Відповідь: Фотошоп проти політиків Ющенко тільки трошки кращий від Януковича... А,може і не кращий... Флюгер...
Відповідь: Я плакав(прикольні фотки) Класно... Але тут таких фоток неміряно... І отут ще можна поплакати...
Відповідь: Я плакав(прикольні фотки) Ну ж я тут тільки почав, на одному форумі я вже модератор(ds.rambler.ru), тут тільки починаю....
Відповідь: Я плакав(прикольні фотки) Ромко, а як тобі мій підпис? На тому форумі де я модератор, і атавара і підпис такі самі (форум то московський)
Відповідь: Я плакав(прикольні фотки) Питання не до мене... Але Ваш аватар мені не подобається. Та й підпис якийсь ... ну,.... не щирий. Можливо, я помиляюсь.
Відповідь: Я плакав(прикольні фотки) Як Вам сказати чесно. Для того щоб було зрозуміло щирий в мене підпис чи ні, треба пожити на чужині 4-5 років, інакше буде важко зрозуміти, а аватарка це просто темний ельф (потаємний і небезпечний)
Відповідь: Фотошоп проти політиків салата, а чого ж ви Міхаіла до Гітлера заколажили?! Адольф мєлкават по маштабам, розмах не той... Давайте вже до когось зі своїх, рашистів... Іосіфа там приміром, чи Пєтрушку...