на львівський - заруського орка і отримувати задоволення від троління там і там.
І що? Чого ви так хвилюєтесь? Не подобається - не відповідайте. Чи підігрування тролю це вже не тролизм? А таке враження, що конкурента хочете знищити...
По-перше, я й не відповідаю, як не відповідав різним махновам, що тут з'являлись. По-друге, я йому не конкурент, бо не створюю клонів суто задля тролізму та бурлєнія говн. Я особистість, і все, що кажу є моїми справжніми поглядами та думками. Ну майже все. І по-третє, він мені не конкурент, бо я неперевершений.
То він троль, а Ви ні... ) А раптом я почну сумніватись в відвертості Ваших дописів? Хоча, чому "раптом" після Вашого "Ну майже все"? )
а что не хватает силенок, чтобы попробовать найти точку соприкосновения в разговоре или сразу характеристика- разные и все тут...
У меня есть ощущение, что самое время обновить опрос в этой теме. Думаю, что результат будет существенно отличаться от августовского. Заразу надо дезинфицировать в зародыше.
признаю свою ошибку, фора - не троль. "лет пять назад, еще слова такого не знали, и "троллей" называли "троллями"" вот с этим определением я соглашусь :rolleyes:
якщо цікаво ще поголосувати, то я можу видалити опитування і все почнеться з початку; поясніть тільки навіщо?
Як кажуть в юриспруденції - "за новими відкрившимися обставинами" Простіше кажучі, об"єкт опитування доволі тривалий термів встиг набути певної репутації і багато хто вже переосмислив його суть. А не можна просто подовжити голосування?