ФотоОффтопи

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Оля, 14 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Любі форумляни, хлопи, кобіти, пані та панове, Satkur не так вже й довго присутній з нами на ЛФ і не знаючи звичаїв тутешнього спілкування, слово "хлоп" сприйняв дуже особисто. Я думаю, не варто відразу критикувати людину, ну не знав то не знав, що "хлоп" в нас то "файний фацет". :pardon:
    Я думаю з часом і почуття гумору зявиться :)
    П.С. так і проситься цитата з мультика про Кота Леопольда: "Ребята, давайте жить дружно"

• Подобається Подобається x 3
  2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Невже мене тут за дурня мають - спочатку намагаються сарказтично принизити, а потім кажуть що пожартували. Ніби я не знайду що відповісти жартівникам. До речі, в мене немає відчуття гумору, по вашому, - мабуть деякі окресливши мої думки "як зануда Саткур" - мають його , гумору, аж занадто багато. І це коли я зауважив просто на факт, "що мене дивує назва" і нікого особисто ображав.

- я Вас не ображав і не критикував - просто зауважив, що на мою думку назва, некоректна, що є факт , а не мої витребенькі. Бажаю Вам усіляких благ тількі, пані Mavpysuk. Натомість, мене назвали хлоп, і постійно доводять що усі праві, і так повинно бути, а саме я - то не знаю, що я у Львові, і що ненормально виглядає для українця взагалі, загальновідомі речі ---- то є нормально для Львова. Бо якщо :

- Так можуть сказати чи кажуть? - тут я ще, окрім себе, не бачив що б форумляни чоловікі поміж собою, зверталися як хлоп до хлопа.

Але, якщо це так - тоді це тоді звичайний вуличний жаргон, це як в Росії би сказали " про освічену людину, і про директорів фірми" - классный мужик. Тобто тикати невиховано, а звертатися "мабуть хлоп не спить..." (читай - "наверное мужику не спиться") - цілком пристойно на ЛФ. Не знав. :good:

3. Я теж так думаю, бо теж колись обурилася на слово "писок". У нас так називають морду тварини, а у Львові - обличчя людини у позитивному значенні.

• Подобається Подобається x 2
  4. victorys

victorys позитивчик :)

ні, це не звичайний вуличний жаргон, це незвичайна Львівська ґвара

5. Полковник

Полковник миється в бані

Как-то тихо прошёл юбилей Ваш первый.
    Или я ветку пропустил?

• Подобається Подобається x 3
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А то не одне і теж?
    І хлоп, і хлопчина, і хлопака.. Навіть модератора так було названо:

• Подобається Подобається x 6
  7. Ні, не пропустили. Я справді нічого не написала. Забула. Треба трохи з думками зібратися.

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,дуже мені нагадався єден файний вЕршик...

Ты мне больше не дружок и не писай в мой горшок,
    собирай свои монатки ,и не спи в моей кроватке .
    Мама купит мне козу я тебе не покожу,
    а коза умеет пукать , я не дам тебе понюхать .
    Папа купит мне дубину я тебе по шее двину ,
    а вобщето ты хороший...

• Подобається Подобається x 4
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Добавить нечего!!!!

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- якшо "писок" -це морда тварини згідно словникових філологічних офіційних данних - то писок, тобто морда тварини, і залишається перш за все писком, мордою, незалежно у Львові чи в Києві. Усі зрозуміють "твій писок" - твоя морда, якщо це спрямовано до людини.

ТО мабуть у Львові треба вдосконалювати культуру спілкування, щоб не червоніти потім в інших регіонах України, звертаючись до людини як хлоп, а замість обличчя вказувати на її писок.

-- Я б посоромився такі віршики цитувати своєму співрозмовникові... може ще згадаєте аналогічні віршовані написи на стінах парканів та сортирів?

- А потім мені доводять що до мене звертаються виключно культурно на ЛФ.

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Тепер бачу, вірно. "свій хлоп" - свой мужик.
    Але ж так до гостей не звертаються? То можна значить і на "ти", чого вже там... ?

12. Romko

йой...:shutup:
    від імені всіх львів’ян приношу...тойво:scratch_one-s_head:...е-е-е...дико сі вибачєю...:blush: перед таким визнаним фільольоґом і знавцем тогово...етикету спілкування...:sorry:
    Будем сі намагали виглядати пристойно...і не падати писком в багно...в очах такого...хм..."класного чувака"....

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Не класного чувака - а в очах всіх вихованих людей, коли йдеться пр елементарні загальновідомі речі. Знайдіть сторонню людину (не у Львові) котра б вибрала, щоб до неї зверталися замість "пан" як "хлоп", а ДІВЧИНІ - "замість яке в тебе обличчя" - казали "який у тебе писок"... ?

Чи може то у мене спотворений світогляд?

14. Romko

Хм...:dntknw:
    передаю слово Полковнику...:sorry:

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- бо, що ниці віршики скінчилися? То може думаєте Полковник так ж невихована (гаразд, нехай буде нетактична) людина як деякі украінці, котрі цілком згодні, що таке має бути тільки в Росії, а сами несоромляться скористатися аналогічними мерзотними віршиками...

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я просто не розумію, що ви намагаєтесь довести...який Ви розумний і тактовний на фоні інших форумлян....Доводьте, але не безмістовними дискусіями, а цікавими і змістовними дописами...

17. Romko

Взагалі-то Полковник вже сказав...

Мені теж нічого...

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що хіба дурний?

Я не довожу - я відповідаю конкретно на те що конкретно на мене спрямоване. ----- Знаєте: " Нам грубить не надо мы и сами грубияны" - тобто перш ніж так просто комусь забажається поображати - нехай доведе це до мене, щоб я пересвідчився, що заслуговую на образу.

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А хіба я таке казала?

Ні..Ви саме доказуєте....якби відповідали-то відповідь і справді була конкретною і лаконічною..одним дописом..а не офтопом на 2 сторінки.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Шановний Саткуре, мабуть, що вихованому і культурному чоловіку не важко зробити гарній дівчині комплімент, чи не так? Тож будьте справжнім джентельменом і скажіть нарешті щось хороше для чарівної форумлянки Мавпусика. :) Це ж елементарні загальноприйнятні речі - робити компліменти.

Стосовно вживання слова "хлоп" такі два приклади наведу. Про директорів співробітники між собою і справді кажуть, "о, нормальний хлоп, з ним можна працювати". І теж іноді бабці до своїх внучок можуть сказати "то порядний хлоп, внучко, можеш виходити за нього заміж". :) Як бачите, нічого негативного те слово не несе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)