Шановный пане, ты дужэ помыляешься видносно мого нику. Ты добрэ навчыся чытаты й набыраты на клавиатури мое справжне имья, а потим мы й поспилкуемося з тобою. И ще дуже прошу - не трэба заголяты на форуми сидныць. Бо це дуже не лычыть дуже культурному та ввичлывому пану, якым ты дужэ хочэш статы. Я розумию, що тебе не дуже легко тэ робыты, алэ ты повынен! Або ж як ци росияны, яки тэбэ дуже нэ до вподобы, кажуть - надо Федя, надо! Ну як - домовылыся -бильше ты сраку не будэш тут показуваты! Ты ж, здаеться, украинець, а не якыись "хахол". Ну вот и веди себя так, как положено культурным людям между собой общаться, шановный й дуже культурный украинськый пан! Бо з хамом та свынэю никому не до вподобы спилкуватыся! ОК?
Знову тикати почали. Вже вкотре. І вибачались вже, за тикання, але оте кацапейська фамільярність так і лізе з усих дірок. П.С. Я нікому і нічого не повинен. Затямте це. І те чого я хочу Вам поки не відомо. власне я і сам до кінця не знаю чого саме в ідеалі я хочу.
Шановный пане, надзвычайно важко, практично неможлыво звертатыся на "Вы" до людыны, яка розмищуе на форуми зображення голого заду. До ЖО*ПЫ неможлыво звертатыся на "ВЫ" . Мое эстетичнэ видчуття нияк з цым не можэ погодытыся! Цього не можэ буты, бо не можэ буты николы!(Украинськый поэт А.П.Чэхов) Спочатку прыбэрыть з форуму ЖО*ПУ!
Дык я ж не про человека говорю Про ЖО*ПУ. Которую пан ГРАНД разместил на форуме. Как-то нехорошо это - всем ЖО*ПЫ показывать...
Тогда и пишите: "Уберите фотожоп".) Экий Вы ранимый... Я бы сказал, где-то даже тендитный...:o Может быть поэтому Гранд и интересовался Вашими предпочтениями?
Судячи з того, що опитування з цього питання встановлено аж до 13.02.2012 року (%-))- тут не все так просто. Принаймні я не пам'ятаю випадків на Острові, щоб якесь опитування тривало так довго. Виникає питання - навіщо? Адже логічно припустити, що всі бажаючі уже висловились, враховуючи 10 сторінок у тому числі.
Это потому так, что я Обаму назвал чернож*пой обезьяной? Ну ладно, признаю, что не во всём был прав! Он - не обезьяна! Но остальное - правда!
Ви жопою були жопою і залишитесь поки не навчитесь користуватись опціями виділення цитат опонента. ,Те що Ви виділили як цитату під моїм ніком , належить Вам жопашнику тупенькому , який ніяк не може опанувати простого користування опціями.